Mohammed Al Saloussi

Mohammed Al Saloussi

Son dakika Mohammed Al Saloussi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mohammed Al Saloussi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mohammed Al Saloussi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mohammed Al Saloussi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mohammed al saloussi gelişmeleri de dahil olmak üzere 6 mohammed al saloussi haberi bulunmuştur. Tüm mohammed al saloussi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şeyma Subaşı doğum gününü bu sözlerle kutladı: 'Çok fazla ders...'
Şeyma Subaşı doğum gününü bu sözlerle kutladı: 'Çok fazla ders...' Evlenmek üzere olduğu Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile ayrıldıklarını açıklayan Şeyma Subaşı, doğum gününü kutladı. 31 yaşına giren Subaşı, doğum günü pastasıyla çekilen fotoğraflarını paylaşarak, "Çok fazla ders… Yani büyümek bu mu demek? Doğum günüm kutlu olsun" notunu yazdı.
3.07.2021 Magazin
Şeyma Subaşı'dan 'özel jetli' paylaşım! Çiçeklerle poz verdi
Şeyma Subaşı'dan 'özel jetli' paylaşım! Çiçeklerle poz verdi Mısırlı milyarder Mohammed Al Saloussi, Bali'den dönerken özel jet bulamayınca sevgilisi Şeyma Subaşı için yolcu uçağının tüm biletlerini satın alarak uçağı kapatmıştı. Şubaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eleştirilerin hedefi olmuştu. Bir süredir Dubai'de tatil yapan çiftten Saloussi, bu kez sevgilisinin ayaklarını özel jet ile yerden kesti.
8.05.2021 Magazin
Şeyma Subaşı'nın sevgilisi İstanbul'da! Ailesiyle tanıştı
Şeyma Subaşı'nın sevgilisi İstanbul'da! Ailesiyle tanıştı Geçtiğimiz günlerde Miami’den Türkiye’ye geçen Şeyma Subaşı’yı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Al Saloussi yalnız bırakmadı. Mohammed Al Saloussi, Şeyma'nın ailesiyle de tanıştı.
3.04.2021 Magazin
Şeyma Subaşı geri döndü! Aylar sonra Türkiye'de!
Şeyma Subaşı geri döndü! Aylar sonra Türkiye'de! Bir süredir ABD'de olan ve Mısırlı iş insanı Mohammed Al Saloussi ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, Türkiye'ye döndü.
1.04.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mohammed Al Saloussi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mohammed al saloussi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.