Miraç kandilinden sonraki gün oruç tutulur mu? 18 Şubat oruç tutulur mu, kandilde kaç gün oruç tutulur? Miraç Kandili ertesi günü oruç!
Miraç kandilinden sonraki gün oruç tutulur mu? 18 Şubat oruç tutulur mu, kandilde kaç gün oruç tutulur? Miraç Kandili ertesi günü oruç! Kandilden sonrası gün oruç tutulur mu, 18 Şubat oruç tutulur mu? Sorusunun yanıtı 17 Şubat Miraç Kandi’nin idrak edilmesinden sonrası merak ediliyor. Recep ayının 27. gecesi Miraç gecesi, Peygamber Efendimiz’in Mescid-i Harâm’dan Mescid-i Aksâ’ya oradan da Allah’ın huzuruna yükselmişti. Miraç Kandili nedeniyle o günü oruçlu geçiren vatandaşlar Miraç Kandili orucu kaç gün, Miraç Kandilinden sonra oruç tutur mu sorularının yanıtını merak ediyor? İşte Miraç Kandili ertesi günü oruç hakkında merak edilenler...
18.02.2023 Gündem
Miraç Kandili oruç niyeti nasıl getirilir? Miraç Kandili orucu ne zaman tutulur, kandilde oruç kaç gün tutulur, tek tutulur mu?
Miraç Kandili oruç niyeti nasıl getirilir? Miraç Kandili orucu ne zaman tutulur, kandilde oruç kaç gün tutulur, tek tutulur mu? Hazreti Muhammed'in göğe yükseldiği gece Miraç Kandili olarak adlandırılır. 17 Şubat Cuma günü eda edilecek Miraç Kandili'yle 11 ayın sultanı Ramazan’a daha da yakınlaşacağız. Üç ayların ikinci kandili Miraç Kandili'ni ibadetlerle geçirecek olanlar Miraç Kandili'nde oruç tutulup tutulmayacağını merak ediliyor. Peki Miraç Kandili orucu farz mıdır, niyeti nasıl getirilir? Miraç Kandilinde kaç gün oruç tutulur, kandilde tek gün mü oruç tutulur?
17.02.2023 Gündem
Miraç kandili okunacak dualar neler? İşte Miraç Kandili'nde yapılması gerekenler!
Miraç kandili okunacak dualar neler? İşte Miraç Kandili'nde yapılması gerekenler! Miraç Gecesi, Receb ayinin 27.nci gecesi olarak bilinir. Miraç kandili gibi önemli bir geceyi en verimli bir şekilde değerlendirmek isteyen kişiler, Miraç Kandili duası ve yapılacak ibadetleri merak ediyor. Peki, Miraç kandili okunacak dualar neler? İşte Miraç Kandili'nde yapılması gerekenler!
15.02.2022 Dini Bilgiler
Miraç Kandili orucu kaç gün tutulur? Miraç Kandili orucu tek tutulur mu, ne zaman tutulur?
Miraç Kandili orucu kaç gün tutulur? Miraç Kandili orucu tek tutulur mu, ne zaman tutulur? Miraç Kandili orucu hakkında yapılan araştırmalar 10 Mart Çarşamba günü idrak edilecek Miraç Kandili nedeniyle arttı. Peygamber Efendimiz'in Ramazan ayından sonra en çok oruç tuttuğu ay olan Recep ayının içinde yer alan Miraç Kandili için oruç tutulup tutulmayacağı merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı, üç aylarda oruç tutma konusunda detayları aktardı. Peki, Miraç Kandili orucu ne zaman tutulur 2021? Miraç Kandili’nde hangi gün oruç tutulur, kaç gün? Miraç Kandili orucu tek tutulur mu?
10.03.2021 Gündem