Minneapolis

Minneapolis

Son dakika Minneapolis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Minneapolis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Minneapolis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Minneapolis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan minneapolis gelişmeleri de dahil olmak üzere 150 minneapolis haberi bulunmuştur. Tüm minneapolis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öldürdüğü kadın sayısı bilinmiyor! Bu yöntemle kandırdı, başlarını ezip tecavüz etmiş
Öldürdüğü kadın sayısı bilinmiyor! Bu yöntemle kandırdı, başlarını ezip tecavüz etmiş Bir dönemin en azılı seri katiliydi. Kadınları ilan vererek kandırıp ağına düşürüyordu. Vahşi şekilde kurbanlarını öldüren acımasız katil, tecavüz edip ülkenin ıssız noktalarına bırakıyordu. O katille ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte haberin detayları...
16.03.2023 Dünya
Borsa neden düştü? Kasım 2022 borsa İstanbul neden düşüyor, borsaya ne oldu?
Borsa neden düştü? Kasım 2022 borsa İstanbul neden düşüyor, borsaya ne oldu? Borsa neden düştü, borsaya ne oldu? Yurt içinde, BIST 100 endeksi dün yüzde 3,45 gerileyerek 4.507,24 puana geriledi. Günün ilk yarısında satıcılı Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, saat 13.00 itibarıyla önceki kapanışa göre 93,75 puan değer kaybederek 4.574,77'ye indi. Toplam işlem hacmi 58,8 milyar lira düzeyinde gerçekleşti. İlk yarıda bankacılık endeksi yüzde 3,48, holding endeksi yüzde 0,98 değer kaybetti. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 2,53 ile ulaştırma, en çok gerileyen ise yüzde 5,73 ile kimya, petrol, plastik oldu.
18.11.2022 Ekonomi
Borsa İstanbul’da tarihi zirve! Yüzde 15'in üzerine çıktı
Borsa İstanbul’da tarihi zirve! Yüzde 15'in üzerine çıktı TCMB geçen haftaki toplantısında sürpriz bir karar alarak politika faiz oranını yüzde 14’ten yüzde 13 seviyesine çekti. Bu karar Borsa İstanbul’da dalgalanmaya neden olsa da, borsa tarihinin en verimli ağustos aylarından biri kayda geçti. Hisse senetlerinde yabancı payı cuma günü itibarıyla yüzde 34’ün üzerinde çıktı.
21.08.2022 Ekonomi
Floyd cinayetine karışan tüm polislere hapis cezası verildi
Floyd cinayetine karışan tüm polislere hapis cezası verildi ABD'de, siyahi George Floyd'un ölümü ile ilgili davada yargılanan eski polis memuru J. Alexander Kueng 3 yıl, eski polis memuru Tou Thao ise 3,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kueng ve Thao hakkındaki cezaların açıklanması ile Floyd cinayetine karışan 4 polis memuru da hapis cezasına çarptırılmış oldu.
27.07.2022 Dünya
George Floyd’u öldüren eski polis hakkında flaş gelişme
George Floyd’u öldüren eski polis hakkında flaş gelişme ABD'de, siyahi George Floyd'un ölümüne neden olan eski polis memuru Derek Chauvin, federal mahkemeye sunduğu savunma anlaşması kabul edildi. Chauvin’in eyalet mahkemesinin verdiği 22,5 yıllık hapis cezasına ek olarak federal mahkeme tarafından 20 ila 25 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması bekleniyor.
4.05.2022 Dünya
Çeyrek altın fiyatı bugün ne kadar, kaç TL? 17 Kasım 2021 anlık, güncel, canlı çeyrek altın alış ve satış fiyatı…
Çeyrek altın fiyatı bugün ne kadar, kaç TL? 17 Kasım 2021 anlık, güncel, canlı çeyrek altın alış ve satış fiyatı… Çeyrek altın kaç TL, Çeyrek altın fiyatı bugün ne kadar oldu? Dün 1000 lira seviyesini aşan çeyrek altın fiyatının bugün ne kadar olduğu, çıkıp çıkmadığı merak ediliyor. İşte 17 Kasım 2021 anlık ve güncel çeyrek altın kuru fiyatları…
17.11.2021 Ekonomi
Türkiye ile ABD arasındaki saat farkı 1 saat artıyor
Türkiye ile ABD arasındaki saat farkı 1 saat artıyor ABD'de 7 Kasım'da yerel saatle 02.00'de saatlerin bir saat geri alınmasıyla Türkiye ile ABD arasındaki saat farkı bir saat daha artacak.
6.11.2021 Dünya
Kripto paralar ile ilgili şoke eden gelişme! Yüzde 95'i...
Kripto paralar ile ilgili şoke eden gelişme! Yüzde 95'i... Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari, kripto paraları topa tuttu. Negatif yaklaşımını devam ettiren Kashkari, kripto paraların yüzde 95'i için dolandırıcılık, aldatma, zırva ve kargaşa dedi.
18.08.2021 Ekonomi
George Floyd'u öldüren polisin cezası belli oldu!
George Floyd'u öldüren polisin cezası belli oldu! ABD’de mahkeme, siyahi George Floyd’u öldüren eski polis memuru Derek Chauvin’e 22.5 yıl hapis cezası verdi.
25.06.2021 Dünya
ABD'de George Floyd cinayetini görüntüleyen Frazier'a  Pulitzer ödülü
ABD'de George Floyd cinayetini görüntüleyen Frazier'a Pulitzer ödülü ABD'nin Minnesota eyaletinde George Floyd'un polis tarafından gözaltına alınırken öldürüldüğünü cep telefonunun kamerasıyla görüntüleyen Darnella Fraizer, Pulitzer ödülüne layık görüldü.
11.06.2021 Dünya
George Floyd cinayetinde karara varıldı!
George Floyd cinayetinde karara varıldı! Dünyayı ayağa kaldıran George Floyd cinayetinde jüri üyeleri karara vardı. Kısa süre içinde kararın okunması bekleniyor.
20.04.2021 Dünya
ABD'nin ilk kadın Müslüman vekillerinden İlhan Omar yeniden seçildi
ABD'nin ilk kadın Müslüman vekillerinden İlhan Omar yeniden seçildi Somali kökenli başörtülü İlhan Omar, Minnesota eyaletinden ABD Temsilciler Meclisine yeniden seçildi.
4.11.2020 Dünya
ABD'yi karıştıran George Floyd davasında mahkemeden flaş karar!
ABD'yi karıştıran George Floyd davasında mahkemeden flaş karar! ABD'de siyahi George Floyd'u gözaltına alırken diziyle boynuna bastırarak ölümüne neden olan polis memuru Derek Chauvin hakkındaki 3. dereceden cinayet suçlaması düşürüldü.
22.10.2020 Dünya
George Floyd olayında son dakika gelişmesi! Serbest bırakıldı
George Floyd olayında son dakika gelişmesi! Serbest bırakıldı ABD'de George Floyd'u gözaltına alırken diziyle boğazına bastıran ve Floyd'un nefessiz kalarak hayatını kaybetmesine neden olan polis memuru Derek Chauvin'in kefaretle serbest bırakıldığı duyuruldu.
7.10.2020 Dünya
Trump kararını verdi! Terör örgütü olarak tanıyacak
Trump kararını verdi! Terör örgütü olarak tanıyacak ABD Başkanı Donald Trump'ın siyahi topluma yönelik açıklayacağı yeni planı kapsamında, beyazların üstünlüğünü savunan ırkçı grup Ku Klux Klan ve ülkedeki sokak eylemlerinde yaşanan şiddetin sorumlusu olarak görülen Antifa'yı "terör örgütü" olarak tanıyacağı belirtildi.
25.09.2020 Dünya
Merakla bekleniyordu! Fed faiz kararını açıkladı
Merakla bekleniyordu! Fed faiz kararını açıkladı Fed piyasa beklentilerine paralal olarak federal fon faizlerini sabit tuttu ve varlık alım programının aynı hızla devam etmesi kararı aldı. Fed faizi yüzde 0 ile 0.25 aralığında sabit tuttu.
16.09.2020 Dünya
Eşiyle cinsel ilişkiye giremeyince dehşet saçtı!
Eşiyle cinsel ilişkiye giremeyince dehşet saçtı! Amerika'da yaşayan adam eşiyle yeterince ilişkiye giremediğini gerekçe göstererek karısını tüfekle öldürüp, komşularını da vurdu.
4.09.2020 Dünya
Trump ateş püskürdü: Barışçıl değil, terör eylemi...
Trump ateş püskürdü: Barışçıl değil, terör eylemi... ABD Başkanı Donald Trump, ülkede son dönemde şiddet eylemlerine dönüşen gösteriler hakkında, "Bunlar barışçıl gösteri değil, bunlar iç terör eylemleri." nitelemesinde bulundu.
1.09.2020 Dünya
Trump'tan suç oranı yüksek kentlerle ilgili flaş karar
Trump'tan suç oranı yüksek kentlerle ilgili flaş karar ABD Başkanı Donald Trump, Chicago başta olmak üzere ülkede suç oranı yüksek olan kentlere daha fazla federal güvenlik gücü gönderileceğini duyurdu.
22.07.2020 Dünya
ABD'yle ilgili korkutan koronavirüs araştırması! 13 kat fazla olabilir
ABD'yle ilgili korkutan koronavirüs araştırması! 13 kat fazla olabilir ABD'nin bazı bölgelerinde yeni tip corona virüs (Kovid-19) vakalarının açıklanan resmi verilerden 2 ila 13 kat fazla olabileceği belirtildi.
21.07.2020 Dünya
Twitter yazılım dilinde kullandığı ırkçı tınılı terimleri temizliyor
Twitter yazılım dilinde kullandığı ırkçı tınılı terimleri temizliyor Sosyal medya platformu Twitter, ırkçı anlamlar içeren 'master' (efendi), 'slave' (köle), 'blacklist' (karaliste) gibi terimleri, bilgisayar yazılımlarından çıkarmaya karar verdi.
3.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Beyaz Saray'ın çevresini fareler ve hamam böcekleri bastı!
Beyaz Saray'ın çevresini fareler ve hamam böcekleri bastı! ABD’nin başkenti Washington'da göstericilerin özerk bölge ilan etmek istedikleri yerleri fareler istila etti. Onlarca farenin çöplere saldırdığı görülürken, sokaklarda ayrıca hamam böcekleri de görüntülendi.
2.07.2020 Dünya
Facebook'a karşı reklam boykotu büyüyor
Facebook'a karşı reklam boykotu büyüyor Bir yılda 70 milyar dolar reklam geliri elde eden sosyal medya devi Trump'ın mesajını engellemedi, 'Kâr için nefreti durdur' kampanyası başladı. Facebook'a reklam vermeyeceğini ilan eden son firma, Unilever'in dondurma şirketi oldu.
24.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Algoritmaların ırkçılığı yeniden gündemde
Algoritmaların ırkçılığı yeniden gündemde ABD'de siyahi Amerikalı George Floyd'un öldürülmesi ile bütün dünyada ırkçılık karşıtı protestolar artarken, yapay zeka temelli algoritmaların sahip olduğu ırkçı ön yargılar da tekrar dünyanın gündemine geldi.
20.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Trump'tan ağır sözler ve tehdit: Çok farklı bir sahne yaşanacak
Trump'tan ağır sözler ve tehdit: Çok farklı bir sahne yaşanacak ABD Başkanı Donald Trump, yarın seçim mitingi düzenleyeceği Oklahoma'da gösteri yapmak isteyen protestoculara, "New York, Seattle ya da Minneapolis'teki gibi muamele görmeyeceksiniz. Çok farklı bir sahne yaşanacak." sözleriyle gözdağı verdi.
19.06.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Minneapolis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki minneapolis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.