George Floyd

George Floyd

Son dakika George Floyd haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan George Floyd ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını George Floyd haber sayfamızda bulabilirsiniz.

George Floyd

haberleri sayfasında son dakika yaşanan george floyd gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 george floyd haberi bulunmuştur. Tüm george floyd haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'de 2. George Floyd vakası: Boynuna basarak öldürdüler
ABD'de 2. George Floyd vakası: Boynuna basarak öldürdüler ABD'de siyahi bir adamın polis nezaretinde ölmesi üzerine soruşturma başlatıldı. Olay görüntüleri ülke gündemine bomba gibi düşerken, kan donduran olay 2020 yılında polis şiddeti sonucu hayatını kaybeden siyahi Amerikalı George Floyd'un ölümüne benzetildi.
27.04.2024 Dünya
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Müslümanlara yönelik saldırılar arttı. İslam düşmanlığı Batı'yı zehirli sarmaşık gibi sardı. Fikir özgürlüğü bahanesi ile İslam düşmanı eylemleri meşrulaştırdılar.' dedi. Öte yandan BM'nin reforme edilmesinin şart olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu BM ile insanlığın bir yere varması mümkün değil. Adil bir dünya mümkün ama Amerika'yla değil.' dedi. Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi. "Başıboş köpek sorununu çözeceğiz" diyen Erdoğan, " Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.
9.12.2023 Gündem
ABD Senatosu 6 Ocak Kongre baskınıyla ilgili istihbarat kurumlarını suçladı
ABD Senatosu 6 Ocak Kongre baskınıyla ilgili istihbarat kurumlarını suçladı ABD Senatosu, 6 Ocak 2021’de Kongreye düzenlenen kanlı baskına ilişkin hazırladığı raporunda, FBI, İç Güvenlik Bakanlığı (DHS) ve diğer kurumlardaki istihbarat personelinin Aralık 2020'deki şiddet uyarılarını görmezden geldiğini belirtti.
27.06.2023 Dünya
ABD'de bir George Floyd vakası daha! Dünya bunu konuşuyor, protestolar başladı
ABD'de bir George Floyd vakası daha! Dünya bunu konuşuyor, protestolar başladı ABD'nin Tennessee eyaletinde 7 Ocak’ta polisler tarafından trafikte durdurularak dövülen ve aldığı yaralar sonucu kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra hayatını kaybeden siyahi Tyre Nichols'un darp edildiği anların görüntüleri kamuoyuyla paylaşıldı. GÖrüntüler dünyada adeta deprem etkisi yarattı, Batı medyası talihsiz adamın son sözlerini manşetlerine taşıdı.
28.01.2023 Dünya
Floyd cinayetine karışan tüm polislere hapis cezası verildi
Floyd cinayetine karışan tüm polislere hapis cezası verildi ABD'de, siyahi George Floyd'un ölümü ile ilgili davada yargılanan eski polis memuru J. Alexander Kueng 3 yıl, eski polis memuru Tou Thao ise 3,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kueng ve Thao hakkındaki cezaların açıklanması ile Floyd cinayetine karışan 4 polis memuru da hapis cezasına çarptırılmış oldu.
27.07.2022 Dünya
George Floyd’u öldüren eski polis hakkında flaş gelişme
George Floyd’u öldüren eski polis hakkında flaş gelişme ABD'de, siyahi George Floyd'un ölümüne neden olan eski polis memuru Derek Chauvin, federal mahkemeye sunduğu savunma anlaşması kabul edildi. Chauvin’in eyalet mahkemesinin verdiği 22,5 yıllık hapis cezasına ek olarak federal mahkeme tarafından 20 ila 25 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması bekleniyor.
4.05.2022 Dünya
ABD'de kan donduran anlar! 9 polis, silahsız adama kurşun yağdırdı
ABD'de kan donduran anlar! 9 polis, silahsız adama kurşun yağdırdı ABD'nin Nashville kentinde 9 polis, yaya olarak durduğu otoyolundan çekilmesi için uyardığı silahsız adama ateş açtı. Korkunç anlar amatör kameraya saniye saniye yansıdı.
28.01.2022 Dünya
George Floyd'u öldüren polisin cezası belli oldu!
George Floyd'u öldüren polisin cezası belli oldu! ABD’de mahkeme, siyahi George Floyd’u öldüren eski polis memuru Derek Chauvin’e 22.5 yıl hapis cezası verdi.
25.06.2021 Dünya
ABD'de George Floyd cinayetini görüntüleyen Frazier'a  Pulitzer ödülü
ABD'de George Floyd cinayetini görüntüleyen Frazier'a Pulitzer ödülü ABD'nin Minnesota eyaletinde George Floyd'un polis tarafından gözaltına alınırken öldürüldüğünü cep telefonunun kamerasıyla görüntüleyen Darnella Fraizer, Pulitzer ödülüne layık görüldü.
11.06.2021 Dünya
İş adamına Alman polisinden şiddet! George Floyd olayını hatırlattı
İş adamına Alman polisinden şiddet! George Floyd olayını hatırlattı Almanya’nın Duisburg kentinde polis, Türk iş insanı Emre Tümsek’i işyerinin önünde darp etti. Polis şiddetine maruz kalan Tümsek, “Bir an nefes alamaz duruma geldim ve o an ABD'deki polis şiddetiyle hayatını kaybeden Geoge Floyd olayı gözümün önüne geldi” dedi.
25.04.2021 Gündem
George Floyd cinayetinde karara varıldı!
George Floyd cinayetinde karara varıldı! Dünyayı ayağa kaldıran George Floyd cinayetinde jüri üyeleri karara vardı. Kısa süre içinde kararın okunması bekleniyor.
20.04.2021 Dünya
Arsenal'den açıklama! 'Mesut Özil'i Uygur Türkleri için...'
Arsenal'den açıklama! 'Mesut Özil'i Uygur Türkleri için...' Arsenal CEO'su Vinai Venkatesham, Mesut Özil ve yıldız futbolcunun 'Uygur Türkleri' paylaşımı konusunda çok önemli açıklamalarda bulundu.
19.02.2021 Fenerbahçe
ABD'de savunma bütçesi yasalaştı! Dikkat çeken Türkiye detayı
ABD'de savunma bütçesi yasalaştı! Dikkat çeken Türkiye detayı ABD Başkanı Donald Trump'ın daha önce veto ettiği 2021 savunma bütçesi, Temsilciler Meclisi'nin ardından Senato'da da 3'te 2'nin üzerinde oyla kabul edilerek yasalaştı. Söz konusu bütçe tasarısı, 4 yıllık görev süreci içinde Trump'ın veto yetkisini aşarak yasalaşan ilk tasarı olarak kayıtlara geçti.
1.01.2021 Dünya
ABD Başkanı Trump, 2021 Savunma Bütçe Tasarısı'nı veto etti
ABD Başkanı Trump, 2021 Savunma Bütçe Tasarısı'nı veto etti ABD Başkanı Donald Trump, daha önce "veto edeceğini" açıkladığı, savunma bütçesine 740 milyar dolar ayıran Ulusal Savunma Yetkilendirme Yasa (NDAA) Tasarısı'nı veto etti.
23.12.2020 Dünya
Türkiye'yi ilgilendiren skandal tasarı ABD Senatosu'nda kabul edildi
Türkiye'yi ilgilendiren skandal tasarı ABD Senatosu'nda kabul edildi ABD Senatosu, savunma bütçesine 740 milyar dolar ayıran ve Başkan Donald Trump'ın "veto edeceğini" söylediği Ulusal Savunma Yetkilendirme Yasa (NDAA) Tasarısı'nı kabul etti. Savunma bütçesi tasarısında Türkiye’ye yaptırım uygulanmasını öngören bir bölüm de yer alıyor.
11.12.2020 Dünya
İngiltere'de skandal olay! Colin Kazım'a büyük şok
İngiltere'de skandal olay! Colin Kazım'a büyük şok İngiltere Championship'te 16. hafta mücadelesinde Milwall, Derby County'yi ağırlarken, maç öncesi gerçekleşen saygı duruşunda skandal bir olay yaşandı.
5.12.2020 Futbol
Alman emniyetindeki rezalet ortaya çıktı! Skandal sözler: Bugün Türkleri avlayacağız
Alman emniyetindeki rezalet ortaya çıktı! Skandal sözler: Bugün Türkleri avlayacağız Alman emniyet teşkilatındaki korkunç gerçek yapılan bir araştırma ile ortaya çıktı. Almanya’da polislerin göçmen kökenlilere ve görünüşü Alman olarak algılanmayan kişilere ırkçı davrandığına ilişkin emareler bulunduğunu ortaya koydu.
13.11.2020 Dünya
Beyaz Saray çevresinde olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Beyaz Saray çevresinde olağanüstü güvenlik önlemleri alındı ABD'de bugün yapılan 59. başkanlık seçimlerinin ardından ortaya çıkabilecek sokak olayları nedeniyle başkent Washington DC'de ve Beyaz Saray çevresinde olağanüstü güvenlik önlemleri alındı.
3.11.2020 Dünya
ABD'de yeni "George Floyd" vakası! Şok eden görüntüler ortaya çıktı
ABD'de yeni "George Floyd" vakası! Şok eden görüntüler ortaya çıktı ABD'de bu kez de Kalifornia eyaletinin San Bernardino kentinde yaşanan başka bir polis şiddeti sonucu ölüm vakasının görüntüleri yayınlandı. Polisin "dur" ihtarına uymadığı iddia edilen siyahi vatandaş vurularak öldürüldü.
24.10.2020 Dünya
ABD'yi karıştıran George Floyd davasında mahkemeden flaş karar!
ABD'yi karıştıran George Floyd davasında mahkemeden flaş karar! ABD'de siyahi George Floyd'u gözaltına alırken diziyle boynuna bastırarak ölümüne neden olan polis memuru Derek Chauvin hakkındaki 3. dereceden cinayet suçlaması düşürüldü.
22.10.2020 Dünya
Pence ve Harris karşı karşıya geldi, tartışmaya 'sinek' damga vurdu
Pence ve Harris karşı karşıya geldi, tartışmaya 'sinek' damga vurdu ABD'de başkan yardımcısı adayları Cumhuriyetçi Mike Pence ile Demokrat Kamala Harris'i karşı karşıya getiren canlı yayın münazarası büyük oranda sakin geçti. Canlı yayında Pence'in kafasına konan sinek ise geceye damga vurdu.
8.10.2020 Gündem
George Floyd olayında son dakika gelişmesi! Serbest bırakıldı
George Floyd olayında son dakika gelişmesi! Serbest bırakıldı ABD'de George Floyd'u gözaltına alırken diziyle boğazına bastıran ve Floyd'un nefessiz kalarak hayatını kaybetmesine neden olan polis memuru Derek Chauvin'in kefaretle serbest bırakıldığı duyuruldu.
7.10.2020 Dünya
Trump kararını verdi! Terör örgütü olarak tanıyacak
Trump kararını verdi! Terör örgütü olarak tanıyacak ABD Başkanı Donald Trump'ın siyahi topluma yönelik açıklayacağı yeni planı kapsamında, beyazların üstünlüğünü savunan ırkçı grup Ku Klux Klan ve ülkedeki sokak eylemlerinde yaşanan şiddetin sorumlusu olarak görülen Antifa'yı "terör örgütü" olarak tanıyacağı belirtildi.
25.09.2020 Dünya
ABD’de yeni George Floyd vakası
ABD’de yeni George Floyd vakası ABD’de yeni George Floyd vakası
5.09.2020 Dünya
ABD’de yeni George Floyd vakası
ABD’de yeni George Floyd vakası ABD’nin New Jersey eyaletinde polis tarafından gözaltına alınan kişiye uygulanan şiddet ülkede büyük tepki çekti. Polis ekiplerinin gözaltı sırasında şiddet uyguladığı 29 yaşındaki Stephen A. Dolceamore'un olay yerinde yaşamını yitirdi. O anlar polis kamerasına yansıdı.
5.09.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

George Floyd ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki george floyd haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.