Milliyet Gazetesi

Milliyet Gazetesi

Son dakika Milliyet Gazetesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Milliyet Gazetesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Milliyet Gazetesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milliyet Gazetesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milliyet gazetesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.960 milliyet gazetesi haberi bulunmuştur. Tüm milliyet gazetesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zaha, Tete, Ziyech değil yeni transfer artık ilk 11'e giremez
Zaha, Tete, Ziyech değil yeni transfer artık ilk 11'e giremez Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek liderliğini muhafaza etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı takımdaki gelişmeleri aktararak yıldız ismi sert şekilde eleştirdi.
16.04.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal'ın prensine büyük tepki!
İsmail Kartal'ın prensine büyük tepki! Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
15.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe'nin yıldızları karşı çıktı! Ali Koç'un istediği bu kez olmayacak
Fenerbahçe'nin yıldızları karşı çıktı! Ali Koç'un istediği bu kez olmayacak Fenerbahçe'de tüm gözler 2 Nisan'da yapılacak olan olağanüstü kongreye çevrildi. Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, son gelişmeleri canlı yayında aktardı. Ligden çekilme ile ilgili UEFA'da yaşanan diyalog ve futbolcuların Galatasaray maçı düşüncesi dikkat çekti.
29.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe için seçenek kalmadı! Artık eskisi gibi değil, Ali Koç'un istediği oluyor
Fenerbahçe için seçenek kalmadı! Artık eskisi gibi değil, Ali Koç'un istediği oluyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig'in 30. haftasında oynanan maçta Fenerbahçe, Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti. Karşılaşmada istenmeyen olaylar ve arbede yaşanırken, Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok sarı-lacivertli takımdaki son gelişmeleri aktardı.
23.03.2024 Fenerbahçe
Futbolda ofsayt devrimi! Gol sayısını arttıracak hazırlık
Futbolda ofsayt devrimi! Gol sayısını arttıracak hazırlık Futbolda teknoloji kullanımı, bazı faydalar sağlamasına rağmen, bazı sorunlara da yol açtı.
22.03.2024 Futbol
Beşiktaş'ın yenilgisi sonrası Santos'a büyük tepki!
Beşiktaş'ın yenilgisi sonrası Santos'a büyük tepki! Beşiktaş, Süper Lig'in 30'uncu haftasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Mücadele sonrası futbol yorumcuları siyah-beyazlı ekibin oyununu ve karşılaşmayı değerlendirdi.
17.03.2024 Şampiy10
Okan Buruk'un yanlışını açıkladı! Artık baskı yaratacak, iki yıldız birden kadro dışı
Okan Buruk'un yanlışını açıkladı! Artık baskı yaratacak, iki yıldız birden kadro dışı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de Kasımpaşa'ya konuk olacak Galatasaray'ı maç öncesinde Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar canlı yayında değerlendirdi. Sakatların son durumu hakkında bilgi veren Dindar, Okan Buruk'un açıklamasına değindi.
12.03.2024 Galatasaray
Okan Buruk'un elini sıkmamıştı! Yıldız isim gemileri yakmışken Okan Buruk 'dur' dedi
Okan Buruk'un elini sıkmamıştı! Yıldız isim gemileri yakmışken Okan Buruk 'dur' dedi Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'u 6-2 yenerek şampiyonluk yarışında hata yapmadı. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarı Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri değerlendirirken Oliveria'nın affedilme sürecinde yaşananları açıkladı.
9.03.2024 Galatasaray
Jorge Jesus haklı çıktı! Ferdi Kadıoğlu yerine gidiyor, Ali Koç bu kadarını beklemiyordu
Jorge Jesus haklı çıktı! Ferdi Kadıoğlu yerine gidiyor, Ali Koç bu kadarını beklemiyordu Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'yı 3-0 mağlup ederek çeyrek final kapsını araladı. Mücadele sonrası sarı-lacivertlilerdeki gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok Fenerbahçe'yi değerlendirirken sezon sonu rekor bonservisle ayrılabilecek oyuncuyu duyurdu. İşte detaylar...
9.03.2024 Fenerbahçe
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Küresel rüzgar bizi destekleyecek
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Küresel rüzgar bizi destekleyecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Milliyet Gazetesi Yazarı Zafer Şahin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtlıyor.
7.03.2024 Ekonomi
Milliyet Arkeoloji'de Antiokheia'dan Antakya'ya yolculuk
Milliyet Arkeoloji'de Antiokheia'dan Antakya'ya yolculuk Milliyet Arkeoloji Dergisi, 2023 yılında yaşanan deprem felaketin yıl dönümünde, bu ay okurlarına Hatay özel sayısını sunuyor
17.02.2024 Gündem
İsmail Kartal suçu başkasına attı! Eğer yapamazsa Galatasaray şampiyon olur
İsmail Kartal suçu başkasına attı! Eğer yapamazsa Galatasaray şampiyon olur Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Rizespor maçıyla yeniden çıkışa geçmek isteyen Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi ve eleştiri oklarının hedefinde yer alan İsmail Kartal'a uyarılarda bulundu. İşte detaylar...
15.02.2024 Fenerbahçe
Ali Koç'a söylesin! İsmail Kartal şimdi yandı, artık şansı yok; Dzeko, Tadic, Livakovic...
Ali Koç'a söylesin! İsmail Kartal şimdi yandı, artık şansı yok; Dzeko, Tadic, Livakovic... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe, Süper Lig'in 25'inci haftasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında kritik bir puan kaybı yaşadı. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirirken, İsmail Kartal'a sert sözlerle yüklendi. İşte detaylar...
12.02.2024 Fenerbahçe
Kimse nedenini anlamadı! Zajc derken yıldız isme kapıyı gösterdi, artık yeri yok
Kimse nedenini anlamadı! Zajc derken yıldız isme kapıyı gösterdi, artık yeri yok Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de şampiyonluk yarışına devam eden Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda da adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. Sarı-lacivertli ekipteki son gelişmeleri değerlendiren Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, listeye yazılmayacak olan yıldız futbolcuyu açıkladı. İşte detaylar...
8.02.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'ın transfer hatasını açıkladı: Kiralarken neden şart konmadı?
Galatasaray'ın transfer hatasını açıkladı: Kiralarken neden şart konmadı? Süper Lig'de Fenerbahçe ile zirve mücadelesi yapan Galatasaray, ara transfer dönemini en hareketli geçiren kulüplerden. Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher'den Okan Buruk'a övgü, sarı-kırmızılı yönetime ise eleştiri geldi. İşte Şenher'in 'Buruk şapkadan tavşan çıkarıyor' başlıklı yazısı...
2.02.2024 Galatasaray
İsmail Kartal maç biter bitmez kaçtı! Dzeko ve Tadic'in yüzüne söyledi, bunlar doğru değil
İsmail Kartal maç biter bitmez kaçtı! Dzeko ve Tadic'in yüzüne söyledi, bunlar doğru değil Süper Lig'de Samsunspor karşısında ummadığı puan kaybı yaşayan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör İsmail Kartal, Samsunspor sınavında oyun değişikliğine reaksiyon gösteren Dzeko ve Tadic'le bir toplantı yaptı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, görüşmenin detaylarını açıkladı.
23.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de transfer planı değişti! Batshuayi kalıyor bir golcü daha geliyor
Fenerbahçe'de transfer planı değişti! Batshuayi kalıyor bir golcü daha geliyor Transfer dönemine Bonucci ve Krunic hamleleri ile hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'de çalışmalar devam ediyor. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok da sarı-lacivertlilerde yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Çağlar Söyüncü transferinin durumuna değinen Senad Ok, Fenerbahçe'nin transfer planını açıkladı. İşte detaylar...
19.01.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal'a cevabı olay oldu! Yerin dibine soktu: Sen kendine bak
İsmail Kartal'a cevabı olay oldu! Yerin dibine soktu: Sen kendine bak Süper Lig'in 20. haftasında oynanan ve konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanan Gaziantep FK-Fenerbahçe maçı sonrası Rumen teknik adamın İsmail Kartal'a cevabı olay olmuştu. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, Sumudica'yı sert bir dille eleştirdi. İşte o yazı...
18.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe ağır geldi, ilk ayrılık! Krunic sonrası 2 bomba transfer daha
Fenerbahçe ağır geldi, ilk ayrılık! Krunic sonrası 2 bomba transfer daha Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Bonucci ve Krunic'i renklerine bağlayan Fenerbahçe, transferde hız kesmiyor. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirdi. Senad Ok canlı yayında Fenerbahçe'deki ayrılığı da duyurdu. İşte detaylar...
12.01.2024 Fenerbahçe
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğal gazda zam planı yok
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğal gazda zam planı yok Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar CNN Türk ekranlarında açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar, üretim ile eş zamanlı olarak arama çalışmalarının da devam ettiğini açıklayarak " Yeni gaz keşifleri olacak" müjdesini verdi. Bayraktar "Enerjide vatandaşımızı desteklemeye devam edeceğiz. Doğal gaz zammı planlamıyoruz." ifadelerini kullandı.
11.01.2024 Ekonomi
Özay Şendir kaleme aldı: Sahi değişim neydi? Değiştirecek kimdi?
Özay Şendir kaleme aldı: Sahi değişim neydi? Değiştirecek kimdi? CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Milli Piyango’nun yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya’ya çıktığını iddia etmiş ve bu gerçek dışı açıklama Sisal Şans tarafından yalanlanmıştı. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir bugünkü yazısında konuyla ilgili olarak "Milli Piyango’nun büyük ikramiyesi Kolombiya’ya çıktı yalanının yayıcısı, talihlinin İstanbul’da yaşadığı ortaya çıkınca pardon demek yerine, yalanın değişik versiyonunu piyasaya süren kişi. “Değişim” denilen şey, isimler ya da yüzleri değil, siyaset yapma anlayışını değiştirmekle olabilirdi ancak" ifadelerini kullandı.
5.01.2024 Gündem
Süper Kupa öncesi transfer patladı! Fenerbahçe yeni yıldıza İstanbul'dan ev bakıyor
Süper Kupa öncesi transfer patladı! Fenerbahçe yeni yıldıza İstanbul'dan ev bakıyor Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Yılın son günlerinde Fenerbahçe'den sıcak haberler geliyor. Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok canlı yayında sarı-lacivertli takımın yeni transferi hakkında bilgi verdi. Süper Kupa finali hakkında konuşan Ok, kadroda olmayan yıldız ismin devre arasında ayrılacağını duyurdu. İşte detaylar...
29.12.2023 Fenerbahçe
Asgari ücret zammı belli oldu! Uzmanlardan ilk yorum geldi
Asgari ücret zammı belli oldu! Uzmanlardan ilk yorum geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti açıkladı. 1 Ocak 2024'ten itibaren asgari ücret yüzde 49 zamla 17 bin 2 liraya çıkacak. Peki yeni zam oranı için uzman isimler ne dedi? İşte detaylar...
27.12.2023 Ekonomi
İsmail Kartal'ın planı çöktü! 'Büyük sorun olabilir' dedi ve tehlikeyi açıkladı
İsmail Kartal'ın planı çöktü! 'Büyük sorun olabilir' dedi ve tehlikeyi açıkladı Fenerbahçe'den son dakika haberleri geliyor. Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak derbi için heyecan giderek artarken Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirdi. Senad Ok, İsmail Kartal'ın derbi planından, Fenerbahçe'nin prim kararına kadar birçok konuya değindi.
23.12.2023 Fenerbahçe
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı Bu yıl 70'si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu oylamasında yarışacak adaylar, dev jürinin oyları ile belli oldu. Sporcular, en prestijli ödüller arasında gösterilen organizasyonda 2023'ün en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak.
21.12.2023 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Milliyet Gazetesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milliyet gazetesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.