Türkiye'den flaş hamle! Resmen harekete geçildi, artık yerli üretim yapılacak
Türkiye'den flaş hamle! Resmen harekete geçildi, artık yerli üretim yapılacak Türkiye için sevindiren gelişme. Flaş hamle geldi. Türk S/İHA’larının kritik bir parçası daha yerli olarak üretildi. Ankara bu ürünle hem ambargo kıskacından, hem de yurt dışına satılacak S/İHA’lar için başka ülkelerden alınan onay sürecinden kurtuldu.
30.11.2021 Ekonomi
Bakan Albayrak: Yeni dönemde sanayicimize daha çok destek vereceğiz
Bakan Albayrak: Yeni dönemde sanayicimize daha çok destek vereceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yeni dönemde yerli ve milli ihracat odaklı büyüme politikalarını daha güçlü şekilde uygulayabilmek için sanayicilere daha çok destek vereceklerini açıkladı.
13.06.2020 Ekonomi
İlk olacaktı! Malazgirt'i böyle öldürdüler
İlk olacaktı! Malazgirt'i böyle öldürdüler Türkiye’nin İHA üreticisi BAYKAR Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, 2009’da operasyona çıkan Türkiye’nin ilk Milli Helikopter İHA’sının katıldığı operasyonda yaşanan çatışmada geçirdiği kazayı ve bu kazanın bahane edilerek, “birilerinin maşası olan bürokratlarca” projenin sonlandırıldığını anlattı.
2.02.2019 Gündem
Milli üretimde sıra yeni nesilde!
Milli üretimde sıra yeni nesilde! Türkiye, milli imkanlarla geliştirdiği silah teknolojisinde yeni nesle odaklandı. Silahlı Anka kısa süre içinde kullanıma sunulacak. Hürkuş-C modeli de silahlı olacak. Hisar füzelerinde de uzun menzil çalışması sürüyor. Helikopter inebilen korvetlerin ardından uçak gemisi için çalışmalar hızlandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri