Milli Eğitim Bakan Yardımcısı'ndan PISA açıklaması: Türkiye en yüksek dereceye ulaştı
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı'ndan PISA açıklaması: Türkiye en yüksek dereceye ulaştı Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonunda, milletvekillerinin sorularına yanıt verdi.
10.01.2022 Gündem
LGS için son hazırlıklar gözden geçirildi!
LGS için son hazırlıklar gözden geçirildi! LGS kapsamındaki merkezi sınav için son hazırlıklar gözden geçirildi. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer başkanlığındaki toplantıda, sınavın salgın koşullarında sağlıklı bir şekilde yapılması için alınan önlemler ve tüm illerde hazırlıklarda gelinen nokta ayrıntılı olarak değerlendirildi. Sınav, 973 yurt içi ve 4 yurt dışı sınav merkezinde gerçekleştirilecek.
24.05.2021 Eğitim
Corona virüs sonrası mesleki eğitimde yeni dönem!
Corona virüs sonrası mesleki eğitimde yeni dönem! Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, mesleki eğitimde AR-GE dönemine geçildiğini belirterek, “Yaklaşık 20 AR-GE merkezimiz olacak. Her merkez farklı bir alana yoğunlaşacak” dedi.
21.05.2020 Eğitim
Liselere sınavsız yerleştirmede kayıt bölgeleri güncelleniyor
Liselere sınavsız yerleştirmede kayıt bölgeleri güncelleniyor Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, liselere geçiş sistemi kapsamında sınavsız yerleştirmede kayıt bölgelerini güncelleme çalışmalarına başladıklarını söyledi.
14.01.2019 Eğitim