Mike Pompeo

Mike Pompeo

Son dakika mike pompeo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mike pompeo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mike pompeo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mike Pompeo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mike pompeo gelişmeleri de dahil olmak üzere 765 mike pompeo haberi bulunmuştur. Tüm mike pompeo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok!
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok! Türkiye'ye F-16 satışına karşı çıkan New Jersey Senatörü ve Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez ile ilgili rüşvet skandalı ortaya çıktı. Eşi aracılığıyla yaklaşık 400 bin dolar değerinde külçe altını rüşvet kabul etmekle suçlananınca istifa eden Menendez'in skandal listesinde ise yok yok.
24.09.2023 Dünya
ABD’den 5 yıl sonra Dışişleri Bakanı düzeyinde Çin’e ilk ziyaret
ABD’den 5 yıl sonra Dışişleri Bakanı düzeyinde Çin’e ilk ziyaret ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken resmi ziyaret kapsamında Çin’in başkenti Pekin’e geldi. Blinken’ın ziyareti 5 yıl sonra ABD tarafından Dışişleri Bakanı düzeyinde Çin’e yapılan ilk ziyaret oldu.
18.06.2023 Dünya
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler ABD’nin Donald Trump dönemindeki Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Türkiye ile ilgili iddialarına, tüm görüşmelere katılan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yanıt verdi.
26.01.2023 Gündem
Türkiye iddiaları sonrası Çavuşoğlu açıkladı: O görüşmede Pompeo'yu uyardım
Türkiye iddiaları sonrası Çavuşoğlu açıkladı: O görüşmede Pompeo'yu uyardım Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, eski ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun, yeni çıkan kitabındaki Türkiye iddiaları hakkında açıklama yaptı.
26.01.2023 Gündem
Dedeağaç ABD'nin silah üssü oldu! New York Times durumu 'Türkiye korkusu' diye tanımladı...
Dedeağaç ABD'nin silah üssü oldu! New York Times durumu 'Türkiye korkusu' diye tanımladı... Türkiye sınırına 40 kilometre uzaklıktaki Dedeağaç limanı ABD'nin silah üssü oldu. New York Times gazetesi özel haberiyle 'beklenmedik jeopolotik parlama noktası'na yığılan Amerikan silahlarını 'Türkiye korkusu' diye tanımladı, Kathimerini ise ABD'li ismin skandal röportajını 'Türkiye'ye çınlayan bir mesaj-NATO'ya ait olduğunu gösterinceye kadar Türkiye'ye F-16 yok' başlığıyla yayımladı.
22.08.2022 Dünya
İran’dan 61 ABD vatandaşına yaptırım
İran’dan 61 ABD vatandaşına yaptırım İran Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, 61 ABD vatandaşının daha yaptırım listesine alındığı aktarıldı.
17.07.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları Yunanistan'da depreme yol açtı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları Yunanistan'da depreme yol açtı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunan Başbakan Miçotakis hakkındaki açıklamaları Yunanistan'da deprem etkisi yarattı. Medyada 'Türk lider karşı saldırıya geçti', 'Zehir zemberek açıklamalar', 'Erdoğan Miçotakis'e karşı öfkeli, denizde ve havada gerginlik' ve Erdoğan: Miçotakis'in silinişi' gibi başlıklar kullanıldı.
24.05.2022 Dünya
FETÖ'cü Enes Kanter, adını değiştirdi! Pompeo’dan tepki çeken mesaj
FETÖ'cü Enes Kanter, adını değiştirdi! Pompeo’dan tepki çeken mesaj NBA takımlarından Boston Celtics’te forma giyen FETÖ'cü Enes Kanter, ABD vatandaşlığına geçti. İsmine "Freedom (özgürlük)" kelimesini ekleten örgütün gözde isminin yeni adı "Enes Kanter Freedom" oldu. Bu gelişme sonrası Trump yönetiminde Dışişleri Bakanı olarak görev yağan Mike Pompeo’den tepkilere neden olan bir mesaj geldi.
30.11.2021 Dünya
ABD eski bakanından F-16 açıklaması: Türkiye'ye satılmasın!
ABD eski bakanından F-16 açıklaması: Türkiye'ye satılmasın! Yunan devlet kanalına röportaj veren ABD'nin eski dışişleri bakanı, Türkiye'ye F-16 temin edilmesinin CAATSA'yı ihlal edeceğini savundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD lideri Biden'ın F-16 ve F-35'leri ele aldığı görüşme ise, dünya medyasında geniş yer buldu. CNN, Biden'ın programında daha önce görüşmenin yer almadığını ve Cumartesi akşamı açıklandığını yazdı. AP ise, 'Biden Erdoğan'a ABD ve Türkiye'nin krizleri önlemesi gerekiyor dedi' başlığıyla dünyadaki abonelerine haberi aktardı.
1.11.2021 Dünya
Virüsün kaynağı ne? Koronavirüs nasıl ortaya çıktı?
Virüsün kaynağı ne? Koronavirüs nasıl ortaya çıktı? Dünyayı kaosa sürükleyen koronavirüsle ilgili yeni iddialar gelmeye devam ediyor. Virüs nereden çıktığı salgının başından beri tartışılan konuların başında geliyor. Bu sorunun yanıtı bir yılı aşkın bir süredir bilim insanları tarafından araştırılıyor. Virüsün kaynağına ilişkin birçok iddia var ancak İngiliz basınında yer alan yeni bir araştırmaysa Covid-19'un laboratuvarda üretildiği teorilerini doğrular nitelikte. Peki, Virüsün kaynağı ne? Koronavirüs nasıl ortaya çıktı? Koronavirüs laboratuvarda mı üretildi? İşte koronavirüs ile ilgili teoriler...
30.05.2021 Sağlık
ABD Başkanı Biden'dan yaptırım kararı!
ABD Başkanı Biden'dan yaptırım kararı! ABD Başkanı Joe Biden'ın, ABD'nin "yabancı terör örgütü" listesine alınmasına karar verdiği Yemen'deki İran destekli Husilere yönelik yaptırımlardan bazılarını askıya aldığı bildirildi.
26.01.2021 Dünya
Çin'den ABD'ye son dakika yaptırım! Çok sayıda üst düzey yetkili...
Çin'den ABD'ye son dakika yaptırım! Çok sayıda üst düzey yetkili... Çin, aralarında ABD'nin eski Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun da yer aldığı 28 ABD'li üst düzey yetkiliye Çin'in ulusal egemenliğini ciddi şekilde ihlal ettikleri gerekçesi ile yaptırım kararı aldı.
20.01.2021 Dünya
İran'dan flaş yaptırım kararı! Trump ve Pompeo listeye alındı
İran'dan flaş yaptırım kararı! Trump ve Pompeo listeye alındı İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Said Hatibzade, başkanlık görevini yarın devredecek olan ABD Başkanı Donald Trump ve ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun da aralarında olduğu 9 ABD'li üst düzey yöneticinin İran'ın yaptırım listesine dahil edildiğini açıkladı.
19.01.2021 Dünya
ABD'den 'Uygur'da soykırım var' açıklaması!
ABD'den 'Uygur'da soykırım var' açıklaması! ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde "soykırım" ve "insanlığa karşı suç işlediği" sonucuna vardıklarını açıkladı. Pompeo, "Çin yönetiminin Uygur halkını yok etmeye yönelik sistematik bir girişimine tanıklık ettiğimize inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.
19.01.2021 Gündem
Dehşete düşüren itiraf: Koronavirüslü yarasalarla oldu mağarada çalışırken ısırıldık
Dehşete düşüren itiraf: Koronavirüslü yarasalarla oldu mağarada çalışırken ısırıldık Koronavirüs salgının başlangıç noktası olduğu iddia edilen Vuhan’daki viroloji laboratuvarında çalışan bilim insanları, 2017 yılında koronavirüs bulaşmış yarasaların bulunduğu bir mağarada numune toplarken ısırıldıklarını itiraf etti.
18.01.2021 Dünya
ABD'den bomba koronavirüs iddiası: Çin ordusuyla bağlantı...
ABD'den bomba koronavirüs iddiası: Çin ordusuyla bağlantı... ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, koronavirüsün kökeni hakkında flaş bir iddia ortaya atarak yayınladığı rapordan sonra Dünya Sağlık Örgütü'ne çağrıda bulundu. Vuhan'ın dünyayı enfekte etme geçmişi olduğunu hatırlatan Pompeo, laboratuvar ve Kovid-19 arasındaki ilişki konusunun acil olarak araştırılmasını istedi.
16.01.2021 Dünya
Savaş kapıda! ABD o ismin başına ödül koydu İran'dan yanıt geldi...
Savaş kapıda! ABD o ismin başına ödül koydu İran'dan yanıt geldi... Son dakika haberine göre; ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, El Kaide liderinin başına ödül konduğunu ve örgütün yeni üssünün artık İran olduğunu söyledi. İran Dışişleri Bakanı Zarif ise suçlamalara sert tepki vererek Pompeo'yu "savaş çığırtkanlığı" yapmakla suçladı.
12.01.2021 Dünya
Pompeo, Küba'yı yeniden 'teröre destek veren ülkeler' listesine eklediklerini açıkladı
Pompeo, Küba'yı yeniden 'teröre destek veren ülkeler' listesine eklediklerini açıkladı ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Küba'yı yeniden "teröre destek veren ülkeler" listesine eklediklerini açıkladı.
11.01.2021 Dünya
ABD, Tayvan'la ilişkilerindeki tüm kısıtlamaları kaldırıyor
ABD, Tayvan'la ilişkilerindeki tüm kısıtlamaları kaldırıyor ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, ABD'nin Tayvan'la ilişkilerindeki tüm kısıtlamaları kaldırdıklarını duyurdu.
9.01.2021 Dünya
İran'dan ABD'ye sert tepki: Siz elini kestiniz, biz de sizin bacağınızı keseceğiz!
İran'dan ABD'ye sert tepki: Siz elini kestiniz, biz de sizin bacağınızı keseceğiz! İran'dan ABD Başkanı Donald Trump için şok sözler geldi. Kasım Süleymani’nin ABD tarafından öldürülmesinin yıl dönümüne kısa süre kala, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ABD Başkanı Trump'ı “Komutanımızın elini kestiniz, biz de sizin bacağınızı bölgeden keseceğiz" sözleriyle tehdit etti.
30.12.2020 Dünya
Esma Esad ve ailesine yeni şok! ABD'den yeni yaptırım kararı...
Esma Esad ve ailesine yeni şok! ABD'den yeni yaptırım kararı... Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın eşi Esma Esad'a ve ailesine yönelik yaptırım kararı alındı.
23.12.2020 Dünya
ABD, Küba merkezli 3 şirketi 'engellenenler listesine' ekledi
ABD, Küba merkezli 3 şirketi 'engellenenler listesine' ekledi ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Küba merkezli 3 şirketi Yabancı Varlıkları Kontrol Ofisi’nin (OFAC) Özel Olarak Belirlenmiş Vatandaşlar ve Engellenen Kişiler Listesi’ne alındığını duyurdu.
21.12.2020 Dünya
Trump, siber saldırıların arkasında Çin'in de  olabileceğini söyledi
Trump, siber saldırıların arkasında Çin'in de olabileceğini söyledi ABD Başkanı Donald Trump, ülkenin birçok kurumuna yönelik yapılan siber saldırıların arkasında Çin’in de olabileceğini belirtti.
19.12.2020 Dünya
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo karantinaya alındı
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo karantinaya alındı ABD Dışişleri Bakanlığı, Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Covid-19 hastası ile temaslı olduğu gerekçesi ile karantinaya alındığını duyurdu. Bakanlık, Pompeo’ya yapılan Covid-19 testinin ise negatif çıktığını açıkladı.
16.12.2020 Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Pompeo ile telefonda görüştü
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Pompeo ile telefonda görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile telefonda görüştü.
15.12.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mike Pompeo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mike pompeo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.