Michel Temer

Michel Temer

Son dakika Michel Temer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Michel Temer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Michel Temer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Michel Temer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan michel temer gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 michel temer haberi bulunmuştur. Tüm michel temer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüzlerce kadına tecavüz! Aralarında kendi kızı da var...
Yüzlerce kadına tecavüz! Aralarında kendi kızı da var... Brezilya'da ruhani yetenekleriyle şifa dağıttığını söyleyen dünyaca ünlü medyum Joao Teixeira de Faria, aralarında kızının da bulunduğu 200'den fazla kadının şikayeti üzerine tecavüz ve taciz suçlamasıyla yargılanacak.
11.01.2019 Dünya
Brezilya'da 200 yıllık müzede yangın çıktı
Brezilya'da 200 yıllık müzede yangın çıktı Brezilya'nın en büyük ve en tarihi müzelerinden biri olan Rio de Janerio'daki Ulusal Müze'de yangın çıktı.
3.09.2018 Dünya
Askerle kamyoncu karşı karşıya
Askerle kamyoncu karşı karşıya Brezilya’da Devlet Başkanı Temer, artan yakıt fiyatlarını protesto için greve giden kamyon sürücülerine müdahale etmeleri için orduyu devreye soktu
26.05.2018 Dünya
Kahraman first lady
Kahraman first lady Brezilya Devlet Başkanı Michel Temer’in eşi Marcela Temer’in boğulmak üzere olan köpeğini kurtarmak için başkanlık sarayının bahçesindeki havuza atladığı ortaya çıktı.
8.05.2018 Dünya
Brezilya'da hapishanede isyan
Brezilya'da hapishanede isyan Brezilya'da bir hapishanede mahkumlar tarafından başlatılan isyanın sona ermesinin ardından 18 rehine serbest bırakıldı.
19.02.2018 Dünya
Brezilya Devlet Başkanı Temer'in yargılanması engellendi
Brezilya Devlet Başkanı Temer'in yargılanması engellendi Brezilya'da Kongrenin alt kanadında yapılan oylamada Devlet Başkanı Michel Temer'in yolsuzluk suçlamasıyla yargılanmasına izin verilmedi.
26.10.2017 Dünya
Devlet Başkanı Temer'e şok suçlama
Devlet Başkanı Temer'e şok suçlama Başsavcı Janot, Brezilya Devlet Başkanı Temer hakkında "suç örgütüne liderlik etme" ve "adaleti engelleme" suçlamalarıyla mahkemeye yeni bir dilekçe verdi.
15.09.2017 Dünya
Son dakika... Ünlü milyarderin evine baskın!
Son dakika... Ünlü milyarderin evine baskın! Brezilya'dan yolsuzluk skandalıyla alakalı son dakika haberleri geliyor... Brezilya federal polisi, yolsuzluk skandalının ortasındaki isim milyarder Joesley Batista'nın evine baskın ve arama operasyonu düzenlendiğini bildirdi.
11.09.2017 Dünya
'Dayanışma içinde olalım'
'Dayanışma içinde olalım' Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, gelişmekte olan ülkelerin dünyanın zorlu koşullarına karşı dayanışma ve işbirliği içinde olmasını istedi.
5.09.2017 Dünya
Brezilya cumhurbaşkanına rüşvet şoku
Brezilya cumhurbaşkanına rüşvet şoku Brezilya'da federal başsavcı, Cumhurbaşkanı Michel Temer'i rüşvet kabul etmekle suçladı. Suçlama, Temer'in hapisteki bir siyasetçiye sessiz kalması için para ödenmesini teşvik ettiği ses kaydının ortaya çıkmasından sonra yapıldı.
27.06.2017 Dünya
Norveç'ten Brezilya'ya orman uyarısı
Norveç'ten Brezilya'ya orman uyarısı Norveç Başbakanı Erna Solberg, Brezilya yönetimini, ormanların yok edilmesinin önüne geçmesi, aksi halde Norveç'in bu ülkeye verdiği mali desteği keseceği konusunda uyardı.
23.06.2017 Dünya
Bakanlık binasını ateşe verdiler
Bakanlık binasını ateşe verdiler Brezilya’da Devlet Başkanı Temer’in istifasını isteyen göstericiler, Tarım Bakanlığı binasını ateşe verdi
25.05.2017 Dünya
Brezilya’da son 20 yılın ilk genel grevi
Brezilya’da son 20 yılın ilk genel grevi Brezilya’da, Devlet Başkanı Michel Temer hükümetinin işçi hakları ve emeklilik sisteminde yaptığı değişiklikleri protesto eden halk genel greve gitti.
29.04.2017 Dünya
Brezilya tarihi greve hazırlanıyor!
Brezilya tarihi greve hazırlanıyor! Brezilya tarihinin en büyük genel grevlerinden birine hazırlanıyor. Resesyon ve yolsuzluk iddiaları ülkede büyük tepkilere sebep oluyor.
28.04.2017 Dünya
Brezilya'da 8 bakana yolsuzluk soruşturması
Brezilya'da 8 bakana yolsuzluk soruşturması Brezilya'da 8 bakan, 29 senatör, 42 federal milletvekili, 3 vali, bir Sayıştay denetçisi ile 24 üst düzey yönetici ve siyasetçiler hakkında yolsuzluk soruşturması açıldı. Bu durum Devlet Başkanı Michel Temer'in hükümetine ağır darbe vurdu.
12.04.2017 Dünya
Çin, Şili ve Mısır'dan kritik karar! Yasak kalktı...
Çin, Şili ve Mısır'dan kritik karar! Yasak kalktı... Çin, Şili ve Mısır, ülkedeki bozuk et skandalının ardından Brezilya'dan et alımına yönelik kısıtlamaları kısmen kaldırdıklarını açıkladı.
26.03.2017 Dünya
AB'den Brezilya'ya kötü haber!
AB'den Brezilya'ya kötü haber! Brezilya'da ortaya çıkan bozuk et skandalının ardından Avrupa Birliği (AB) bu ülkeden et ithalatını geçici olarak durdurduğunu açıkladı
20.03.2017 Dünya
Brezila Devlet Başkanı, ‘hayaletler yüzünden' saraydan taşındı
Brezila Devlet Başkanı, ‘hayaletler yüzünden' saraydan taşındı Brezilya Devlet Başkanı Michel Temer ve ailesi ‘hayaletler yüzünden' resmi konuttan ayrıldı. Temer, Alvorada Sarayı için, "Kötü bir enerjisi vardı" dedi.
13.03.2017 Dünya
Brezilya Dışişleri Bakanı istifa etti
Brezilya Dışişleri Bakanı istifa etti Brezilya Dışişleri Bakanı Jose Serra sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etti.
17.06.2021 Dünya
Brezilya'da toplumsal huzursuzluk artıyor
Brezilya'da toplumsal huzursuzluk artıyor Brezilya'da ekonomik sorunlar, siyasi istikrarsızlık ve yolsuzluk vakalarının toplum üzerindeki etkileriyle ülke genelinde yeni yıl ile birlikte şiddet olayları artıyor.
10.02.2017 Dünya
Brezilya'da kamu çalışanları polisle çatıştı
Brezilya'da kamu çalışanları polisle çatıştı Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde bir grup kamu çalışanı ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.
17.06.2021 Dünya
Polisler meclisi bastı! Ülke karıştı!
Polisler meclisi bastı! Ülke karıştı! Brezilya'da polislerin greve gitmesinin ardından ülkede kaos ortamı artarak devam ediyor.
17.06.2021 Dünya
Brezilya'daki cezaevi isyanı kontrol altına alındı
Brezilya'daki cezaevi isyanı kontrol altına alındı Brezilya'da en az 10 kişinin ölümüyle sonuçlanan hapishane isyanında kontrolün güvenlik güçleri tarafından sağlandığı bildirildi.
17.06.2021 Dünya
Ünlü medyumdan büyük iddia!
Ünlü medyumdan büyük iddia! Chapecoense'nin uçak kazasını tahmin edip dünyada nam salan medyum Carlinhos, dünyaca ünlü futbolcunun 2018 Dünya Kupası öncesi öleceğini söyledi.
20.12.2016 Arşiv
Brezilya'da kemer sıkma önlemleri protesto edildi
Brezilya'da kemer sıkma önlemleri protesto edildi Brezilya Senatosunun gelecek 20 yıl kamu harcamalarına kısıtlama getiren yasa değişikliğini kabul etmesi ülkenin birçok eyaletinde protesto edildi.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Michel Temer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki michel temer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.