Mevduat faiz oranları | Güncel 2024 bankaların mevduat faiz oranları artacak mı, mevduat faizleri ne oldu? 1 MİLYON TL’YE 107 BİN 459 TL KAZANÇ
Mevduat faiz oranları | Güncel 2024 bankaların mevduat faiz oranları artacak mı, mevduat faizleri ne oldu? 1 MİLYON TL’YE 107 BİN 459 TL KAZANÇ Merkez Bankası’nın geçtiğimiz günlerde faizi artırmasıyla kredi ve mevduat faizleri de güncellendi. Tüketici kredisi, taşıt ve konut kredilerinde faiz oranlarının ne olduğu merak konusu oldu. Peki, Güncel 2024 bankaların mevduat faiz oranları artacak mı, mevduat faizleri ne oldu?
12.01.2024 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Bankada hesabı olanlar...
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Bankada hesabı olanlar... VakıfBank harekete geçti ve yeni kararı resmen duyurdu. Bankada hesabı olanları ilgilendiriyor. Faiz oranları ve vadeli mevduat ile ilgili açıklama yapıldı. Dev banka özel mevduat kampanyalarını duyurdu. Vadeli mevduat hesabı açan tüm yeni müşteriler, vade sonu gelmeden para çekebiliyor. Paranın vadesi bozulmuyor ve kalan miktar üzerinden hesap açılış faizi işlemeye devam ediyor. Aynı zamanda avantajlı faiz oranlarından da yararlanılabiliyor.
22.09.2021 Ekonomi
Bankada parası olana güzel haber... Oranlar değişti, fark arttı! Yatıran kazanıyor
Bankada parası olana güzel haber... Oranlar değişti, fark arttı! Yatıran kazanıyor Duyan bankaya koşuyor. Parasını Türk Lirası'nda değerlendirenler kazanıyor! Fark arttı. Faiz farkı 463 liraya çıktı. 100 bin lira aylık 1299 lira faiz geliri sağlıyor. Stopaj avantajı ise yılbaşına kadar devam edecek. Tüm Türkiye Merkez Bankası faiz kararına kilitlenmişti. Karar sonrası bankaların mevduat hesap faiz oranlarının nasıl değişeceği araştırılıyordu. Bankalardan parasını mevduat hesabında değerlendirmek isteyenler için güzel haber geldi. Faiz oranları yükseldi, mevduat hesabının faiz getirisi arttı. Tasarruflarını Türk Lirası’nda değerlendirenler farklı bankalardan seçenekleri kullanabiliyor. 100 bin liralık mevduatta bankalar arasındaki faiz farkı 463 liraya kadar yükselebiliyor.
23.11.2020 Ekonomi
Mevduat faiz oranları | 32 günlük vadeli mevduat faiz oranları yenilendi! En yüksek mevduat faiz oranını hangi banka veriyor?
Mevduat faiz oranları | 32 günlük vadeli mevduat faiz oranları yenilendi! En yüksek mevduat faiz oranını hangi banka veriyor? Vadeli mevduat faiz oranları yenilendi. Ekim ayının ikinci haftası itibariyle mevduat hesaplarının 32 günlük en yüksek faiz oranı değişti. Vadeli hesap faiz oranlarının yenilenmesiyle parası faizde olan vatandaşlar yeni bir araştırmaya başladı. İşte Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Denizbank, Garanti BBVA, TEB, HSBC Bank, İNG Bank, Alternatif Bank, Odeabank, Burgan ve diğerlerinin 32 günlük faiz oranları…
6.10.2020 Gündem