Metin Oktay

Metin Oktay

Son dakika Metin Oktay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Metin Oktay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Metin Oktay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metin Oktay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metin oktay gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.224 metin oktay haberi bulunmuştur. Tüm metin oktay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor Trendyol Süper Lig 34. haftasında Adana Demirspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor.
24.04.2024 Galatasaray
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi!
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'ın Antalya kampı nedeni ortaya çıktı!
Galatasaray'ın Antalya kampı nedeni ortaya çıktı! Galatasaray'ın milli arada Antalya kampı başlıyor. Süper Lig'de zirvede yer alan Sarı Kırmızılılar'ın bu kamp tercih etme nedenleri de ortaya çıktı.
25.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Okan Buruk'tan rotasyon formülü!
Galatasaray'da Okan Buruk'tan rotasyon formülü! Yoğun bir maç trafiği içinde bulunan Galatasaray’da teknik heyet, Sparta Prag rövanşını düşünerek Ankaragücü deplasmanında kadroyu değiştirecek. Vinicius, Köhn ve Zaha’ya ilk 11’de forma vermeyi planlayan Okan Buruk; Icardi, Mertens ve Kerem Aktürkoğlu’nu kulübeye çekecek.
18.02.2024 Şampiy10
Galatasaray, Kadıköy’e geldi
Galatasaray, Kadıköy’e geldi Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı derbi için Ülker Stadyumu’na geldi.
24.12.2023 Şampiy10
Galatasaray'da sakatlık şoku! Yıldız futbolcunun göğüs kası koptu
Galatasaray'da sakatlık şoku! Yıldız futbolcunun göğüs kası koptu Galatasaray'dan sakatlık açıklaması geldi. Sarı-Kırmızılı kulüp Sergio Oliveira'nın sakatlık yaşadığını duyurdu.
15.12.2023 Galatasaray
Okan Buruk kötü haberi verdi: Oynayamaz, 2-3 hafta forma giyemeyecek
Okan Buruk kötü haberi verdi: Oynayamaz, 2-3 hafta forma giyemeyecek Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Muslera Manchester United maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Sarı-Kırmızılılar'ın teknik patronu, Manchester United maçı öncesinde kötü haberi verdi. Buruk yıldız futbolcu için iki üç hafta olmayacağını söyledi.
28.11.2023 Galatasaray
Semih Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı: Çantamdan GPS cihazı çıkınca çok korktum
Semih Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı: Çantamdan GPS cihazı çıkınca çok korktum Türkiye'nin gündeminde olan fon vurgunu soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Futbol camiasından birçok ismi yüksek faiz vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın içinde GPS cihazı bulunan çantayı verdiği iddia edilen eski futbolcu Semih Kaya'nın savcılık ifadesine ulaşıldı. Erzan'ın 200 bin dolarlık fon getirisini mavi çanta içinde kendisine verdiğini belirten Kaya, bu parayı aldıktan sonra Denizbank'taki hesabına yatırdığını söyledi. Kaya, ertesi gün havalimanında çantasından ses gelmesi üzerine GPS cihazı bulduğunu belirterek 'Seçil'in Levent'teki ofisine gidip bu durumun ne olduğunu sordum. Çünkü çantada GPS olduğunu görünce çok korktum, beni takip ettiklerini düşündüm' şeklinde konuştu.
28.11.2023 Gündem
Galatasaray Rams Park Stadyumu’nda Beşiktaş'ı Icardi ile geçti
Galatasaray Rams Park Stadyumu’nda Beşiktaş'ı Icardi ile geçti Süper Lig'in 9'uncu haftasında Galatasaray derbi maçta sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekibe galibiyeti getiren golleri 26 ve 82'nci dakikada Icardi kaydetti. Beşiktaş'ın mücadeledeki tek gol ise 69'uncu dakikada Chamberlain'den geldi.
21.10.2023 Galatasaray
Galatasaray'da hırsızlık! Skandal böyle ortaya çıktı, yönetici itiraf etti
Galatasaray'da hırsızlık! Skandal böyle ortaya çıktı, yönetici itiraf etti Galatasaray'da forma hırsızlığı skandalı yaşanıyor. Florya Metin Oktay Tesisleri'nin deposunda yapılan sayımda 2 bin 443 adet ürünün kayıp olduğu tespit edildi. Olayla ilgili 5 kişiye 17.5'er yıl hapis istemiyle dava açıldı. İşte detaylar...
16.09.2023 Galatasaray
Galatasaray şampiyonluk resimleri 2023! Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ın 23. şampiyonluk mesajları,sözleri
Galatasaray şampiyonluk resimleri 2023! Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ın 23. şampiyonluk mesajları,sözleri Galatasaray şampiyonluk resimleri 2023! Süper Lig'de 23'üncü kez şampiyonluğunu ilan eden sarı kırmızılılar büyük bir coşku yaşıyor. Ankaragücü'nü deplasmanda yenerek ligin bitimine 1 hafta kala Galatasaray şampiyonluğunu ilan etti. Florya Metin Oktay tesisleri taraftarların akınına uğradı. Tüm Türkiye'de Galatasaray taraftarları kutlamalara katıldı. İşte 2022/2023 şampiyonu Galatasaray şampiyonluk mesajları, sözleri....
4.06.2023 Gündem
Ümit Besen'in acı günü! Babası hayatını kaybetti
Ümit Besen'in acı günü! Babası hayatını kaybetti 80'li yıllara damga vuran şarkıların sahibi, Osmaniyeli usta sanatçı Ümit Besen'in babası Fikret Besen, 94 yaşında hayatını kaybetti. Fikret Besen, ikindi namazının ardından toprağa verilecek.
2.06.2023 Magazin
Galatasaray yeni yuvasının temelini attı! Törende Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ı...
Galatasaray yeni yuvasının temelini attı! Törende Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ı... Galatasaray'da Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin temel atma töreni tarihi anlara sahne oldu. Galatasaray'da görev yaptığı dönemlerde sancılı ayrılıklar yaşayan Fatih Terim ile başkanlardan Ünal Aysal ve Burak Elmas bir araya geldi. Fatih Terim'in törende yaptığı konuşmanın ardından Ünal Aysal ve Burak Elmas ile tokalaşması dikkatlerden kaçmadı.
19.05.2023 Fenerbahçe
Kemerburgaz tesisleri nerede? Galatasaray Kemerburgaz tesisleri ne zaman açılacak, kaç bölüm, ne zaman bitecek?
Kemerburgaz tesisleri nerede? Galatasaray Kemerburgaz tesisleri ne zaman açılacak, kaç bölüm, ne zaman bitecek? Galatasaray Kemerburgaz tesisleri nerede, ne zaman açılacak ve bitecek? Galatasaray'ın Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin temel atma töreni yapıldı. İşte GS Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri hakkında merak edilenler…
19.05.2023 Şampiy10
Tüm futbolcuların ailelerine mektup: Ne güzel bir evlat yetiştirmişsiniz
Tüm futbolcuların ailelerine mektup: Ne güzel bir evlat yetiştirmişsiniz Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, sarı-kırmızılı kulüpte yer alan tüm futbolcuların ailelerine bir teşekkür mektubu yolladı.
8.05.2023 Galatasaray
Başakşehir maçı öncesi Galatasaray'da flaş karar
Başakşehir maçı öncesi Galatasaray'da flaş karar Başakşehir'le son derece kritik bir maça çıkmaya hazırlanan Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde taraftarlara açık antrenman yapma kararı aldı.
2.05.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Gomis krizi çözüldü
Galatasaray'da Gomis krizi çözüldü Galatasaray'da Karagümrük maçının ardından teknik direktör Okan Buruk basın toplantısında Fransız golcü Bafetimbi Gomis'in sezonun geri kalanında forma giymek istemediğini açıklamıştı.
24.04.2023 Galatasaray
Kayserispor'a 6 attılar primi kaptılar
Kayserispor'a 6 attılar primi kaptılar Kayserispor'u 6-0 yenerek ezeli rakiplerine göz dağı veren Galatasaray'da oyunculara 5 milyon TL prim dağıtılacağı ortaya çıktı.
16.04.2023 Galatasaray
Kasımpaşa maçı öncesi Galatasaray'ın sakatlık raporu ve Zaniolo...
Kasımpaşa maçı öncesi Galatasaray'ın sakatlık raporu ve Zaniolo... Cumartesi günü NEF Stadı'nda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da Muslera, Mertens, İcardi, Mitdjsö ve Torreira'nın son durumları belli oldu. Yeni transfer Zaniolo'da ise herhangi bir sorun yok.
8.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'da ikinci büyük hamle! 200 milyon dolarlık dev yatırım
Galatasaray'da ikinci büyük hamle! 200 milyon dolarlık dev yatırım Florya’daki 40 dönümlük araziyi alarak kârlı bir yatırıma imza atan Galatasaray, şimdi de stadın yakınındaki 62 dönümlük araziyi alarak projelerine devam edecek. 200 milyon dolarlık araziye spor salonu ve yüzme havuzlarının yapılacağı belirtildi.
4.03.2023 Galatasaray
Dursun Özbek, Kerem, Muslera hepsi onunla konuşmuştu! Cihan Emir'den kahreden haber
Dursun Özbek, Kerem, Muslera hepsi onunla konuşmuştu! Cihan Emir'den kahreden haber Adıyaman'da enkaz altından çıkarılan ancak iki bacağını kaybeden ve bir süredir Ankara'da tedavi gören 12 yaşındaki Cihan Emir Parlak hayatını kaybetti.
28.02.2023 Galatasaray
Ligler Mart'ta oynanacak kararı verildi Zaniolo İtalya'ya geri döndü
Ligler Mart'ta oynanacak kararı verildi Zaniolo İtalya'ya geri döndü Galatasaray'ın yeni transferlerinden Zaniolo ülkesi İtalya'ya geri döndü.
13.02.2023 Galatasaray
Galatasaray'da kriz! 'Okan hocam 3 paraya onu göndermeseydin şimdi İcardi'ye mahkum kalmazdın'
Galatasaray'da kriz! 'Okan hocam 3 paraya onu göndermeseydin şimdi İcardi'ye mahkum kalmazdın' Dünya Kupası arasını iyi değerlendirmek isteyen ve iki İspanyol takımıyla hazırlık maçı oynayan Galatasaray'da alınan sonuçlar can sıkarken, Metin Oktay Tesisleri'ndeki sakatlıklar ise moralleri bozmaya yetti. Rayo Vallecano ve Villarreal maçlarından mağlubiyetle ayrılan Sarı Kırmızılılarda bazı oyuncuların performansları eleştiri konusu olurken, Okan Buruk'un sezon başındaki kadro mühendisliğine ise ayrı bir parantez açıldı.
10.12.2022 Galatasaray
Türkiye, İskoçya'yı 2-1 mağlup etti
Türkiye, İskoçya'yı 2-1 mağlup etti Diyarbakır'da özel maçta İskoçya'yı ağırlayan A Milli Futbol Takımımız, karşılaşmayı 2-1'lik skorla kazandı. Ay-Yıldızlılar'ın golleri Ozan Kabak ve Cengiz Ünder'le geldi. Rakibin golünü ise John McGinn kaydetti.
16.11.2022 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sergimiz futbol kardeşliktir temasıyla oluşturuldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sergimiz futbol kardeşliktir temasıyla oluşturuldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet'in 100'üncü Yılı Etkinlikleri kapsamında açılan 'Şut ve Gol: Türk Futbol Tarihi Sergisi'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Milli takımımızın dünya üçüncülüğünün başarılarını gösteren malzemeler var. Hafızamızda unutulmayacak hatıralar bırakan futbolcularımızla ilgili eserler var. Sergimiz futbol kardeşliktir temasıyla oluşturulmuştur." dedi.
2.11.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Metin Oktay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metin oktay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.