Mesajı

Mesajı

Son dakika mesajı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mesajı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mesajı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mesajı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mesajı gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.062 mesajı haberi bulunmuştur. Tüm mesajı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lübnan bombardıman altında! İsrail hava saldırısı düzenledi
Lübnan bombardıman altında! İsrail hava saldırısı düzenlediİki gündür İsrail, Hizbullah'a yönelik siber terör saldırısı düzenlerken çok sayıda çağrı cihazı aynı anda patlatıldı. Yapılan saldırı sonrasında Hizbullah'ın 32 üyesi hayatını kaybetti. Operasyonların devam edeceğini açıklayan İsrail ordusu, Lübnan’da çok sayıda noktaya hava saldırısı düzenledi.
19.09.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gaziler Günü' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gaziler Günü' mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'e "Müşir ve Gazi" ünvanı verilişinin yıl dönümü ile Gaziler Günü'nü tebrik ediyorum" dedi.
19.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır'ın ailesine taziye mesajı gönderdi.
19.09.2024Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! Narin cinayetinde WhatsApp mesajları için META'yla görüşmeye devam ediyoruz
Bakan Uraloğlu açıkladı! Narin cinayetinde WhatsApp mesajları için META'yla görüşmeye devam ediyoruzUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Uraloğlu "(Narin Güran cinayeti soruşturması...) META şirketi WhatsApp mesajlarını kaydetmediğini söylüyor. META başta olmak üzere tüm sosyal medya mecralarıyla görüşmeye devam ediyoruz" dedi. Bakan Uraloğlu, "Her gün siber güvenlik anlamında 400'ün üzerinde saldırıyı önlüyoruz. Siber güvenlik noktasında ilk 10 ülke arasındayız." dedi.
18.09.2024Gündem
Trabzonspor'un efsane başkanı Mustafa Şamil Ekinci hayatını kaybetti
Trabzonspor'un efsane başkanı Mustafa Şamil Ekinci hayatını kaybettiTrabzonspor'un başında 4 lig şampiyonluğu başta olmak üzere toplamda 13 kupa zaferi yaşayan eski başkan Mustafa Şamil Ekinci, 83 yaşında hayatını kaybetti.
16.09.2024Futbol
Gazeteci Ahmet Çakır hayatını kaybetti! AHMET ÇAKIR KİMDİR?
Gazeteci Ahmet Çakır hayatını kaybetti! AHMET ÇAKIR KİMDİR?Türk spor medyasının emekçilerinden spor yazarı ve gazeteci Ahmet Çakır, 72 yaşında hayata veda etti. Çakır, Şubat 2022’de yakalandığı beyin tümörü nedeniyle 19 Nisan 2022’de ameliyat olmuştu. Peki Ahmet Çakır kimdir?
16.09.2024Şampiy10
Gazeteci Ahmet Çakır hayatını kaybetti!
Gazeteci Ahmet Çakır hayatını kaybetti!Türk spor basınının duayen isimlerinden gazeteci Ahmet Çakır, 72 yaşında hayatını kaybetti.
16.09.2024Süper Lig
Samsunspor'un efsane teknik direktörü Multescu hayatını kaybetti
Samsunspor'un efsane teknik direktörü Multescu hayatını kaybettiKırmızı-beyazlı kulübün unutulmaz teknik direktörü Multescu 72 yaşında hayatını kaybetti. Rumen teknik adam Samsunspor tarihinin en önemli başarısı olan Balkan Kupası zaferinin mimarıydı.
15.09.2024Şampiy10
Kurtulmuş, Bakü'nün düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü kutladı
Kurtulmuş, Bakü'nün düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü kutladıTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'nün düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
15.09.2024Gündem
Bakan Kacır G20 dijital ekonomi bakanları toplantısına katıldı
Bakan Kacır G20 dijital ekonomi bakanları toplantısına katıldıSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Brezilya’nın ev sahipliğinde, Maceio kentinde gerçekleştirilen G20 Dijital Ekonomi Bakanları Toplantısı’na katıldı.
14.09.2024Ekonomi
Emine Erdoğan'dan Mevlid Kandili mesajı
Emine Erdoğan'dan Mevlid Kandili mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ülkenin ve tüm İslam aleminin 'Mevlit Kandili'ni tebrik etti.
14.09.2024Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Mevlit Kandili mesajı
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Mevlit Kandili mesajıMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Bahçeli mesajında, "Son zamanlarda yaşanan, hamiyet ve haysiyet sahibi her insanımızı derinden yaralayan müessif hadiselerin birbirine eklemlenerek cereyan etmesi manevi arınmaya, saflarımızı daha da sıkı tutmaya çok ihtiyacımız olduğunun hiç şüphesiz kanıt ve karinesidir. Bireysel ve toplumsal şiddetin dalga boyundaki yükseliş karşısında herkesin sorumluluk duygusuyla harekete geçmesi mutlak bir zorunluluk haline gelmiştir" dedi.
14.09.2024Gündem
Bakan Kacır: Uygun fiyatlı internet sunuyoruz
Bakan Kacır: Uygun fiyatlı internet sunuyoruzSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Brezilya’nın ev sahipliğinde, Maceio kentinde gerçekleştirilen G20 Dijital Ekonomi Bakanları Toplantısı’na katıldı. Kacır, “Dijital Kapsayıcılık Evrensel ve Anlamlı Bağlanabilirlik, Dijital Devlet- Güvenilir ve Kapsayıcı Dijital Kamu Altyapısı İnşa Etmek, Çevrimiçi Doğru ve Güvenilir Bilgi ve Dijital Ekonomide Güven ile Sürdürülebilir Kalkınma ve Eşitsizliklerin Giderilmesi İçin Yapay Zeka” başlıklarında düzenlenen iki ayrı oturumda konuştu.
14.09.2024Gündem
Amed Külup başkanı kazada yaralandı
Amed Külup başkanı kazada yaralandıAmed Sportif Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, İzmir’de otomobiliyle geçirdiği trafik kazasında yaralandı.
13.09.2024Futbol
Numan Kurtulmuş'tan Sakarya Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümüne ilişkin açıklama
Numan Kurtulmuş'tan Sakarya Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümüne ilişkin açıklamaTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Sakarya Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
13.09.2024Gündem
Başkan Bilal Uludağ'dan Mevlit Kandili mesajı
Başkan Bilal Uludağ'dan Mevlit Kandili mesajıSarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
13.09.2024Adana
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan 12 Eylül mesajı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan 12 Eylül mesajıTürkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, 12 Eylül 1980 askeri darbesinin yıl dönümünde sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Kurtulmuş, "12 Eylül 1980 darbesi, aziz milletimizin hafızasında derin yaralar açarak, demokrasimize karşı en büyük ihanetlerden biri olarak tarihteki yerini almıştır" ifadesini kullandı.
12.09.2024Gündem
Cevdet Yılmaz'dan OVP mesajı: Amacımız enflasyonu tek haneye düşürmek
Cevdet Yılmaz'dan OVP mesajı: Amacımız enflasyonu tek haneye düşürmekCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Orta Vadeli Program'da en temel amacın enflasyonu yeniden tek haneye düşürmek ve fiyat istikrarını sağlamak olduğunu vurguladı.
12.09.2024Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Narin cinayetinin takipçisi olacağız
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Narin cinayetinin takipçisi olacağızAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Narin Güran cinayetine ilişkin konuşan Çelik, "Tüm gelişmeler en yakın şekilde takip edilmekte. Bu acı milletin hafızalarına kazındı ve hepimizin sonuna kadar takipçisi olacağı bir süreç olmaktadır. Bunu siyasi istismar konusu yapanların bu acı ile bir ilişkisi olmadığı açıktır. Narin hepimizin kızı olmuştur." dedi.
11.09.2024Gündem
Bahçeli'den 'Narin' açıklaması: Cani veya canilerin bedel ödemeleri temin edilmeli
Bahçeli'den 'Narin' açıklaması: Cani veya canilerin bedel ödemeleri temin edilmeliMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 19 gün süren aramaların ardından cansız bedeni bulunan Narin Güran (8) cinayetine ilişkin sorumluların adalet önünde en ağır düzeyde bedel ödemelerinin sağlanması gerektiğini açıkladı.
9.09.2024Gündem
Emine Erdoğan'dan yeni eğitim öğretim yılı mesajı
Emine Erdoğan'dan yeni eğitim öğretim yılı mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılı ve huzurlu bir eğitim yılı dileğinde bulundu.
9.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere derslerinde, öğretmenlere de görevlerinde başarılar diledi.
9.09.2024Gündem
Milli basketbolcu İlkan Karaman geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti
Milli basketbolcu İlkan Karaman geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybettiFenerbahçe, Pınar Karşıyaka ve Beşiktaş'ta da forma giyen eski milli basketbolcu, Datça'da bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
8.09.2024Basketbol
Ayşenur Ezgi'nin ölümüne tepkiler çığ gibi! Otopsi raporu kanıtladı, 2 el ateş edildi
Ayşenur Ezgi'nin ölümüne tepkiler çığ gibi! Otopsi raporu kanıtladı, 2 el ateş edildiİsrail askerleri Türk asıllı insan hakları aktivisti Ayşenur Ezgi Eygi'yi katletti. Eygi'nin öldürülmesi sonrası tepkiler çığ gibi geldi.
7.09.2024Dünya
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Netanyahu ve çetesi için sivil, genç, çocuk ayrımı yoktur
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Netanyahu ve çetesi için sivil, genç, çocuk ayrımı yoktur  TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail tarafından öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi için başsağlığı mesajı yayınladı. Kurtulmuş, "Netanyahu ve çetesi için sivil, genç, çocuk ayrımı yoktur, Filistinli ya da başka bir milletten olmanızın da önemi yoktur." ifadelerini kullandı.
6.09.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mesajı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mesajı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.