Merve Taşkın

Merve Taşkın

Son dakika Merve Taşkın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Merve Taşkın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Merve Taşkın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merve Taşkın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merve taşkın gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 merve taşkın haberi bulunmuştur. Tüm merve taşkın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merve Taşkın kimdir, nereli, kaç yaşında? Merve Taşkın ne kadar kazanıyor?
Merve Taşkın kimdir, nereli, kaç yaşında? Merve Taşkın ne kadar kazanıyor? Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda Onlyfans üzerinden aylık gelirinin ayda 100 bin dolar kazandığını söyledi. Peki, Merve Taşkın kimdir, nereli, kaç yaşında?
19.09.2023 Magazin
Teşhircilikle suçlanan sosyal medya fenomenine beraat
Teşhircilikle suçlanan sosyal medya fenomenine beraat Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın'ın bazı yabancı sitelerde müstehcen içerikli görüntü paylaştığı iddiasıyla yargılandığı davada beraatine karar verildi. Karar sonrası avukatına sarılan Taşkın, "Çok mutluyum" derken, avukatı Feyza Altun, "Bu çok önemli bir karardı. Çünkü Türkiye'de özellikle kadınların giyimine kuşamına ve yaşam biçimine saldırı niteliğindeki bu dava lehimize sonuçlandı" dedi.
26.01.2023 Magazin
Uzmanlar uyardı: Soğuk havalar cilde zarar verebilir
Uzmanlar uyardı: Soğuk havalar cilde zarar verebilir Dış etkenlere gün boyunca maruz kalan cilt, soğuk havalarla zarar görmeye daha da açık hale geliyor. Northwestern Üniversitesi Feinberg Tıp Okulu Dermatoloji Başkanı Amy Paller, soğuk havalarda cildi tahriş olmaktan, egzama, kaşıntı, pullanma gibi problemlerden korumak için nemi içeride tutmak gerektiğine dikkat çekiyor.
12.01.2023 Sağlık
Müstehcen fotoğraflar paylaştığı iddiasıyla yargılanan fenomen Merve Taşkın'dan flaş savunma!
Müstehcen fotoğraflar paylaştığı iddiasıyla yargılanan fenomen Merve Taşkın'dan flaş savunma! Fenomen Merve Taşkın’ın sosyal medyadan teşhircilik yaparak müstehcen fotoğraflar paylaştığı iddiasıyla yargılanmasına devam edildi. Taşkın savunmasında, ‘’Müstehcen olduğu iddia edilen fotoğrafların da müstehcen olduğunu düşünmüyorum’’ dedi.
12.01.2023 Gündem
Merve Taşkın’a hapis cezası! İç çamaşırlı fotoğrafları başına bela oldu
Merve Taşkın’a hapis cezası! İç çamaşırlı fotoğrafları başına bela oldu Türkiye’de sosyal medya fenomeni olarak tanınan ve bazı futbolcuların kendisine attığı mesajları ifşa ederek adını duyuran Merve Taşkın, Amsterdam’daki ünlü Red Light District sokağında çektirdiği fotoğraflar sebebiyle, “müstehcenlik” suçundan beş ay hapis cezasına çarptırıldı.
27.12.2021 Magazin
Sosyal medya fenomenine ‘Müstehcenlik’ten hapis cezası! İç çamaşırlarıyla...
Sosyal medya fenomenine ‘Müstehcenlik’ten hapis cezası! İç çamaşırlarıyla... İstanbul'da yaşayan sosyal medya fenomeni Merve Taşkın doğum gününde gittiği Amsterdam’daki Seks Müzesi ve ünlü Red Light District’te çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada yayınlayınca müstehcenlik suçundan 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.
25.12.2021 Gündem
Fenomen Merve Taşkın'dan bakirelik sorusuna yanıt!
Fenomen Merve Taşkın'dan bakirelik sorusuna yanıt! Ünlü futbolcuların mesajlarını ifşa ederek gündeme gelen sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Instagram hesabından bakireliği hakkında gelen bir soruya cevap verdi.
12.11.2019 Magazin
İşte Merve Taşkın’ın sevgilisi…
İşte Merve Taşkın’ın sevgilisi… Beşiktaş'ın yakışıklı kalecisi Loris Karius ile buluştuğunu iddia ederek gündeme gelen Merve Taşkın aşkını sosyal medyadan ilan etti.
20.06.2019 Magazin
Merve Taşkın dudak dudağa...
Merve Taşkın dudak dudağa... Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın Instagram hesabından bir erkekle dudak dudağa çekilmiş fotoğrafı paylaştı
14.02.2019 Magazin
Merve Taşkın sosyal medyaya ara verdi
Merve Taşkın sosyal medyaya ara verdi Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın sosyal medyaya bir süre ara verdi.
30.01.2019 Magazin
Merve Taşkın, Dubai'yi karıştırdı
Merve Taşkın, Dubai'yi karıştırdı Sosyal medya fenomenleri Merve Sanay, Merve Taşkın ve Damla Gram Dubai'ye tatile gitti
20.01.2019 Magazin
Merve Taşkın'dan yeni yıl temalı cesur fotoğraf!
Merve Taşkın'dan yeni yıl temalı cesur fotoğraf! Cesur paylaşımlarıyla gündeme gelen sosyetik güzel Merve Taşkın, yeni yıl temalı fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.
1.01.2019 Magazin
Merve Taşkın'dan iç çamaşırlı kutlama
Merve Taşkın'dan iç çamaşırlı kutlama Sosyal medyadan yaptığı 'Artık bakire değilim' açıklamasıyla olay olan Merve Taşkın, takipçi sayının 500 bine ulaşmasını iç çamaşırlı pozuyla kutladı.
17.12.2018 Magazin
Merve Taşkın şimdi de tuvaletten paylaştı
Merve Taşkın şimdi de tuvaletten paylaştı Geçtiğimiz günlerde 'meraktan bekaretimi kaybettim' açıklamasını yaparak olay olan Merve Taşkın şimdi de tuvaletten yaptığı paylaşımla gündem oldu.
4.12.2018 Magazin
Merve Taşkın itiraf etti: Artık bakire değilim
Merve Taşkın itiraf etti: Artık bakire değilim Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, 'Artık bakire değilim' paylaşımıyla gündem oldu.
29.11.2018 Magazin
Merve Taşkın banyoda yarı çıplak...
Merve Taşkın banyoda yarı çıplak... Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius ile buluştuğunu iddia ederek gündeme gelen sosyetik güzel Merve Taşkın, bornozlu yarı çıplak fotoğrafıyla sosyal medyayı salladı.
18.11.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Merve Taşkın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merve taşkın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.