Merve Keleş

Merve Keleş

Son dakika Merve Keleş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Merve Keleş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Merve Keleş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merve Keleş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merve keleş gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 merve keleş haberi bulunmuştur. Tüm merve keleş haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Sahte estetikçi' yine cezaevinden kaçmış
'Sahte estetikçi' yine cezaevinden kaçmış Adana'da internetten kendisini "estetik uzmanı doktor" olarak tanıtıp, aralarında hemşirenin de bulunduğu biri erkek 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaptığı gerekçesiyle 6 yıl hapis cezasına çarptırılan kuaförün, "taksirle yaralama" suçundan yargılanmasına devam edildi. Başka bir suçtan dolayı yattığı Adana'daki açık cezaevinden kaçtıktan sonra yakalanıp Patnos Açık Cezaevi İnfaz Kurumu'na gönderilen sanığın yaklaşık 2,5 ay önce yine cezaevinden kaçtığı belirtildi.
12.02.2019 Yaşam
Sahte estetikçinin yargılanmasına devam edildi
Sahte estetikçinin yargılanmasına devam edildi Hemşire Merve Keleş'in dudaklarına yaptığı sahte botoks ile bilinen kendisini estetik uzmanı doktor olarak tanıtan kuaför Soner Gülnaz'ın "dudak dolgusuyla yaralama" suçundan da hakkında 2 yıl hapis istemiyle açılan davanın duruşması görüldü.
27.09.2018 Yaşam
Facia! Genç kadın bu hale geldi...
Facia! Genç kadın bu hale geldi... İzmir'de dudaklarına estetik yaptıran bir kadın, operasyondan sonra tanınmayacak hale geldi.
20.09.2018 Yaşam
Merve Keleş’in dudakları dünya tıp literatürüne girmeyi bekliyor
Merve Keleş’in dudakları dünya tıp literatürüne girmeyi bekliyor Sahte doktor mağduru Merve Keleş, merdiven altı estetik uygulamalarının yarattığı tehlikeler bakımından Türkiye'ye çarpıcı bir örnek olmuştu. Keleş'i, dudaklarını kaybetme tehlikesinden kurtaracak bir tedavi uygulayan Dr. Gül Fennibilek ise kullandığı yöntemin tıp literatürüne geçecek bir yöntem olduğunu ve bunu meslektaşlarıyla paylaşabileceğini aktardı.
5.04.2018 Sağlık
Türkiye onu dudaklarıyla tanımıştı! Son hali şaşırttı
Türkiye onu dudaklarıyla tanımıştı! Son hali şaşırttı Silikon mağduru hemşire Merve Keleş’in dudakları Adana’da bir doktor tarafından uygulanan tedavi yöntemiyle eski haline döndü.
24.03.2018 Yaşam
Sahte estetikçiye 6 yıl hapis
Sahte estetikçiye 6 yıl hapis Adana’da kendisini “estetik uzmanı doktor” olarak tanıtıp, aralarında hemşire Merve Keleş’in de yer aldığı biri erkek, 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaparak hastanelik olmalarına sebebiyet verdiği iddiasıyla yargılanan kuaför Soner Gülnaz, karar duruşmasına çıktı.
29.09.2021 Gündem
Sahte estetikçi kuaförün cezası belli oldu!
Sahte estetikçi kuaförün cezası belli oldu! Adana'da internetten kendisini "estetik uzmanı doktor" olarak tanıtıp, aralarında hemşirenin de bulunduğu biri erkek 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaparak hastanelik olmalarına sebebiyet verdiği iddiasıyla yargılanan kuaföre 6 yıl hapis cezası verildi.
16.11.2017 Yaşam
Şok gerçek! Sahte estetikçi meğer...
Şok gerçek! Sahte estetikçi meğer... Adana'da kendisini doktor olarak tanıtan sahte estetikçiye dudaklarına silikon yaptıran Güllü Sel, doktorlardan dudaklarına inşaat silikonu enjekte edildiğini öğrendiğini ve ameliyat olacağını belirtti
27.09.2017 Yaşam
Adana'da cezaevinden kaçan "sahte estetikçi" yakalandı
Adana'da cezaevinden kaçan "sahte estetikçi" yakalandı Dört kişiye dudak dolgusu ve botoks yaptığı iddiasıyla yargılanırken, hırsızlıktan hükümlü bulunduğu Adana Açık Ceza İnfaz Kurumundan firar eden kuaför saklandığı evde gözaltına alındı
15.08.2017 Yaşam
Adana'daki "sahte estetikçi" kuaför cezaevinden kaçtı
Adana'daki "sahte estetikçi" kuaför cezaevinden kaçtı Dört kişiye dudak dolgusu ve botoks yaptığı iddiasıyla yargılanan kuaför, hırsızlıktan hükümlü bulunduğu Adana Açık Ceza İnfaz Kurumundan firar etti
29.09.2021 Gündem
Sahte estetikçiye 17 yıl hapis istendi
Sahte estetikçiye 17 yıl hapis istendi Adana’da dudak dolgusu ve botoks yaptığı kişilerin hastanelik olmasına yol açan Soner G. hakkında “dolandırıcılık” ve “taksirle yaralama” suçlarından 2 ayrı dava daha açıldı.
29.07.2017 Yaşam
Dövmelerim değil güzelliğim gitti
Dövmelerim değil güzelliğim gitti Rahatsız olduğu dövmelerini sildirmek isterken vücudunda kalıcı izler kalan 23 yaşındaki Dilan Deniz Kılıç, “Psikolojim bozuldu, hayatım karardı” diyerek doktora 500 bin liralık tazminat davası açtı.
20.07.2017 Yaşam
Dövmelerinden kurtulmak isteyen genç kadının hayatı karardı
Dövmelerinden kurtulmak isteyen genç kadının hayatı karardı Adana'da, vücudundaki dövmelerden rahatsız olup sildirmek için ameliyat olan 23 yaşındaki Dilan Deniz Kılıç'ın bedeninde kalıcı izler oluştu. Psikolojisinin bozulup hayatının karardığını belirten Kılıç, doktora 500 bin liralık tazminat davası açtı.
20.07.2017 Yaşam
Sahte estetikçiden mağdur hemşireye şok suçlama!
Sahte estetikçiden mağdur hemşireye şok suçlama! Adana'da kendisini 'medikal estetik uzmanı doktor' olarak tanıtıp, aralarında hemşire Merve Keleş'in de olduğu 4 kişiye dudak dolgusu yaparak hastanelik ettiği öne sürülen 34 yaşındaki Soner Gülnaz, tutuklu yargılandığı davanın duruşmasında, pişman olduğunu söyledi. Gülnaz, kullandığı dolgu malzemesini hemşire Keleş'in görev yaptığı hastaneden izinsiz alarak kendisine verdiğini öne sürdü.
4.07.2017 Yaşam
Sahte estetikçiye 5 yıl hapis
Sahte estetikçiye 5 yıl hapis Adana’da kendisini estetik uzmanı olarak tanıtıp dudak dolgusu yaptığı 4 kişinin hastanelik olmasına neden olan kuaför hakkında savcı 5 yıl hapis istedi
6.06.2017 Yaşam
"Sahte estetikçi" kuaföre 5 yıla kadar hapis istemi
"Sahte estetikçi" kuaföre 5 yıla kadar hapis istemi Adana'da kendisini doktor olarak tanıtarak 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaptığı iddia edilen tutuklu kuaförün 5 yıla kadar hapsi isteniyor. Müştekilerden hemşire Merve Keleş'in sanıkla arkadaşı aracılığıyla tanıştığı ve 400 lira karşılığında dudaklarına dolgu yaptırdığı belirtilen iddianamede, Soner G'nin yaptığı botoks uygulamasının bir müştekinin eşi tarafından sosyal medyadan canlı olarak yayınlandığı bilgisine de yer verildi
6.06.2017 Yaşam
Silikon mağduru hemşire iyileşiyor
Silikon mağduru hemşire iyileşiyor Adana'da kendisini doktor olarak tanıtan bayan kuaförüne dudak silikonu yaptırdıktan sonra dudaklarını kaybetme korkusu yaşayan hemşire Merve Keleş, sosyal paylaşım sitesinden ameliyat olduğunu ve iyileşmeye başladığını bildirdi.
14.05.2017 Yaşam
Dudak silikonu faciasında bir mağdur daha!
Dudak silikonu faciasında bir mağdur daha! Adana’da internette kendisini estetik uzmanı olarak tanıtan kuaför Soner G.’ye dudak silikonu yaptıran tek kişinin hemşire Merve Keleş olmadığı ortaya çıktı
4.05.2017 Yaşam
Dudaklarına silikon yaptırdı! Dudakları alınabilir!
Dudaklarına silikon yaptırdı! Dudakları alınabilir! Adana'da dudaklarına silikon yaptıran Merve hemşirenin dudağı alınabilir.
2.05.2017 Yaşam
Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı
Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.11.2023 Gündem
Survivor yokluk adasına kim gitti? 30 Ocak dokunulmazlığı kim kazandı? İşte haftanın eleme adayları...
Survivor yokluk adasına kim gitti? 30 Ocak dokunulmazlığı kim kazandı? İşte haftanın eleme adayları... Survivor 2023'te Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının dokunulmazlık mücadeleleri sürüyor. Son ödül oyununu Ünlüler takımı kazanmıştı. Ardından parkura çıkan takımlar yine bir dokunulmazlık oyunu oynadı. Öte yandan takımlara katılan yedek yarışmacılar da belli oldu. Peki 30 Ocak Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor yedek yarışmacılar kimler oldu? İşte detaylar...
30.01.2023 Televizyon
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular 2020 Tokyo Olimpiyatları merakla bekleniyordu, az bir süre kaldı. Türkiye’den de 108 sporcunun katılacağı olimpiyatların detayları yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle 2020 yılında gerçekleştirilemeyen Tokyo Olimpiyatları, bu yıl yapılacak. İşte 2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı…
23.07.2021 Gündem
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin, "sivil imamlar" ile Ankara'ya bomba yağdıran pilotların da arasında bulunduğu 365'i tutuklu 475 sanıklı davada karar açıklandı.
26.11.2020 Gündem
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Ağlayarak prova yaptık
Ağlayarak prova yaptık Aşkım Kapışmak, ‘3 eğitim 3 sertifika’ gösterisinin son programında Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde Merve Özbey ve Gülden Mutlu’yla müzikli interaktif bir gösteri yaptı.
23.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Merve Keleş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merve keleş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.