Pınar Gültekin cinayetinde yeni gelişme! Mertcan Avcı tahliye edildi!
Pınar Gültekin cinayetinde yeni gelişme! Mertcan Avcı tahliye edildi! Muğla'da Pınar Gültekin'in öldürülmesine ilişkin davada ‘canavarca hisle ve eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme suçuna iştirakten' tutuklanan katil zanlısının kardeşi Mertcan Avcı'nın tahliyesine karar verildi.
14.03.2022 Gündem
Pınar Gültekin davasında kan donduran sözler! 'Varildeki ateş harıl harıl yanıyordu'
Pınar Gültekin davasında kan donduran sözler! 'Varildeki ateş harıl harıl yanıyordu' Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı’nın (32), suç delillerini gizleyip yok ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanırken dün itiraz üzerine tutuklanan kardeşi Mertcan Avcı’nın (26) yeni ifadesi ortaya çıktı. 'Canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmeye iştirak' suçundan tutuklanan Avcı ifadesinde, Pınar Gültekin’i tanımadığını, olayla ilgisinin bulunmadığını, bağ evine gittiğinde ağabeyinin kendisine varilde kokoreçleri yaktığını söylediğini belirterek, “Ağabeyime ne yaktığını sordum. Bana Cüce Bar'da bozulduğu için getirdiği kokoreçleri ve çöpleri yaktığını söyledi. Bu sırada varildeki ateş harıl harıl yanmaya devam ediyordu” dedi.
22.02.2022 Gündem
Pınar Gültekin cinayetinde son durum: Cemal Metin Avcı ve Mertcan Avcı hakim karşısına çıkıyor!
Pınar Gültekin cinayetinde son durum: Cemal Metin Avcı ve Mertcan Avcı hakim karşısına çıkıyor! Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğarak öldürdükten sonra cesedini varile koyup yakan ve üzerine beton döken canavarca hisle adam öldürme suçundan yargılanan Cemal Metin Avcı (32), yardım ve yataklıktan tutuklanan kardeşi Mertcan Avcı'nın (26) yargılanmasına bugün başlanacak. Gültekin ailesinin avukatı Rezan Epözdemir "Adaletin tecelli ettiği, maddi gerçeğin ortaya çıktığı, kamu vicdanının rahat katıldığı bir yargılama süreci yaşanacağını ve sanıklara verilen cezaların da emsal olacağını ümit ediyorum" dedi.
9.11.2020 Gündem