Dolar ve euroda kritik hafta! Faiz ile ilgili flaş gelişme! Merkez Bankası...
Dolar ve euroda kritik hafta! Faiz ile ilgili flaş gelişme! Merkez Bankası... Dolar ve euroda kritik haftaya girildi. Merkez Bankası açıklayacak. TCMB, geçen yılın son 4 toplantısında faizde toplam 500 baz puan indirime gittikten sonra, bu yılın ilk 6 toplantısında bir değişiklik yapmamıştı. Gözler şimdi alınacak yeni faiz kararında. Bu hafta piyasalar açısından olabilecek iki kritik karar alınacak. Birincisi TCMB'nin 21 Temmuz Perşembe günü açıklayacağı faiz kararı ve yine aynı gün saat 15:15'te Avrupa Merkez Bankası'nın açıklayacağı faiz kararı. Böyle bir kritik haftaya dolar 17.38'den, Euro ise 17,5107 TL'den başladı
18.07.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan son dakika dolar ve euro açıklaması! Flaş değişiklik
Merkez Bankası'ndan son dakika dolar ve euro açıklaması! Flaş değişiklik Merkez Bankası'ndan son dakika döviz hamlesi. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 'Zorunlu Karşılık ve İhbarlı Döviz Mevduat Hesapları'nda uygulanan komisyon oranında değişikliğe gitti. Alınan karar doğrultusunda yüzde 1,5 olan komisyon oranı, yüzde 5'e yükseltildi.
1.07.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan son dakika kararı! Dolar, euro...
Merkez Bankası'ndan son dakika kararı! Dolar, euro... Merkez Bankası'ndan son dakika kararı! Merkez Bankası dövizden TL'ye dönüşüm sağlayamayan bankalardaki euro ve dolar hesapları için daha önce uygulayacağını açıkladığı yüzde yüzde 1.5 komisyon uygulamasını 3 ay erteledi.
17.01.2022 Ekonomi