Menajeri Açıkladı

Menajeri Açıkladı

Son dakika menajeri açıkladı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan menajeri açıkladı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını menajeri açıkladı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Menajeri Açıkladı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan menajeri açıkladı gelişmeleri de dahil olmak üzere 809 menajeri açıkladı haberi bulunmuştur. Tüm menajeri açıkladı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de Szymanski'den transfer kararı! 'Yaz aylarında konuşacağız'
Fenerbahçe'de Szymanski'den transfer kararı! 'Yaz aylarında konuşacağız' Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladığı Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski, performansıyla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Yıldız futbolcunun menajeri transfer ihtimali hakkında konuştu. İşte detaylar...
7.01.2024 Şampiy10
Kaan Ayhan Galatasaray'da kalacak mı? Menajeri açıkladı: Bu haberlere kimse inanmasın
Kaan Ayhan Galatasaray'da kalacak mı? Menajeri açıkladı: Bu haberlere kimse inanmasın Galatasaray'ın milli futbolcusu Kaan Ayhan'ın menajeri Ersin Akan, "Kaan, Galatasaray'da mutlu. Ayrılık konusu gündeme bile gelmedi. Bu haberlere kimse inanmasın" dedi.
11.05.2023 Galatasaray
Terrence Hardiman yaşamını yitirdi!
Terrence Hardiman yaşamını yitirdi! İngiliz oyuncu Terrence Hardiman, vefat etti. Hardiman, 86 yaşında hayata gözlerini yumdu
10.05.2023 Magazin
Fenerbahçe'de ilk ayrılık gerçekleşti! Menajeri açıkladı yeni takımı belli oldu
Fenerbahçe'de ilk ayrılık gerçekleşti! Menajeri açıkladı yeni takımı belli oldu Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Fenerbahçe transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek adına çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, elindeki bazı isimlerle de yollarını ayırma çabasındaydı. Sarı-Lacivertlilerde ilk ayrılık gerçekleşti.
28.01.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'ın golcüsü Weghorst veda mı etti? Menajeri açıkladı
Beşiktaş'ın golcüsü Weghorst veda mı etti? Menajeri açıkladı Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta ağırladığı Kasımpaşa'yı 2-1 yenerken takımın ikinci golünü atan Hollandalı golcü Wout Weghorst'un gol sevinci, taraftara veda algısı yaratırken konuya ilişkin Hollandalı yıldızın menajeri Simon Cziommer, Fanatik'e özel açıklamalarda bulundu.
7.01.2023 Beşiktaş
Şeytan Ayetleri kitabının dünyaca ünlü yazarı Salman Rüşdi bıçaklandı! Polis saldırganın kimliğini açıkladı...
Şeytan Ayetleri kitabının dünyaca ünlü yazarı Salman Rüşdi bıçaklandı! Polis saldırganın kimliğini açıkladı... Şeytan Ayetleri kitabının dünyaca ünlü yazarı Salman Rüşdi, New York’ta bir edebiyat festivalinde konuşma yaptığı sırada sahneye fırlayan bir saldırgan tarafından bıçaklandı. Dünyanın gözleri önünde gerçekleşen korkunç saldırının ardından apar topar hastaneye götürülen Rüşdi’nin son durumunu menajeri anlattı. New York polisi de bıçaklı saldırganının kimliğini açıkladı.
13.08.2022 Dünya
Menajeri Yusuf Yazıcı'nın yeni adresini açıkladı! 'Evet görüşmelerimiz devam ediyor'
Menajeri Yusuf Yazıcı'nın yeni adresini açıkladı! 'Evet görüşmelerimiz devam ediyor' Lille'den CSKA Moskova'ya kiralık olarak giden Yusuf Yazıcı'nın Premier Lig ekiplerinden Fulham ve Nottingham Forest ile görüştüğü ortaya çıktı.
8.07.2022 Fransa
Ali Koç, Ahmet Nur Çebi derken Burak Elmas Galatasaray'ın yeni teknik direktörünü buldu! Menajeri açıkladı Fatih Terim dondu kaldı
Ali Koç, Ahmet Nur Çebi derken Burak Elmas Galatasaray'ın yeni teknik direktörünü buldu! Menajeri açıkladı Fatih Terim dondu kaldı Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yeni teknik direktör arayışlarına Galatasaray da katıldı. Fatih Terim'in yanına yardımcı antrenör getirmek isteyen sarı kırmızılı yönetimde 'Yanına değil yerine' görüşleri ayyuka çıkarken, Başkan Burak Elmas'ın atacağı adım ve vereceği karar beklenmeye başlandı. İşte Galatasaray'da yaşanan son dakika gelişmesi...
10.01.2022 Galatasaray
Fatih Terim çok istiyordu menajeri açıkladı! 'Transferi çok zor'
Fatih Terim çok istiyordu menajeri açıkladı! 'Transferi çok zor' Fatih Terim'in ısrarla istediği Dennis Man hakkında açıklamalarda bulunan Gigi Becali "5 yıllık sözleşmesi var ve sadece Parma'yı düşünüyor" ifadelerini kullandı.
19.11.2021 Galatasaray
Zahavi'nin menajeri açıkladı! 'Selahattin Baki ile görüştük'
Zahavi'nin menajeri açıkladı! 'Selahattin Baki ile görüştük' PSV'nin yıldız golcüsü Zahavi'nin menajeri Hasan Çolakoğlu, Fenerbahçe görüşmesinin detaylarını açıkladı.
23.07.2021 Fenerbahçe
Menajeri açıkladı! Afsha'yı Beşiktaş ve Galatasaray istiyor
Menajeri açıkladı! Afsha'yı Beşiktaş ve Galatasaray istiyor Mısırlı yıldız Afsha'nın menajeri Beşiktaş ve Galatasaray'ın oyuncuyla ilgilendiğini açıkladı.
25.04.2021 Galatasaray
İtalya'da Elif Elmas tartışması! 'Onun yeri orası değil'
İtalya'da Elif Elmas tartışması! 'Onun yeri orası değil' Eljif Elmas'ın menajerinin yaptığı açıklamalar İtalya'da olay oldu. Oyuncusunun yanlış yerde oynatıldığını söyleyen George Gardi "Eljif milli takımda daha golcü' dedi.
6.04.2021 İtalya
Cedi Osman ile ayrıldı mı? Ebru Şahin açıkladı
Cedi Osman ile ayrıldı mı? Ebru Şahin açıkladı Sosyal medya hesaplarını kapatan oyuncu Ebru Şahin'in, basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile ayrıldığı iddia edilmişti. Sessizliğini bozan Şahin, menajeri aracılığı ile neden hesaplarını kapattığını açıkladı.
16.02.2021 Magazin
Caner Erkin'in menajeri açıkladı!
Caner Erkin'in menajeri açıkladı! Kartal’daki 4 yıllık kontratı sezon sonunda tamamlanacak olan Caner Erkin’in menacerinden oyuncusunun durumuyla ilgili olarak açıklama geldi.
12.05.2020 Beşiktaş
Fenerbahçe'de son dakika | Adil Rami'nin menajeri açıkladı! Ayrılık...
Fenerbahçe'de son dakika | Adil Rami'nin menajeri açıkladı! Ayrılık... Adil Rami, Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Menajerinden açıklama geldi.
15.01.2020 Fenerbahçe
Simon Kjaer'in menajeri açıkladı! Fenerbahçe...
Simon Kjaer'in menajeri açıkladı! Fenerbahçe... Fenerbahçe'nin tekrar kadrosuna katmak istediği Simon Kjaer için menajeri Mikkel Beck'den önemli transfer açıklaması geldi.
3.01.2020 Fenerbahçe
Menajeri açıkladı! Mehmet Topal...
Menajeri açıkladı! Mehmet Topal... Ligin son haftasındaki Antalyaspor maçında taraftarlarla gerginlik yaşayan, ismi Başakşehir’le anılan Mehmet Topal’ın menajeri Altıparmak, söylentilere son noktayı koydu: Sözleşmemiz var, herhangi bir transfer planımız yok.
1.06.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Menajeri Açıkladı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki menajeri açıkladı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.