Gazete Vatan Logo
Fransa Menajeri Yusuf Yazıcı'nın yeni adresini açıkladı! 'Evet görüşmelerimiz devam ediyor'

Menajeri Yusuf Yazıcı'nın yeni adresini açıkladı! 'Evet görüşmelerimiz devam ediyor'

Lille'den CSKA Moskova'ya kiralık olarak giden Yusuf Yazıcı'nın Premier Lig ekiplerinden Fulham ve Nottingham Forest ile görüştüğü ortaya çıktı.

Menajeri Yusuf Yazıcı'nın yeni adresini açıkladı! 'Evet görüşmelerimiz devam ediyor'

CSKA Moskova'nın satın alma opsiyonunu kullanmadığı Yusuf Yazıcı, sezonun bitmesinin ardından Lille'e döndü. Fransa Ligue 1 ekibinden ayrılması beklenen 25 yaşındaki oyuncunun peşine Premier Lig'den iki takım düştü. İşte ayrıntılar...

TRABZONSPOR'A REKOR GELİR

Trabzonspor altyapısından yetişen Yusuf Yazıcı, 2019-2020 sezonu başında 17 milyon 500 bin euro bedelle, Lille'e transfer oldu. Bordo-mavililerin rekor satışının ardından 25 yaşındaki on numara, Fransa'da şampiyonluk yaşadı. Lille'de bu sezon forma savaşında geride kalan Yusuf Yazıcı, geçtiğimiz sezon devre arasında CSKA Moskova'ya kiralandı.

SATIN ALMA OPSİYONU KULLANILMADI

Yusuf Yazıcı'nın Rusya kariyeri oldukça başarılı geçti. Tecrübeli orta saha Rusya Premier Ligi ve Rusya Kupası'nda toplam 12 müsabakada oynama şansı yakaladı. 25 yaşındaki on numara rakip fileleri 8 kez havalandırdı. Yusuf Yazıcı takım arkadaşlarına 2 gol pası verdi. Yusuf Yazıcı'nın sözleşmesinde yer alan 12 milyon euroluk satın alma opsiyonu CSKA Moskova tarafından kullanılmadı.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK

Haberin Devamı

A Milli Futbol Takımı'nın formasını şu ana kadar 39 kez terleten Yusuf Yazıcı'nın Lille'le olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. 25 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 17 milyon euro olarak gösteriliyor.

PREMİER LİG'DEN İKİ TALİP

Fransa Ligue 1 ekibi Lille'den ayrılması beklenen Yusuf Yazıcı'yla ilgili bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı. Ada basınından The Sun'da yer alan habere göre; Premier Lig'in yeni ekiplerinden Nottingham Forest ile Fulham, 25 yaşındaki on numarayı kadrosuna katmak için harekete geçti.

PAZARLIKLAR BAŞLADI

Lille'in iki sezon önce Fransa Ligue 1'de kazandığı şampiyonlukta başrol oynadığının belirtildiği haberde Yusuf Yazıcı için pazarlıkların başladığı aktarıldı. Tecrübeli futbolcunun transferi için Fulham ve Nottingham Forest'ın istekli olduğu, Lille'in Yusuf Yazıcı'nın ayrılığıyla birlikte diğer transferleri finanse edebileceği kaydedildi.

MENAJERİ AÇIKLADI

Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci'nin sözleri de haberde yer aldı. Adem Cebeci'nin transfer görüşmelerine dair, "Evet, Fulham ve Nottingham Forest oyuncumuzla ilgileniyor. Kulüpler de şu anda pazarlık halinde" ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Menajeri Yusuf Yazıcının yeni adresini açıkladı Evet görüşmelerimiz devam ediyor

Haberin Devamı