Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de ilk ayrılık gerçekleşti! Menajeri açıkladı yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe'de ilk ayrılık gerçekleşti! Menajeri açıkladı yeni takımı belli oldu

Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Fenerbahçe transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek adına çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, elindeki bazı isimlerle de yollarını ayırma çabasındaydı. Sarı-Lacivertlilerde ilk ayrılık gerçekleşti.

Fenerbahçe'de ilk ayrılık gerçekleşti! Menajeri açıkladı yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Takviyeler adına temaslarda bulunan Fenerbahçe Yönetimi, eldeki bazı isimlerle de yollarını ayırma uğraşındaydı.

OOSTERWOLDE FENERBAHÇE'DE
Fenerbahçe, ara transfer döneminin ilk gününde Adana Demirspor’un Milli savunmacısı Samet Akaydın’ı kadrosuna katmıştı. Ardından Jorge Jesus’un çok istediği sol bek takviyesi için birçok isimle temas kuruldu. Son karar Jayden Oosterwolde oldu. Ancak Parma, kolay ikna olmadı.

Oyuncuyla kısa sürede el sıkışılmasına rağmen kulüpler arasındaki pazarlıklar haftalarca sürdü. Uzun süreli bekleyişin ardından sonunda müjdeli haber geldi. Fenerbahçe ile Parma, 7 milyon Euro bonservis bedeli üzerinden anlaşma sağladı. İtalyan ekibi ayrıca sonraki satıştan yüzde 20 pay alacak.

ÖNCE KONTROLDEN GEÇİRİLECEK
Kulüpler arasındaki pazarlıkların mutlu sonla bitmesinin ardından Oosterwolde, valizlerini hazırladı. Fenerbahçe ile Parma, son prosedürleri halletmek üzere. Hollandalı yıldızın yarın İstanbul’da olması bekleniyor. 21 yaşındaki oyuncu, ilk olarak detaylı sağlık kontrolünden geçirilecek.

Haberin Devamı

Oosterwolde, muayenede sorun çıkmaması halinde kendisini 4.5 yıllığına Sarı-Lacivertli renklere bağlayacak sözleşmeye imza atacak ve ara transfer döneminde Fenerbahçe’nin ikinci bombası olacak.

BRUMA'NIN BONSERVİSİ TARTIŞMA KONUSU OLMUŞTU
Fenerbahçe, sezon başında Bruma’yı zorunlu satın alma opsiyonuyla PSV’den kiralamıştı. Portekizli futbolcu, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Dinamo Kiev maçlarında toplam 70 dakika, Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Slovacko maçlarında toplam 95 dakika sahada kalmıştı. 28 yaşındaki kanat oy uncusu, ligde ise ilk haftadaki Ümraniyespor mücadelesinde 27 dakika görev yaptı. Transfer dönemi kapandıktan sonra TFF’ye verilen kadroda Bruma’nın ismi yer almadı. UEFA’ya bildirilen listede de olmayan Bruma, sezonun ilk yarısını antrenman yaparak geçirdi.

Fenerbahçe, dün yaptığı açıklamayla Portekizli futbolcunun bonservisinin alındığını ve 2.5+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Sarı-Lacivertliler, ödenen bonservisi açıklamadı ancak KAP bildiriminde verilen rakam belirtildi. Buna göre sezonun ilk yarısında kadroya alınmayan Bruma için 4 milyon 250 bin Euro, yani yaklaşık olarak 86 milyon 400 bin TL ödendi!

Haberin Devamı

TAKIMDAN AYRILDI
Fenerbahçe'de Bruma'nın durumu belli oldu. Portekizli oyuncu, sezonun kalan bölümünü ülkesinde kiralık olarak geçirecek. Bu konuda Portekiz ekibi ile anlaşma sağlanmış durumda.

BRAGA'YA GİDİYOR
Menajeri Catio Balde, A Bola'ya yaptığı açıklamada 28 yaşındaki oyuncunun sezonun kalan bölümünde Braga forması giyeceğini belirtti. Sezon sonuna kadar kiralık olarak Braga, Bruma'yı kadrosuna kattı.

GÖRÜŞMELER TAMAMLANDI
Menajeri, tüm görüşmelerin Cumartesi sabahı itibariyle tamamlandığını belirtti. Oyuncunun Pazar günü Porto'ya seyahat edeceği ve daha sonra sağlık kontrolünden geçerek Braga'ya imza atacağı aktarıldı.

Fenerbahçede ilk ayrılık gerçekleşti Menajeri açıkladı yeni takımı belli oldu