Menajeri

Menajeri

Son dakika menajeri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan menajeri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını menajeri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Menajeri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan menajeri gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.496 menajeri haberi bulunmuştur. Tüm menajeri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nicolo Zaniolo bombası patladı! Galatasaray derken dünya devine transfer oluyor
Nicolo Zaniolo bombası patladı! Galatasaray derken dünya devine transfer oluyor Galatasaray'dan geçtiğimiz yaz transfer döneminde İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo'nun geleceği merak ediliyor. Adı bazı İtalyan kulüpleriyle anılan ve EURO 2024'te yer almak isteyen kanat oyuncusunun menajeri yeni bir açıklama yaptı. İşte detaylar...
2.04.2024 Galatasaray
Potanın ‘Yıldız’ları şampiyon oldu
Potanın ‘Yıldız’ları şampiyon oldu Yıldız Holding Basketbol Takımı, toplamda 78 şirket takımının mücadele ettiği Şirketler Arası Basketbol Ligi’nde (CBL) şampiyonluğa ulaştı.
21.03.2024 Basketbol
Galatasaray'ın 'dayı'sı Kerem Demirbay'ı menajeri kandırmış! Resmen hayatının hatasını yaptı
Galatasaray'ın 'dayı'sı Kerem Demirbay'ı menajeri kandırmış! Resmen hayatının hatasını yaptı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın formasını terleten "Dayı" lakaplı Kerem Demirbay son yaptığı açıklamalarla gündem oldu. İşte futbolcunun o flaş itirafı...
14.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yeni takımı belli oldu, menajeri İstanbul'a geldi
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yeni takımı belli oldu, menajeri İstanbul'a geldi Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık gelişmesi yaşanıyor. Yıldız oyuncunun menajerinin İstanbul'a geldiği ve ayrılık görüşmelerinin başlayacağı ifade edildi. Yıldız oyuncunun yeni adresi de netlik kazandı.
10.03.2024 Şampiy10
Erkan Özerman hayatını kaybetti
Erkan Özerman hayatını kaybetti Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti.
13.02.2024 Magazin
Best Model Türkiye'nin kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti
Best Model Türkiye'nin kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman hayatını kaybetti. Ünlü organizatör, bir süredir hastanede kanser tedavisi görüyordu.
13.02.2024 Magazin
Abdullah Avcı'dan şoke eden karar! Transferi son anda veto etti
Abdullah Avcı'dan şoke eden karar! Transferi son anda veto etti Trabzonspor; orta saha, stoper gibi eksik bölgelere takviyeler beklenmesine rağmen ara transferde sadece sağ bek aldı. Borussia Dortmund'un 32 yaşındaki yıldızı Thomas Meunier'yi renklerine bağlayan Bordo-Mavili yönetim, son 1 haftadaki ciddi hareketlilikten sonuç çıkartamadı.
10.02.2024 Trabzonspor
6-0 sonrası ayrılık! Yıldızlaştı ama yetmedi, Ryan Kent, Crespo derken terk ediyor
6-0 sonrası ayrılık! Yıldızlaştı ama yetmedi, Ryan Kent, Crespo derken terk ediyor Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler'in yıldızı için ayrılık iddiaları gündemdeydi. Bu sezon fazla şans bulamayan yıldız için İstanbul ekipleri devreye girdi. Tecrübeli futbolcunun sürpriz talipleri sonrasında menajeri de İstanbul'a geldi.
19.01.2024 Fenerbahçe
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında Normalin üstünde yüksek gelir vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişiyi dolandıran Seçil Erzan ilk kez 20 Kasım’da hâkim karşısına çıktı.
12.01.2024 Gündem
Fenerbahçe'de Szymanski'den transfer kararı! 'Yaz aylarında konuşacağız'
Fenerbahçe'de Szymanski'den transfer kararı! 'Yaz aylarında konuşacağız' Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladığı Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski, performansıyla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Yıldız futbolcunun menajeri transfer ihtimali hakkında konuştu. İşte detaylar...
7.01.2024 Şampiy10
İsmail Kartal'a trip attı! Batshuayi rakip takıma gidiyor, Süper Lig devi peşine düştü
İsmail Kartal'a trip attı! Batshuayi rakip takıma gidiyor, Süper Lig devi peşine düştü Fenerbahçe'de istediği forma şansını bulamayan Michy Batshuayi, ara transfer döneminde takımdan ayrılma kararı aldı. Yeni adresi merak konusu olan Belçikalı yıldız, menajeri Meissa N'diaye'ye takım bulması yönünde talimat verdi. Bunun üzerine harekete geçen Batshuayi'nin menajeri, Süper Lig ekibiyle masaya oturdu. İşte yapılan görüşmenin detayları...
5.01.2024 Fenerbahçe
Gittiği takımda dibi gördü! Menajeri mesaj gönderdi: Fenerbahçe'ye getirebilirim
Gittiği takımda dibi gördü! Menajeri mesaj gönderdi: Fenerbahçe'ye getirebilirim Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de şampiyonluk yarışında olan Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde kadrosuna önemli takviyeler yapmayı planlıyor. Sarı-lacivertlilerin eski oyuncusu gittiği takımda dibi gördü. Yıldız oyuncu menajeriyle Fenerbahçe'ye haber gönderdi. İşte detaylar...
23.12.2023 Fenerbahçe
Aleyna Tilki'den menajeri Haluk Şentürk'e cevap! ‘Gerçeklik algıma oynanan bir oyun daha’
Aleyna Tilki'den menajeri Haluk Şentürk'e cevap! ‘Gerçeklik algıma oynanan bir oyun daha’ Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan Aleyna Tilki son olarak sahnelere çıkmasının engellendiğini belerterek isyan ettiği video ile gündeme geldi. Menajer Haluk Şentürk ise hedefte kendinin olduğunu iddia ederek Aleyna Tilki'nin kariyerini yönetemediğini ve saçmaladığını ifade etmişti. Aleyna Tilki'den hakkında yapılan yorumlara yeni bir yanıt geldi.
9.12.2023 Magazin
April Wine'ın solisti Myles Goodwyn hayatını kaybetti
April Wine'ın solisti Myles Goodwyn hayatını kaybetti 1969'da kurulan müzik grubu April Wine'da yer alan 75 yaşındaki Myles Goodwyn hayatını kaybetti.
6.12.2023 Magazin
Semih Kaya Seçil Erzan’ı dövdü mü, Semih Kaya kimdir? Günler sonra sessizliğini bozdu!
Semih Kaya Seçil Erzan’ı dövdü mü, Semih Kaya kimdir? Günler sonra sessizliğini bozdu! Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırılmasına ilişkin davada mahkemenin ara kararında, eski futbolcu Semih Kaya'nın tanık sıfatıyla zorla getirilmesine karar verdiği ortaya çıktı. Semih Kaya günler sonra sessizliğini bozarak hakkındaki iddialara yanıt verdi. Peki, Semih Kaya Seçil Erzan’ı dövdü mü, Semih Kaya kimdir?
1.12.2023 Gündem
Fon vurgununda yeni gelişme! Semih Kaya hakkında zorla getirilme kararı
Fon vurgununda yeni gelişme! Semih Kaya hakkında zorla getirilme kararı ‘Yüksek fon getirisi’ dolandırıcılığı davasında banka müdürü Seçil Erzan 20 Kasım’da hakim karşısına çıktı. Gece geç saatlere kadar süren duruşma sonrası mahkeme, Seçil Erzan’ın, “Parasını vermeme rağmen yakamı kurtaramadım. Beni sürekli tehdit etti” dediği eski futbolcu Semih Kaya ve menajeri Fırat Özdemir hakkında zorla getirilme kararı çıkarttı.
1.12.2023 Gündem
Fenerbahçe'nin hayalleri suya düştü! Batshuayi yerine gelecek golcü rakibe gidiyor
Fenerbahçe'nin hayalleri suya düştü! Batshuayi yerine gelecek golcü rakibe gidiyor Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Devre arasında takıma takviye yapmak isteyen Fenerbahçe şimdiden çalışmalara başladı. Sarı - lacivertlilerin listesindeki isme dev bir kulübün talip olduğu öğrenildi. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
28.11.2023 Fenerbahçe
Semih Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı: Çantamdan GPS cihazı çıkınca çok korktum
Semih Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı: Çantamdan GPS cihazı çıkınca çok korktum Türkiye'nin gündeminde olan fon vurgunu soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Futbol camiasından birçok ismi yüksek faiz vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın içinde GPS cihazı bulunan çantayı verdiği iddia edilen eski futbolcu Semih Kaya'nın savcılık ifadesine ulaşıldı. Erzan'ın 200 bin dolarlık fon getirisini mavi çanta içinde kendisine verdiğini belirten Kaya, bu parayı aldıktan sonra Denizbank'taki hesabına yatırdığını söyledi. Kaya, ertesi gün havalimanında çantasından ses gelmesi üzerine GPS cihazı bulduğunu belirterek 'Seçil'in Levent'teki ofisine gidip bu durumun ne olduğunu sordum. Çünkü çantada GPS olduğunu görünce çok korktum, beni takip ettiklerini düşündüm' şeklinde konuştu.
28.11.2023 Gündem
Galatasaray'da Icardi gerçekleri ortaya çıktı! Menajeri Real Madrid ile yapılan görüşmeyi açıkladı
Galatasaray'da Icardi gerçekleri ortaya çıktı! Menajeri Real Madrid ile yapılan görüşmeyi açıkladı Son günlerde Real Madrid ile ismi geçen Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin durumu belli oldu. Arjantinli oyuncunun avukatı Elio Pio’dan açıklama geldi.
27.11.2023 Şampiy10
Milli arada görüşüldü, Manchester maçı sonrası tamam... Icardi Madrid'e mi gidiyor?
Milli arada görüşüldü, Manchester maçı sonrası tamam... Icardi Madrid'e mi gidiyor? Mauro Icardi Real Madrid'e mi gidiyor sorusu günlerdir spor kamuouyunu meşgul ediyor. Milli ara sonrası Alanya maçında golle dönen Arjantinli yıldızın menajeri Elio Letterio Pino, Icardi'nin Madrid devine transferini doğruladı. Teknik direktör Okan Buruk da maç sonrası yaptığı açıklamada Manchester United maçının bu olay için kritik eşik olduğunu dile getirdi.
26.11.2023 Futbol
Adele gizli saklı evlenmiş!
Adele gizli saklı evlenmiş! Dünyaca ünlü şarkıcı Adele, 2018 yılında nikah masasına oturduğu Simon Konecki ile boşanmış, 2021'de Rich Paul ile aşk yaşamaya başlamıştı. Adele geçtiğimiz gün yakın arkadaşı Alan Carr'ın Los Angeles’taki komedi şovuna katıldı. Şovda bulunan izleyiciler, ünlü şarkıcının program sırasında "Evlendim!" diye bağırdığını aktardı.
21.11.2023 Magazin
Mauro Icardi’den çocuklarının annesi Wanda Nara'ya evlilik teklifi
Mauro Icardi’den çocuklarının annesi Wanda Nara'ya evlilik teklifi Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, çocuklarının annesi ve menajeri Wanda Nara ile geçen yıl yaşanan krizi atlattı. Evliliklerini ayakta tutmayı başaran çift tekrar nikah masasına oturacaklarını duyurdu.
18.11.2023 Magazin
Metin Uca hayatını kaybetti! Aylar sonra ortaya çıktı, ölmeden önce vasiyetini açıklamış
Metin Uca hayatını kaybetti! Aylar sonra ortaya çıktı, ölmeden önce vasiyetini açıklamış Yazar ve sunucu Metin Uca, geçirdiği trafik kazası sonrası İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gece saatlerinde menajeri acı haberi verdi. 72 saat detayı ortaya çıktı. Öte yandan Metin Uca son röportajında vasiyetini bu sözlerle açıklamış. İşte son dakika haberin detayları...
17.11.2023 Magazin
Zeynep Beşerler - Emir İçgören boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan ihanet iddialarına imalı yanıt
Zeynep Beşerler - Emir İçgören boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan ihanet iddialarına imalı yanıt Emir İçgören ile 2013 yılında nikâh masasına oturan Zeynep Beşerler, 'boşanma' haberleriyle gündemde. Yedi yaşında bir oğlu olan oyuncunun, ihanete uğradığı ve bir süredir eşiyle ayrı yaşadığı konuşuluyor. Asmalımescit'te görüntülenen Zeynep Beşerler, ihanet iddiasına yanıt verdi.
5.11.2023 Magazin
Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım: Bazen sadece 'keşke' diyorsun
Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım: Bazen sadece 'keşke' diyorsun Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcının eşi Buse Varol, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla görenleri duygulandırdı.
2.11.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Menajeri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki menajeri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.