Menajeri

Menajeri

Son dakika menajeri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan menajeri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını menajeri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Menajeri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan menajeri gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.478 menajeri haberi bulunmuştur. Tüm menajeri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da yıldız isim Arabistan yolcusu
Galatasaray'da yıldız isim Arabistan yolcusuYeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da ayrılacak oyuncular konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yıldız futbolcunun menajeri, İbrahim Hatipoğlu ile görüştü. İşte detaylar...
22.07.2024Şampiy10
Ünlü oyuncu Shannen Doherty hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Shannen Doherty hayatını kaybettiCharmed ve Beverly Hills 90210 dizileriyle tanınan ABD'li ünlü oyuncu Shannen Doherty, 53 yaşında hayatını kaybetti.
14.07.2024Dünya
Nicolo Zaniolo Galatasaray'a kıyak geçti! Yeni takımı belli oldu, 20 milyon Euro...
Nicolo Zaniolo Galatasaray'a kıyak geçti! Yeni takımı belli oldu, 20 milyon Euro...Galatasaray'da son dakika Nicolo Zaniolo gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'în geçen sezon Premier Lig ekibi Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo, her fırsatta Serie A'ya dönmek istediğini açıklıyordu. 24 yaşındaki yıldızın transfer görüşmelerinde sona gelindi. Galatasaray Genel Menajeri Cenk Ergün'ün katıldığı pazarlıklar sonucunda sarı - kırmızılıların kazanacağı bonservis bedeli ve Zaniolo'nun yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...
26.06.2024Galatasaray
Beşiktaş'ta Aboubakar için MLS formülü!
Beşiktaş'ta Aboubakar için MLS formülü!Beşiktaş, Vincent Aboubakar’la yollarını ayırmak için formül arıyor. Siyah-beyazlı yönetim, yıllık garanti ücreti 3 milyon 110 bin euro olan Kamerunlu golcüyü en kısa sürede göndermenin planlarını yapıyor.
22.06.2024Beşiktaş
Fenerbahçe yeni golcüsünü buldu! Mourinho 65 milyon euroluk yıldızı getiriyor
Fenerbahçe yeni golcüsünü buldu! Mourinho 65 milyon euroluk yıldızı getiriyorFenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun isteklerine göre hareket eden yönetim, dünyaca ünlü yıldızları listesine aldı. Nokta atışı bir golcü takviyesi yapmayı amaçlayan Kanarya yeni golcüsünü buldu. Mourinho'nun menajeri Jorge Mendes, 65 milyon euro'luk yıldızı Fenerbahçe'ye getiriyor. İşte detaylar...
8.06.2024Fenerbahçe
Bülent Ersoy canlı yayında Arto'ya ateş püskürttü! 'Seni hiç sevmiyorum'
Bülent Ersoy canlı yayında Arto'ya ateş püskürttü! 'Seni hiç sevmiyorum'Söylemezsem Olmaz masasında sular durulmuyor. Programın yorumcularından Arto, Bülent Ersoy'un menajeri Haluk Şentürk hakkında konuşunca Diva dayanamayıp canlı yayına bağlanarak, sunucuya ateş püskürdü.
7.06.2024Magazin
'Aşk-ı Memnu'nun Şayeste'si Fatma Karanfil hayatını kaybetti
'Aşk-ı Memnu'nun Şayeste'si Fatma Karanfil hayatını kaybettiKanserle mücadele eden Fatma Karanfil, hayatını kaybetti. Usta oyuncunun ölüm haberini menajeri Aslı İslamoğlu sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.
4.06.2024Magazin
Fenerbahçe'de başkan adayı olan Aziz Yıldırım teknik direktörünü açıkladı
Fenerbahçe'de başkan adayı olan Aziz Yıldırım teknik direktörünü açıkladıFenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, bu hafta Fenerbahçe başkanlığı için adaylığını açıklayacağını belirterek, Teknik Direktör Jose Mourinho ile görüşmesini aktardı. Yıldırım, "Fenerbahçe’nin sana ihtiyacı var, senin de Fenerbahçe’ye ihtiyacın var’ dedim. Görüşmeler devam ediyor. Biz kazanırsak Mourinho’yu Fenerbahçe’nin başına getireceğim. Çünkü artık çocukların üzülmesini istemiyoruz. Onları mutlu mesut etmek için büyük operasyon yapmak lazım" dedi.
13.05.2024Futbol
Beşiktaş, başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıkladı!
Beşiktaş, başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıkladı!Başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıklayan Beşiktaş, Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Dusan Alimpijevic ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Sözleşme görüşmelerinin çok kısa sürdüğünü aktaran Alimpijevic, "Ortak bir amaç için iyi şeyler başardığımızı düşünüyorum" dedi.
13.05.2024Şampiy10
Nicolo Zaniolo Galatasaraylıları üzecek! Herkes geri dönecek derken menajeri resti çekti
Nicolo Zaniolo Galatasaraylıları üzecek! Herkes geri dönecek derken menajeri resti çektiZaniolo Galatasaray'a dönecek mi? Galatasaraylı taraftarlar merak ediyor. Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk için gün sayan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon da kupayı müzesine götürmeye hazırlanan sarı kırmızılılarda gözler yeni sezon kadro planlamasına çevrildi. Cimbom'da sezon başında Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo'nun geri dönüp dönmeyeceği merak konusuydu. Oyuncunun menajerinden kafaları karıştıran bir açıklama geldi. İşte tüm detaylar...
9.05.2024Galatasaray
Nebahat Çehre hastaneye kaldırıldı! Menajeri bilgi verdi
Nebahat Çehre hastaneye kaldırıldı! Menajeri bilgi verdiAşk-ı Memnu'da canlandırdığı Firdevs Hanım karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu Nebahat Çehre, evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Ünlü ismin menajeri Serkan Kaya'dan açıklama geldi.
7.05.2024Magazin
Beşiktaş Hansi Flick'ten neden vazgeçti? İşte görüşmelerin sona ermesinin nedeni...
Beşiktaş Hansi Flick'ten neden vazgeçti? İşte görüşmelerin sona ermesinin nedeni...Beşiktaş, yüksek maliyeti nedeniyle Alman Teknik Direktör Hansi Flick'ten vazgeçti.
5.05.2024Şampiy10
Nicolo Zaniolo bombası patladı! Galatasaray derken dünya devine transfer oluyor
Nicolo Zaniolo bombası patladı! Galatasaray derken dünya devine transfer oluyorGalatasaray'dan geçtiğimiz yaz transfer döneminde İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo'nun geleceği merak ediliyor. Adı bazı İtalyan kulüpleriyle anılan ve EURO 2024'te yer almak isteyen kanat oyuncusunun menajeri yeni bir açıklama yaptı. İşte detaylar...
2.04.2024Galatasaray
Potanın ‘Yıldız’ları şampiyon oldu
Potanın ‘Yıldız’ları şampiyon olduYıldız Holding Basketbol Takımı, toplamda 78 şirket takımının mücadele ettiği Şirketler Arası Basketbol Ligi’nde (CBL) şampiyonluğa ulaştı.
21.03.2024Basketbol
Galatasaray'ın 'dayı'sı Kerem Demirbay'ı menajeri kandırmış! Resmen hayatının hatasını yaptı
Galatasaray'ın 'dayı'sı Kerem Demirbay'ı menajeri kandırmış! Resmen hayatının hatasını yaptıGalatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın formasını terleten "Dayı" lakaplı Kerem Demirbay son yaptığı açıklamalarla gündem oldu. İşte futbolcunun o flaş itirafı...
14.03.2024Galatasaray
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yeni takımı belli oldu, menajeri İstanbul'a geldi
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yeni takımı belli oldu, menajeri İstanbul'a geldiTrendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık gelişmesi yaşanıyor. Yıldız oyuncunun menajerinin İstanbul'a geldiği ve ayrılık görüşmelerinin başlayacağı ifade edildi. Yıldız oyuncunun yeni adresi de netlik kazandı.
10.03.2024Şampiy10
Erkan Özerman hayatını kaybetti
Erkan Özerman hayatını kaybettiBest Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti.
13.02.2024Magazin
Best Model Türkiye'nin kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti
Best Model Türkiye'nin kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybettiBest Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman hayatını kaybetti. Ünlü organizatör, bir süredir hastanede kanser tedavisi görüyordu.
13.02.2024Magazin
Abdullah Avcı'dan şoke eden karar! Transferi son anda veto etti
Abdullah Avcı'dan şoke eden karar! Transferi son anda veto ettiTrabzonspor; orta saha, stoper gibi eksik bölgelere takviyeler beklenmesine rağmen ara transferde sadece sağ bek aldı. Borussia Dortmund'un 32 yaşındaki yıldızı Thomas Meunier'yi renklerine bağlayan Bordo-Mavili yönetim, son 1 haftadaki ciddi hareketlilikten sonuç çıkartamadı.
10.02.2024Trabzonspor
6-0 sonrası ayrılık! Yıldızlaştı ama yetmedi, Ryan Kent, Crespo derken terk ediyor
6-0 sonrası ayrılık! Yıldızlaştı ama yetmedi, Ryan Kent, Crespo derken terk ediyorFenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler'in yıldızı için ayrılık iddiaları gündemdeydi. Bu sezon fazla şans bulamayan yıldız için İstanbul ekipleri devreye girdi. Tecrübeli futbolcunun sürpriz talipleri sonrasında menajeri de İstanbul'a geldi.
19.01.2024Fenerbahçe
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşındaNormalin üstünde yüksek gelir vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişiyi dolandıran Seçil Erzan ilk kez 20 Kasım’da hâkim karşısına çıktı.
12.01.2024Gündem
Fenerbahçe'de Szymanski'den transfer kararı! 'Yaz aylarında konuşacağız'
Fenerbahçe'de Szymanski'den transfer kararı! 'Yaz aylarında konuşacağız'Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladığı Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski, performansıyla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Yıldız futbolcunun menajeri transfer ihtimali hakkında konuştu. İşte detaylar...
7.01.2024Şampiy10
İsmail Kartal'a trip attı! Batshuayi rakip takıma gidiyor, Süper Lig devi peşine düştü
İsmail Kartal'a trip attı! Batshuayi rakip takıma gidiyor, Süper Lig devi peşine düştüFenerbahçe'de istediği forma şansını bulamayan Michy Batshuayi, ara transfer döneminde takımdan ayrılma kararı aldı. Yeni adresi merak konusu olan Belçikalı yıldız, menajeri Meissa N'diaye'ye takım bulması yönünde talimat verdi. Bunun üzerine harekete geçen Batshuayi'nin menajeri, Süper Lig ekibiyle masaya oturdu. İşte yapılan görüşmenin detayları...
5.01.2024Fenerbahçe
Gittiği takımda dibi gördü! Menajeri mesaj gönderdi: Fenerbahçe'ye getirebilirim
Gittiği takımda dibi gördü! Menajeri mesaj gönderdi: Fenerbahçe'ye getirebilirimFenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de şampiyonluk yarışında olan Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde kadrosuna önemli takviyeler yapmayı planlıyor. Sarı-lacivertlilerin eski oyuncusu gittiği takımda dibi gördü. Yıldız oyuncu menajeriyle Fenerbahçe'ye haber gönderdi. İşte detaylar...
23.12.2023Fenerbahçe
Aleyna Tilki'den menajeri Haluk Şentürk'e cevap! ‘Gerçeklik algıma oynanan bir oyun daha’
Aleyna Tilki'den menajeri Haluk Şentürk'e cevap! ‘Gerçeklik algıma oynanan bir oyun daha’Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan Aleyna Tilki son olarak sahnelere çıkmasının engellendiğini belerterek isyan ettiği video ile gündeme geldi. Menajer Haluk Şentürk ise hedefte kendinin olduğunu iddia ederek Aleyna Tilki'nin kariyerini yönetemediğini ve saçmaladığını ifade etmişti. Aleyna Tilki'den hakkında yapılan yorumlara yeni bir yanıt geldi.
9.12.2023Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Menajeri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki menajeri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.