Memduh Boydak

Memduh Boydak

Son dakika Memduh Boydak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Memduh Boydak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Memduh Boydak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memduh Boydak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memduh boydak gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 memduh boydak haberi bulunmuştur. Tüm memduh boydak haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
O iş adamının eşine 7 yıl 6 ay hapis
O iş adamının eşine 7 yıl 6 ay hapis FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 'örgüt üyesi' olduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Boydak Holding eski CEO'su Memduh Boydak'ın eşi Meral Boydak, 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
20.11.2018 Gündem
Boydaklara ceza yağdı
Boydaklara ceza yağdı FETÖ davasında Boydak kardeşlere 6 ile 18 yıl arasında değişen hapis cezaları verildi. Şirket hisseleri devlete geçti
12.07.2018 Gündem
Boydakların cezası belli oldu!
Boydakların cezası belli oldu! Eski Boydak Holding yöneticilerinin yargılandığı davada karar açıklandı. Memduh Boydak FETÖ davasında 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Boydak Ailesi'nin diğer üyeleri de 7 ile 11 yıl arasında değişen cezalara mahkum edildi.
12.07.2018 Gündem
Ünlü işadamının yazışmaları ortaya çıktı: Benim çember daralıyor
Ünlü işadamının yazışmaları ortaya çıktı: Benim çember daralıyor FETÖ kapsamında Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Boydak Holding yöneticisi Memduh Boydak’ın Bylock yazışmaları ortaya çıktı. Dava dosyasına giren yazışmalara göre Boydak, FETÖ’nün Kayseri’deki üst düzey isimlerinden operasyonlara dair bilgiler alıyor. Boydak, 2016 Şubat ayında yazıştığı FETÖ imamına ‘Benim çember daraldı, evin etrafında sivil polisler gördüm’ diyerek endişesini dile getiriyor.
5.06.2018 Gündem
Boydak kardeşler hakkında istenen cezalar belli oldu
Boydak kardeşler hakkında istenen cezalar belli oldu Boydak ailesinin holdingdeki hisselerinin müsadere edilmesi talep edildi. Öte yandan Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında tutuklanan Boydak Holding eski CEO'su Memduh Boydak'ın 'Silahlı Terör Örgütü Yöneticiliği'nden cezalandırılmasını isteyen savcı, Hacı Boydak dahil aileden 7 kişi için ise 'Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak' suçundan toplamda 105 yıl hapis cezası talep etti.
30.04.2018 Gündem
"FETÖ elebaşının artık yemeğini yediler"
"FETÖ elebaşının artık yemeğini yediler" Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında hakkında dava açılan iş adamının yargılanmasına devam edildi.
18.01.2018 Gündem
Bank Asya’ya 22 milyon lira havale yapılmış
Bank Asya’ya 22 milyon lira havale yapılmış Boydak ve Kaynak holdinglerin eski yöneticileri bugün hakim karşısına çıkacak. İddianameye göre, Bank Asya’ya 5 yıl içinde 22 milyon 637 bin lira havale yapıldı
29.09.2021 Gündem
Kayseri'de 68 sanıklı FETÖ davasında sürpriz tanıklar dinlendi
Kayseri'de 68 sanıklı FETÖ davasında sürpriz tanıklar dinlendi Kayseri'de aralarında tutuklu işadamları Hacı, Memduh, Şükrü, Bekir Boydak ve Hamdi Kınaş'ın da bulunduğu 15'i tutuklu 68 sanıklı FETÖ/PDY davasının 4'ncü duruşmasının 2'nci gününde inşaat ve lojistik konusunda Kayserinin önemli işadamları tanık olarak dinlendi.
29.09.2021 Gündem
Memduh Boydak ByLock kullanıcısı çıktı
Memduh Boydak ByLock kullanıcısı çıktı Kayseri'deki Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, yargılaması süren eski Boydak Holding yöneticisi Memduh Boydak'ın ByLock kullanıcısı olduğu belirlendi.
29.09.2021 Gündem
CHP'li yöneticinin oğlu da 'Bylock' kullanıcısı çıktı
CHP'li yöneticinin oğlu da 'Bylock' kullanıcısı çıktı Kayseri'de sabah saatlerinde yapılan operasyonda gözaltına alınanların arasında bulunan CHP Melikgazi İlçe Başkan Yardımcısının oğlunun da 'bylock' kullanıcısı olduğu ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ’nün finans ağı deşifre oldu
FETÖ’nün finans ağı deşifre oldu FETÖ’nün finansal yapılanmasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında örgüte himmet topladığı ve finansman sağladığı iddiasıyla aralarında Boydakların da bulunduğu 137 kişi hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı
29.09.2021 Gündem
FETÖ soruşturmasında 137 iş adamı hakkında hapis cezası istendi
FETÖ soruşturmasında 137 iş adamı hakkında hapis cezası istendi FETÖ’nün finansal kaynaklarına yönelik İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında 137 iş adamı hakkında iddianame hazırlandı.
4.10.2018 Gündem
'1 milyar liraya yakın servetim vardı'
'1 milyar liraya yakın servetim vardı' Kayseri'de, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında iş adamları Hacı, Memduh ve Şükrü Boydak'ın yanı sıra Hamdi Kınaş ve Halit Gazezoğlu, eski ÖSYM Başkanı Ali Demir ile örgütün il imamı olduğu iddia edilen Sıtkı Baş'ın da aralarında yer aldığı 68 sanığın yargılandığı davada ilk celse tamamlandı.
29.09.2021 Gündem
Kayseri'de FETÖ davası
Kayseri'de FETÖ davası Büyük FETÖ Davası'nda 67 sanık yarın hakim karşısına çıkacak . 771 sayfa iddianame okunacak ve duruşma salonuna hiçbir elektronik cihaz alınmayacak. Davanın ilk duruşması 3 gün sürecek
29.09.2021 Gündem
İş adamları 1 Kasım'da yargılanacak
İş adamları 1 Kasım'da yargılanacak Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında haklarında dava açılan, iş adamları Hacı, Memduh ve Şükrü Boydak, Hamdi Kınaş ve Halit Gazezoğlu, eski ÖSYM Başkanı Ali Demir ile örgütün "il imamı" Sıtkı Baş'ın da aralarında yer aldığı 68 sanığın yargılanmalarına 1 Kasım'da başlanacak.
29.09.2021 Gündem
Boydak ailesinde FETÖ krizi
Boydak ailesinde FETÖ krizi Boydak Holding’in bazı ortak ve hissedarları savcılığa verdikleri ifadelerinde Boydak Holding yöneticilerinin FETÖ’ye yardım ettikleri, zekât ve himmet adı altında kâr paylarından kesinti yaptıkları, aile içinde bu konuda kavga çıktığını söyledi
29.09.2021 Gündem
Boydak kardeşlerin annesi vefat etti
Boydak kardeşlerin annesi vefat etti KAYSERİ Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı ve HES Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ın annesi Huriye Boydak, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
29.09.2021 Gündem
Boydak Holding TMSF'ye devredildi
Boydak Holding TMSF'ye devredildi Kayseri'de Boydak Holding, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredildi.
29.09.2021 Gündem
Ünlü iş adamlarına ‘himmet’ten gözaltı
Ünlü iş adamlarına ‘himmet’ten gözaltı FETÖ soruşturması kapsamında TUSKON ve üye şirketlere 18 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Ünlü iş adamlarının da aralarında olduğu 187 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı, 67’si gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Hacı Boydak tutuklandı
Hacı Boydak tutuklandı Boydak Holding eski CEO’su Hacı Boydak, ikinci kez çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Kayseri Boydak Holding Yönetim Kurulu gözaltında
Kayseri Boydak Holding Yönetim Kurulu gözaltında Kayseri'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak ile holding yöneticileri Şükrü Boydak, İlyas Boydak, Bekir Boydak ve Halit Bayhan gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Melikşah Üniversitesi'ne kayyum
Melikşah Üniversitesi'ne kayyum Kayseri'deki operasyonda Melikşah Üniversitesinin bağlı olduğu Burç Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfına mahkemece kayyum atandı.
29.09.2021 Gündem
Hacı Boydak serbest bırakıldı!
Hacı Boydak serbest bırakıldı! Kayseri'de Gülen cemaatine yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında tutuklanan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak tahliye oldu...
17.05.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Memduh Boydak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memduh boydak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.