Melisa Ural

Melisa Ural

Son dakika Melisa Ural haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Melisa Ural ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Melisa Ural haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Melisa Ural

haberleri sayfasında son dakika yaşanan melisa ural gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 melisa ural haberi bulunmuştur. Tüm melisa ural haberleri aşağıda listelenmiştir.
Engincan Ural'dan ayrılık iddialarına yanıt!
Engincan Ural'dan ayrılık iddialarına yanıt! Ekim ayında evlenen Engincan Ural ile Merve Kaya'nın evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı ve ikilinin boşanma kararı aldığı iddia edildi. Sibel Can iddiaları paylaştığı fotoğrafla yalanladı. Engincan Ural ise 'sadece gülüyorum' dedi.
30.11.2022 Magazin
Sibel Can'ın paylaşımına Nükhet Duru ve Seren Serengil'den yorum!
Sibel Can'ın paylaşımına Nükhet Duru ve Seren Serengil'den yorum! Sibel Can'ın Hakan Ural ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Engincan Ural, bir süredir aşk yaşadığı Merve Kaya ile 9 Ekim Pazar günü Bodrum'da evlendi. Birçok ünlü ismin katıldığı düğünden kareler sosyal medyada paylaşıldı. Törende çocuklarıyla verdiği pozu, takipçilerinin beğenisine sunan Sibel Can'a meslektaşları Nükhet Duru ve Seren Serengil'den yorum geldi.
11.10.2022 Magazin
Babası Hakan Ural'dan onay geldi! Melisa Ural aşk pozunu paylaştı...
Babası Hakan Ural'dan onay geldi! Melisa Ural aşk pozunu paylaştı... Sibel Can ile Hakan Ural'ın kızları Melisa Ural, geçtiğimiz ağustos ayında Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu'ndan ayrılan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz aylarda Sibel Can ile tanışan ve anneden onay alan genç iş insanı, yakın zamanda baba Hakan Ural ile bir araya geldi. Kızı Melisa Ural'ın aşkına onay verdiğini açıklayan Hakan Ural "Kızımı hiç bu kadar mutlu görmemiştim" demişti. Babasından onayı alan Melisa Ural ilk aşk pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.
16.01.2022 Magazin
Hastaneden taburcu edilen Hakan Ural'dan ilk fotoğraf geldi!
Hastaneden taburcu edilen Hakan Ural'dan ilk fotoğraf geldi! Hakan Ural, koronavirüse yakalandıktan sonra tedbir amaçlı hastanede tedavi görmüş ve önceki gün taburcu edilmişti. Ural'ın son halini, babasını ziyarete giden Melisa Ural paylaştı.
13.11.2021 Magazin
Melisa Ural'dan Hakan Ural paylaşımı: Babam iyi!
Melisa Ural'dan Hakan Ural paylaşımı: Babam iyi! Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan ‘Neler Oluyor Hayatta’ programının sunucularından Hakan Ural, Covid-19'a yakalanmış, tedavisinin ardından dün taburcu olmuştu.
12.11.2021 Magazin
Melisa Ural'dan aşk iddialarına cevap! 'Arkadaşımın nişanlısı'
Melisa Ural'dan aşk iddialarına cevap! 'Arkadaşımın nişanlısı' Sibel Can’ın kızı Melisa Ural, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı’nın oğlu Serhan Adalı’yla ilişki yaşadığı iddiasına yanıt verdi.
7.11.2020 Magazin
Melisa Ural örnek oldu
Melisa Ural örnek oldu Sibel Can ve Hakan Ural’ın kızı Melisa Ural önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
19.06.2020 Magazin
Sibel Can'ın kızı Melisa iş dünyasına adım attı
Sibel Can'ın kızı Melisa iş dünyasına adım attı Sibel Can'ın kızı Melisa Ural, Londra'da iletişim alanında eğitim görüyor.
16.08.2019 Magazin
Kızına aldığı hediyeye eleştiri yağmuru
Kızına aldığı hediyeye eleştiri yağmuru Ünlü sanatçı Sibel Can'ın, kızı Melisa Ural'a hediye olarak yavru domuz alması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
30.08.2018 Magazin
Bütün şarkılarımı o kadına yazdım
Bütün şarkılarımı o kadına yazdım Sibel Can Bodrum konserinde telefonla Orhan Gencebay’a bağlandı. Gencebay “Bütün şarkılarımı oradaki güzel kadın için yazdım” diyerek hayat arkadaşı Sevim Emre’ye ilan-ı aşk etti...
18.08.2018 Magazin
Üç kardeş Tarkan konserinde
Üç kardeş Tarkan konserinde Sibel Can’ın çocukları Engincan ve Melisa Ural, babaları Hakan Ural’ın Ezgi Ural ile evliliğinden olan kardeşleri Gisella ile Tarkan konserine geldi.
12.09.2017 Magazin
İstanbul’a döndü
İstanbul’a döndü Sibel Can’ın kızı Melisa Ural yarıyıl tatili için geldiği İstanbul’da arkadaşlarıyla hasret giderdi...
22.01.2017 Magazin
Fena yakalandık
Fena yakalandık Sibel Can ve kızı Melisa Ural, önceki akşam İstinye Park çıkışı görüntülendi...
30.12.2016 Magazin
3 bin TL’lik terlik
3 bin TL’lik terlik Sibel Can, önceki gün çocukları Engincan Ural, Emir Aksüt ve Melisa Ural ile birlikte İstinyePark AVM’deydi...
1.08.2016 Magazin
Engincan Ural'ın terlikleri  2 bin 650 TL!
Engincan Ural'ın terlikleri 2 bin 650 TL! Sibel Can, önceki gün çocukları Engincan Ural, Emir Aksu ve Melisa Ural ile birlikte alışveriş merkezinde görüntülendi...
1.08.2016 Magazin
Melisa Ural kuralları hiçe saydı
Melisa Ural kuralları hiçe saydı Sibel Can ve Hakan Ural’ın kızları Melisa Ural, Yeniköy Sahili’nde görüntülendi...
19.07.2016 Magazin
Gergin Melisa
Gergin Melisa Sibel Can’ın kızı Melisa Ural trafik kurallarını hiçe saydı...
17.07.2016 Magazin
Sibel Can'ın kızı, gittiği balıkçıda hesabı ödeyemedi
Sibel Can'ın kızı, gittiği balıkçıda hesabı ödeyemedi Sibel Can'ın kızı Melisa Ural balıkçıda hesabı ödeyemedi. Bankamatiğe koştu ATM kartı yuttu. Diğer kartını denedi o da olmadı. Melisa valeye bile borçlandı.
15.07.2016 Magazin
Kartı bloke oldu
Kartı bloke oldu Sibel Can’ın Hakan Ural’la evliliğinden olan kızı Melisa Ural önceki gün bir kız arkadaşıyla Yeniköy’deydi...
14.07.2016 Magazin
Cevapsız sorular
Cevapsız sorular Sibel Can’la Hakan Ural’ın kızı Melisa Ural önceki akşam Arnavutöy’de otomobil kullanırken objektife takıdı...
14.05.2016 Magazin
Hızlı ve öfkeli Melisa
Hızlı ve öfkeli Melisa Sibel Can ve eski eşi Hakan Ural’ın kızları Melisa Ural, önceki akşam bir kız arkadaşıyla sahil sefası yaptı...
26.03.2016 Magazin
Anneye son veda
Anneye son veda HAKAN Ural, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden annesi Ceyhan Çubukçu’yu (65) dün son yolcuğuna uğurladı...
20.03.2016 Magazin
Ölene kadar şarkı söyleyeceğim
Ölene kadar şarkı söyleyeceğim Açıkhava’nın önceki akşam konuğu Sibel Can oldu. Can, Tarkan’dan aldığı şarkıyı ilk kez sahnede seslendirdi
2.08.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Melisa Ural ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki melisa ural haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.