Melis Tüzüngüç

Melis Tüzüngüç

Son dakika Melis Tüzüngüç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Melis Tüzüngüç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Melis Tüzüngüç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Melis Tüzüngüç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan melis tüzüngüç gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 melis tüzüngüç haberi bulunmuştur. Tüm melis tüzüngüç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kanatsız Kuşlar 45. yeni bölümde Ahmet vurulacak mı?
Kanatsız Kuşlar 45. yeni bölümde Ahmet vurulacak mı? Kanatsız Kuşlar 45. yeni bölüm fragmanları heyecan yarattı. Bu akşam ATV'de yayınlanacak olan Kanatsız Kuşlar dizisinde Ahmet'in vurulup vurulmayacağı merak konusu oldu. İşte Kanatsız Kuşlar'da yaşanacak gelişmeler...
10.05.2018 Gündem
Depresyona karşı savaşa ünlüler de destek verdi
Depresyona karşı savaşa ünlüler de destek verdi Dünya Sağlık Günü dolayısıyla Twitter’da yaratılan #WhatYouDontSee hashtagi bir üzüntü halinden daha fazlası olan depresyona dikkat çekmek için yaratıldı.
19.04.2018 Arşiv
Yeğeni 'Kanatsız Kuşlar'a katıldı!
Yeğeni 'Kanatsız Kuşlar'a katıldı! Genç ve güzel yıldız Buse Çelik, yaz sezonundan bu yana beğeniyle izlenen 'Kanatsız Kuşlar’ın kadrosuna dahil oldu.
20.02.2018 Magazin
Ünlü oyuncu acı haberi sahnede aldı!
Ünlü oyuncu acı haberi sahnede aldı! ATV’de yayınlanan 'Kanatsız Kuşlar' dizisinin başrol oyuncusu Ümit İbrahim Kantarcılar, Mustafa Kemal Uzun’un vefat haberini sahnedeyken aldı.
12.12.2017 Magazin
Kanatsız Kuşlar'ın başrol oyuncuları trafik kazası geçirdi!
Kanatsız Kuşlar'ın başrol oyuncuları trafik kazası geçirdi! Dizinin iki başrol oyuncusu dün sabah sete giderken geçirdikleri kazada ölümden döndü.
11.12.2017 Magazin
'Kanatsız Kuşlar'da İsmail Altunsaray sürprizi!
'Kanatsız Kuşlar'da İsmail Altunsaray sürprizi! Müziğin büyük ustası Neşet Ertaş’ın veliahtı olarak gösterilen sanatçı İsmail Altunsaray, ATV'de yayınlanan 'Kanatsız Kuşlar' dizisinin 25'inci bölümüne, hem oyuncu hem de müzisyen kimliği ile konuk olacak.
5.12.2017 Televizyon
'Kanatsız Kuşlar'a iki oyuncu!
'Kanatsız Kuşlar'a iki oyuncu! Yaz sezonundan bu yana perşembe akşamlarının zirvedeki değişmez yıldızı olan 'Kanatsız Kuşlar' dizisi, usta oyuncu kadrosuna yenilerini ekliyor.
21.11.2017 Televizyon
ATV yayın akışında bugün neler var? 4 Ekim Çarşamba
ATV yayın akışında bugün neler var? 4 Ekim Çarşamba 4 Ekim Çarşamba tarihli ATV yayın akışı sabah saat 07.00’de haber programı Kahvaltı Haberleri’nin yayınlanmasıyla birlikte başlayacak. Kahvaltı Haberleri’nden sonra ATV’de Müge Anlı İle Tatlı Sert, ATV Gün Ortası adlı programlar ve Kanatsız Kuşlar adlı yerli dizi yayınlanacak. 16.20’de Esra Erol’da’nın ve sonrasında ATV Ana Haber’in yayınlanmasından sonra ATV akşam kuşağında Seven Ne Yapmaz adlı yerli dizi 5. bölümüyle yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? 3 Ekim Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? 3 Ekim Salı 3 Ekim Salı günü ATV’de sabah yayın kuşağı, Kahvaltı Haberleri adlı sabah haber programının 37. bölümünün 07.00’de yayınlanması ile başlayacak. ATV sabah yayın kuşağının devamında Müge Anlı İle Tatlı Sert adlı reality programı ve ATV Gün Ortası adlı haber programı ATV ekranlarında olacak. Akşam kuşağı başlamadan önce ATV’de Kanatsız Kuşlar adlı dizi, Esra Erol’da ve ATV Ana Haber yayınlanacak. Akşam kuşağında ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizi ve Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? 30 Eylül Cumartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? 30 Eylül Cumartesi ATV’de 30 Eylül Cumartesi günü tarihli yayın akışı, İbrahim Sadri’nin sunumuyla ekrana gelecek olan ATV’de Hafta Sonu’nun 07.30’da ekrana gelmesi ile birlikte başlayacak. Daha sonra ATV’de Seven Ne Yapmaz adlı yerli dizi ve Kanatsız Kuşlar adlı yerli dizi yayınlanacak. Cennet’in Gözyaşları adlı yerli dizinin 1. bölümünün yayınlanmasından sonra, ATV ekranlarında Hafta Sonu ATV Ana Haber adlı haber programı ve Kim Milyoner Olmak İster? adlı yarışma yayınlanacak. Son olarak ATV’de Cennet’in Gözyaşları yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi 23 Eylül Cumartesi tarihli ATV yayın akışı, sabah kuşağında ilk olarak saat 07.30’da ATV’de Hafta Sonu adlı haber programının yayınlanması ile başlayacak. Daha sonra Kanatsız Kuşlar ve Kırgın Çiçekler adlı yerli diziler ATV ekranlarında olacak. 19.00’da yayınlanacak olan Hafta Sonu ATV Ana Haber’den sonra, ATV akşam kuşağında Kim Milyoner Olmak İster adlı sevilen yarışma ve Seven Ne Yapmaz adlı yerli dizinin 3. bölümü yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Ümit Kantarcılar: Hayata sıfırdan başladım
Ümit Kantarcılar: Hayata sıfırdan başladım 'Kanatsız Kuşlar' dizisinde 'Melis Tüzüngüç' ile başrolü paylaşan Ümit İbrahim Kantarcılar, geçtiğimiz gün Taksim Melekler Kahvesi’nde objektiflere yansıdı.
15.09.2017 Magazin
ATV yayın akışında bugün neler var? - 9 Eylül Cumartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 9 Eylül Cumartesi ATV’nin 9 Eylül Cumartesi gününe ait yayın akışı ilk olarak ATV Hafta Sonu adlı haber programı ile başlayacak. ATV Hafta Sonu saat sabah 07.00’de ekrana gelecek Daha sonra sırasıyla Kertenkele adlı komedi dizisinin 77 ve 78. Bölümleri ile devam edecek sabah kuşağı, Seven Ne Yapmaz ve Hafta Sonu ATV Ana Haber ile son bulacak. Akşam kuşağında ise, Kanatsız Kuşlar adlı yerli dram dizisini ve Killing Salazar adlı yabancı sinemayı izleyebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Lunaparkta eğlendiler
Lunaparkta eğlendiler atv’nin, yaz sezonuna damgasını vuran dizisi Kanatsız Kuşlar, Perşembe akşamı ekrana gelecek bölümüyle izleyicilerin ilgi odağı olacak.
6.09.2017 Magazin
Atv yayın akışında bugün neler var? - 2 Eylül Cumartesi
Atv yayın akışında bugün neler var? - 2 Eylül Cumartesi Atv’nin 2 Eylül Cumartesi tarihli yayın akışı, sabah saatlerinde Atv’de Hafta Sonu programı ile birlikte başlayacak. Daha sonra, Atv yayın akışı sabah kuşağı Kertenkele, Aşk ve Mavi ve Kanatsız Kuşlar gibi dizilerle devam edecek. Akşam kuşağında ise Hafta Sonu Atv Ana Haber sonrası Yenilmezler ve Şu An Muhteşem adlı iki yabancı sinema ekranlara geliyor olacak.
29.09.2021 Gündem
Ümit Kantarcılar'dan eski dostuna destek!
Ümit Kantarcılar'dan eski dostuna destek! ‘Kanatsız Kuşlar’ dizisinde Melis Tüzüngüç ile başrolü paylaşan yakışıklı oyuncu Ümit İbrahim Kantarcılar, geçtiğimiz gün İzmir Temaşa Sanat Tiyatro ve Sanat Akademisi'nde genç oyuncu adaylarıyla buluştu.
28.08.2017 Kültür Sanat
Takside uyuya kaldılar
Takside uyuya kaldılar Oyuncu Melis Tüzüngüç, sevgilisi Ali Biçim’le önceki gün İstinyePark AVM’deydi.
19.08.2017 Magazin
ATV yayın akışında bugün neler var? - 19 Ağustos Cumartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 19 Ağustos Cumartesi ATV 19 Ağustos Cumartesi günü yayın akışı Kertenkele yerli dizisinin tekrar bölümüyle güne merhaba diyor. Ardından Sevimli Canavarlar Üniversitesi yabancı sinema filmi ekrana geliyor. Öğle saatlerinde Aşk ve Mavi dizisinin tekrar bölümü yayınlanıyor. Akşam kuşağı da atv Ana haber ile başlıyor. atv Ana Haber’den sonra Kanatsız Kuşlar yerli dizisi yayın akışında sizlerle olacak. Akşam kuşağının ilerleyen saatlerinde ise Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği yabancı sinema filmi yayınlanıyor. Gece kuşağında ise dizilerin tekrar bölümlerini izleyebilirsiniz. ATV 19 Ağustos Cumartesi günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Kanatsız Kuşlar 4. bölüm fragmanında şok teklif!
Kanatsız Kuşlar 4. bölüm fragmanında şok teklif! ATV'nin yeni dizisi Kanatsız Kuşlar yayınlandığı ilk bölümden itibaren herkesi ekran başına kilitledi. Bu hafta 4. bölümü ile ekrana gelecek olan Kanatsız Kuşlar'da Nefise'ye beklemediği bir teklif gelir.
29.09.2021 Gündem
Melis Tüzüngüç eski sevgilisine geri döndü!
Melis Tüzüngüç eski sevgilisine geri döndü! "Baba Candır" dizisi bittikten sonra ATV'nin "Kanatsız Kuşlar" projesinde başrol oynamaya başlayan Melis Tüzüngüç'ün eski sevgilisi komedyen Ali Biçim'le yeniden barıştığı ortaya çıktı.
27.06.2017 Magazin
ATV yayın akışında bugün neler var? – 23 Haziran Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? – 23 Haziran Cuma ATV’nin 23 Haziran Cuma günkü yayın akışı erken saatlerde Kahvaltı Haberleri ile başlıyor. Akşam kuşağında ise yeni başlayan dizilerden olan Kanatsız Kuşlar’ın yeni bölümü yayınlanacak. Dört çocuk ve bir annenin hayatını anlatan dizi dram kısmıyla izleyiciyi büyüleyecek gibi görünüyor. ATV’nin 23 Haziran Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Yaz ekranı yine çok renkli
Yaz ekranı yine çok renkli Dizilerin ekranlara veda ettiği bugünlerde, birbirinden farklı yapımlar peş peşe izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yaz sezonuna damga vurması beklenen romantik komedilerin dışında dramlar da çok iddialı.
9.06.2017 Arşiv
Kanatsız Kuşlar’a geri sayım
Kanatsız Kuşlar’a geri sayım ATV’nin merakla beklenen dizisi Kanatsız Kuşlar’ın ilk tanıtım videosu yayınlandı.
30.05.2017 Magazin
Albüm isteği
Albüm isteği Melis Tüzüngüç son zamanlarda kendi Instagram hesabından paylaştığı birbirinden ilginç tiplemelerle dikkatleri üzerine çekiyor.
4.04.2017 Magazin
Baba Candır 45. bölüm fragmanında Salih'ten sürpriz!
Baba Candır 45. bölüm fragmanında Salih'ten sürpriz! Baba Candır 45. bölüm fragmanı yayınlandı. Baba Candır dizisi dün akşam 44. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Oyuncu kadrosu ve eğlenceli sahneleri ile Baba Candır pazar akşamı yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Melis Tüzüngüç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki melis tüzüngüç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.