Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? 4 Ekim Çarşamba

4 Ekim Çarşamba tarihli ATV yayın akışı sabah saat 07.00’de haber programı Kahvaltı Haberleri’nin yayınlanmasıyla birlikte başlayacak. Kahvaltı Haberleri’nden sonra ATV’de Müge Anlı İle Tatlı Sert, ATV Gün Ortası adlı programlar ve Kanatsız Kuşlar adlı yerli dizi yayınlanacak. 16.20’de Esra Erol’da’nın ve sonrasında ATV Ana Haber’in yayınlanmasından sonra ATV akşam kuşağında Seven Ne Yapmaz adlı yerli dizi 5. bölümüyle yayınlanacak.

ATV yayın akışında bugün neler var? 4 Ekim Çarşamba

ATV’de 4 Ekim Çarşamba günü tarihli yayın akışı, sabah kuşağında Kahvaltı Haberleri’nin sat sabah 07.00’de yayınlanması ile başlayacak. Sunuculuğunu başarılı haber spikeri Nihan Günay’ın yaptığı haber programında, hem günün ve haftanın en renkli, en ilgi çekici haberlerini alabilir, son dakika gelişmelerinden haberdar olabilir, hem de güne tüm gazete manşetleri ve dikkat çekici haberlerini alarak başlayabilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

ATV yayın akışı saat 10.00’da ekrana gelecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı reality programının yeni bölümü ile devam edecek. Yıllardır ATV’de başarıyla yayın hayatını sürdüren, başarılı ve ünlü sunucu Müge Anlı’nın sunduğu programda, kayıp dosyaları ve faili meçhul cinayetlerin dosyaları araştırılıyor, hem de programın birçok bölümünde sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriliyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert sonrası ATV sabah yayın kuşağında saat 13.00’de ATV Gün Ortası adlı haber programı yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Başarılı haber spikeri Deniz Türe’nin sunumu ile ekrana gelen programın dopdolu bir içeriği bulunuyor. Programda, hem ülkemizi yakından ilgilendiren siyaset, ekonomi ve dış ilişkiler haberleri, hem de anne çocuk ve sağlık konularında özel dosyalar, sağlıklı yaşam önerileri yer alıyor.

Haberin Devamı

13.55’te ise ATV’nin sevilen dizilerinden Kanatsız Kuşlar 3. bölüm tekrarı ile ATV ekranlarında olacak. Dram türünde olan dizide, başrolleri Ahmet Varlı, Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Servet Pandur, Deniz Bolışık ve Seda Türkmen gibi isimler paylaşıyor. Dizide, genç ve güzel bir annenin çocukları için yaptığı fedakarlıklarla geçirdiği yaşamı ve hayata tutunmak adına mücadele veren 4 kardeşin umut dolu hayatı anlatılıyor.

16.20’de, ATV ekranlarında yıllardır program yapan ve başarılı işler ortaya çıkaran sunucu Esra Erol’un yenilenmiş formatıyla yeni programı Esra Erol’da ekranlarda olacak.

ATV akşam kuşağında ise, dürüst ve tarafsız habercilik anlayışıyla gündeme dair haberlerin ekrana geldiği program ATV Ana Haber, Cem Öğretir’in sunumuyla 19.00’da ATV ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

ATV akşam kuşağında ise, Seven Ne Yapmaz adlı komedi dizisi 5. bölümü ile saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak.