Meksika Duvarı

Meksika Duvarı

Son dakika meksika duvarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meksika duvarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meksika duvarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meksika Duvarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meksika duvarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 meksika duvarı haberi bulunmuştur. Tüm meksika duvarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pentagon'dan Meksika duvarına 1 milyar dolar destek
Pentagon'dan Meksika duvarına 1 milyar dolar destek ABD Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan, Başkan Donald Trump'ın Meksika sınırına örmeyi planladığı duvarın inşaatı için Savunma Bakanlığı (Pentagon) bütçesinden 1 milyar dolar kullanılmasına onay verdi.
26.03.2019 Dünya
ABD'de 35 günlük hükümet kapanmasının bedeli 6 milyar dolar
ABD'de 35 günlük hükümet kapanmasının bedeli 6 milyar dolar ABD Başkanı Trump ile Demokratlar arasındaki Meksika sınırına duvar tartışmasında uzlaşma sağlanamamasının ABD ekonomisine bedeli 6 milyar doları buldu.
27.01.2019 Dünya
ABD'deki hükümet kapanma krizi çözülemiyor
ABD'deki hükümet kapanma krizi çözülemiyor ABD Başkanı Trump ve Demokratlar arasında yaşanan ek bütçe tartışması sonrasında kapanan hükümet, ülke tarihinin "en uzun süreli hükümet kapanması" olarak tarihe geçerken, üzerinden 27 gün geçmesine rağmen taraflar henüz anlaşmaya varamadı.
17.01.2019 Dünya
Hamlesi ters tepti! ABD halkına göre sorumlu Trump...
Hamlesi ters tepti! ABD halkına göre sorumlu Trump... ABD Başkanı Donald Trump'ın siyasi olarak Demokratlara karşı kullandığı hükümetin kapanma süreci ve Meksika duvarı ters tepti. Amerikan halkının çoğu hükümetin kapanmasından Trump'ı sorumlu tuttu
15.01.2019 Dünya
ABD'de hükümetin kapanması havalimanlarını vurdu
ABD'de hükümetin kapanması havalimanlarını vurdu ABD'de federal hükümetin 20 gündür kısmen kapalı olması nedeniyle personel eksikliği havalimanlarında uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu. New York, Washington ve Chicago gibi eyaletlerde havalimanlarında uzun kuyruklar oluştu.
10.01.2019 Dünya
Trump: Gerekirse Ulusal Acil Durum ilan edeceğim
Trump: Gerekirse Ulusal Acil Durum ilan edeceğim ABD Başkanı Donald Trump, zorunda kalması halinde Ulusal Acil Durum ilan ederek Meksika duvarı için gerekli olan bütçeyi elde edeceğini söyledi.
10.01.2019 Dünya
Donald Trump'ın oğlundan skandal 'duvar' paylaşımı
Donald Trump'ın oğlundan skandal 'duvar' paylaşımı ABD Başkanı Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda babasının Meksika sınırında yapılmasını istediği duvara atıfta bulunarak, "Neden hayvanat bahçesinde keyifli bir gün geçirebildiğinizi biliyor musunuz? Çünkü duvarlar işe yarıyor." ifadesine yer verdi.
9.01.2019 Dünya
ABD'de Demokratlar hükümetin açılması için iki tasarı kabul etti
ABD'de Demokratlar hükümetin açılması için iki tasarı kabul etti Temsilciler Meclisi'nde kabul edilen federal hükümeti kısmen açık tutmaya yönelilik tasarılar Trump'ın Meksika sınırına inşa edilmesinini istediği duvar için finansman içermiyor ve Trump'ın bu tasarıları veto etmesi bekleniyor
4.01.2019 Dünya
Trump'tan ortalığı karıştıracak iddia: 5-6 milyar dolar...
Trump'tan ortalığı karıştıracak iddia: 5-6 milyar dolar... ABD Başkanı Donald Trump, Meksika'nın, ABD-Meksika sınırına örülecek yeni duvarın bedelini, ABD, Kanada ve Meksika arasında imzalanan ticaret anlaşması üzerinden ödediğini iddia etti.
2.01.2019 Dünya
ABD Başkanı Trump'tan yeni Suriye mesajı
ABD Başkanı Trump'tan yeni Suriye mesajı ABD'li yayın kuruluşu Fox News, yeni yıl akşamında ABD Başkanı Trump ile kısa bir röportaj gerçekleştirdi.
1.01.2019 Dünya
Trump'tan Türkiye mesajı
Trump'tan Türkiye mesajı ABD Başkanı Donald Trump, Suriye'den çekilme kararına atıfta bulunarak, "Geri kalan (DEAŞ) kalıntılarını Türkiye'nin de dahil olduğu bölgesel ülkeler kolaylıkla halledebilir. Eve dönüyoruz." ifadelerini kullandı.
22.12.2018 Dünya
ABD'de federal hükümet bir kez daha kısmen kapandı
ABD'de federal hükümet bir kez daha kısmen kapandı ABD’de federal hükümet, Meksika sınırına örülen duvarın finansmanı nedeniyle yaşanan bütçe krizi sonucunda bu yıl üçüncü kez kısmen ve geçici olarak kapandı.
22.12.2018 Dünya
Trump'tan flaş karar! İmzalamayacak
Trump'tan flaş karar! İmzalamayacak ABD Başkanı Donald Trump'ın Senato'dan geçen geçici bütçe tasarısını Meksika duvarı için finansman içermediği için imzalamayacağı bildirildi. Beyaz Saray ve Kongre, bütçe konusunda 24 saat içerisinde anlaşamazsa Amerikan federal hükümeti kısmen ve geçici olarak kapanacak.
20.12.2018 Dünya
Trump yetkiyi verdi! ABD askerleri Meksika sınırına konuşlanacak
Trump yetkiyi verdi! ABD askerleri Meksika sınırına konuşlanacak ABD Başkanı Donald Trump'ın ABD-Meksika sınırına İç Asayiş Birliklerini konuşlandırmak üzere yerel yönetimlere yönelik bir talimatname yayımlayacağı bildirildi.
5.04.2018 Dünya
Trump anlaşmayı bozdu
Trump anlaşmayı bozdu ABD Devlet Başkanı Donald Trump, Meksika sınırına örmeyi planladığı duvar hakkında kamusal alanda konuşmama anlaşmasını bozdu.
8.07.2017 Dünya
Trump'ın bütçesi, onayı Cumhuriyetçilerin desteği olmadan aldı
Trump'ın bütçesi, onayı Cumhuriyetçilerin desteği olmadan aldı ABD Temsilciler Meclisi 1.1 trilyon dolarlık bütçe, 118'e karşı 309 oyla kabul edildi. Tasarıya karşı çıkan 118 vekilden 103'ünün Trump'ın partisi Cumhuriyetçi Partiden olması dikkat çekti.
3.05.2017 Dünya
Netanyahu: Medya bana karşı Bolşevik avı yürütüyor
Netanyahu: Medya bana karşı Bolşevik avı yürütüyor ABD Başkanı Trump’ın Meksika sınırına örmek istediği duvara “Ben de bir duvar inşa ettim. Yasadışı göçü önledi” sözleriyle destek veren İsrail Başbakanı Netanyahu, eleştirileri “Medya bana karşı Bolşevik avı yürütüyor” diyerek savurmaya çalıştı.
31.01.2017 Dünya
ABD'den Meksika liderine davet
ABD'den Meksika liderine davet ABD lideri Donald Trump'ın sınıra duvar örme kararından sonra ziyaretini iptal eden Meksika Devlet Başkanı Enrique Nieto'ya ABD'den yeni resmi davet geldi. Nieto, New Mexico eyaleti tarafından davet edildi.
17.06.2021 Dünya
Meksika - ABD arasındaki gerilim tırmanıyor!
Meksika - ABD arasındaki gerilim tırmanıyor! Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Meksika sınırına örülecek duvarın maliyetini karşılamak için bu ülkeden ithal edilecek ürünlere yüzde 20 ek vergi koyma planı, iki ülke arasındaki diplomatik gerilimi tırmandırdı.
17.06.2021 Dünya
Trump, duvarın maliyetini Meksika vergisiyle karşılayacak
Trump, duvarın maliyetini Meksika vergisiyle karşılayacak ABD Başkanı Donald Trump'ın, Meksika sınırına örmeyi planladığı duvarın maliyetini, Meksika'dan ithal edilen mallara yüzde 20 vergi koyarak finanse etmeyi planladığı bildirildi.
27.01.2017 Dünya
Meksika Devlet Başkanı ABD ziyaretini iptal etti
Meksika Devlet Başkanı ABD ziyaretini iptal etti Meksika Devlet Başkanı Enrique Pena Nieto, ABD ziyaretini iptal ettiğini açıkladı.
26.01.2017 Dünya
Trump göçmenleri engelleyecek imzayı atıyor
Trump göçmenleri engelleyecek imzayı atıyor ABD Başkanı Trump'ın bugün imzalayacağı başkanlık kararnamesi ile "birçok ülkeden gelen göçmenlerin ülkeye girişini geçici süre durduracağı" öne sürüldü
17.06.2021 Dünya
Meksika Devlet Başkanı'ndan Trump'a "duvar eleştirisi
Meksika Devlet Başkanı'ndan Trump'a "duvar eleştirisi Meksika Devlet Başkanı Enrique Pena Nieto, ABD başkanı seçilen Donald Trump'ın ülkeye yasa dışı girişleri engellemek için Meksika sınırı boyunca yaptırmayı planladığı duvarın inşası için ülkesinin ekonomik destekte bulunmayacağını söyledi.
17.06.2021 Dünya
Şaka değil gerçek!
Şaka değil gerçek! Olmaz denilen gerçekleşti. ABD’de Beyaz Saray’ın yeni sahibi daha önce siyasette hiçbir tecrübesi olmayan, eski reality show yıldızı ve milyarder iş adamı Donald Trump oldu. Temsilciler Meclisi ve Senato’da da partisi zafer kazanınca 1945’ten beri en güçlü Başkan olan Trump, zafer konuşmasında ‘Tüm Amerikalılar’ın Başkanı olacağım’ sözü verdi
9.11.2016 Dünya
Suriye sınırına ‘duvar’ önlemi
Suriye sınırına ‘duvar’ önlemi Türkiye’den Suriye’ye IŞİD militanlarının sızmaları ve kaçak geçişlerin bir türlü önlenememesi üzerine, sınır hattında 3...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meksika Duvarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meksika duvarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.