Mehmet Tuş

Mehmet Tuş

Son dakika Mehmet Tuş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Tuş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Tuş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Tuş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet tuş gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 mehmet tuş haberi bulunmuştur. Tüm mehmet tuş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Tuş'tan boşanan Elif Ece Uzun 180 bin TL tazminat alacak!
Mehmet Tuş'tan boşanan Elif Ece Uzun 180 bin TL tazminat alacak! Manken Elif Ece Uzun, iş insanı Mehmet Tuş'un uyuşturucu kullandığını, kendisine fiziksel, ekonomik ve psikolojik şiddet uyguladığını iddia ederek iki ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
14.01.2022 Magazin
Elif Ece Uzun son haliyle görenleri şoke etti!
Elif Ece Uzun son haliyle görenleri şoke etti! 2019’da evlendiği iş insanı Mehmet Tuş ile olaylı bir şekilde boşanan manken ve sunucu Elif Ece Uzun, son haliyle görenleri şoke etti. Uzun, bir deri bir kemik kaldı.
19.12.2021 Magazin
Elif Ece Uzun: Yasak var konuşursam suçlu duruma düşerim
Elif Ece Uzun: Yasak var konuşursam suçlu duruma düşerim Eşinden fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü duruşmada söyleyen Elif Ece Uzun, eşinin borçları yüzünden 1.5 milyon lira değerindeki evini ve 500 bin liralık arabasını sattığını açıklamıştı.
14.08.2021 Magazin
Elif Ece Uzun ile Mehmet Tuş boşanıyor!
Elif Ece Uzun ile Mehmet Tuş boşanıyor! Elif Ece Uzun’un ikiz çocuklarının babası Mehmet Tuş’a açtığı boşanma davasının ilk duruşması görüldü. Tuş’un 5 aydır nafaka ödemediğini söyleyen Uzun’un avukatı, “Borçları yüzünden alacaklılar kapıya dayandı. Elif Hanım doğalgazı kesik olan bir evde yaşıyor” dedi.
16.07.2021 Magazin
Mehmet Tuş hakkında üç gün zorlama hapis cezası!
Mehmet Tuş hakkında üç gün zorlama hapis cezası! İkiz çocuklarının babası Mehmet Tuş hakkında uyuşturucu kullandığı ve fiziksel şiddet uyguladığı iddiasıyla iki ay uzaklaştırma kararı aldıran manken Elif Ece Uzun, “Şiddet devam ediyor” diyerek zorlama hapsi talep etti. Mahkeme, iş insanını üç gün zorlama hapsine çarptırdı.
6.03.2021 Magazin
Manken Elif Ece Uzun: Eşim uyuşturucu kullanıp beni dövüyor!
Manken Elif Ece Uzun: Eşim uyuşturucu kullanıp beni dövüyor! İşadamı Mehmet Tuş ile 2019 yılında evlenen Elif Ece Uzun, eşinin uyuşturucu kullandığını ve kendisinden şiddet gördüğünü söyledi. Mahkemeye başvuran model, 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
13.02.2021 Magazin
Elif Ece Uzun, Mehmet Tuş ile evleri ayırdı! 'Bu sefer son, boşanacağım'
Elif Ece Uzun, Mehmet Tuş ile evleri ayırdı! 'Bu sefer son, boşanacağım' İş insanı Mehmet Tuş ile 1.5 yıl önce evlenen ve beş ay önce ikiz bebeklerini kucağına alan manken Elif Ece Uzun'un boşanacağı iddia edildi.
30.01.2021 Magazin
'Evliliğin heyecanı bambaşkaymış'
'Evliliğin heyecanı bambaşkaymış' 27 Ekim'de gerçekleşecek düğün ile hayatını iş insanı Mehmet Tuş ile birleştirmeye hazırlanan Elif Ece Uzun, Aqua Florya AVM'de objektiflere yansıdı.
21.10.2019 Magazin
Anlamlı düğün
Anlamlı düğün İş insanı Mehmet Tuş’la 27 Ekim’de nikah masasına oturacak Elif Ece Uzun’un, düğün davetiyesi ortaya çıktı.
16.10.2019 Magazin
8 ay sonra yeniden başladı
8 ay sonra yeniden başladı Geçtiğimiz yıl iş adamı sevgilisi Mehmet Tuş'tan, eski eşinden boşanma sürecinin bitmediğini öğrenmesi üzerine ayrılan manken Elif Ece Uzun, ilişkisine bir şans daha verdi.
6.12.2018 Magazin
Grekoromen Stil A Milli Güreş Takımı, Avrupa şampiyonu oldu
Grekoromen Stil A Milli Güreş Takımı, Avrupa şampiyonu oldu Grekoromen Stil A Milli Takımı, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de sona eren 2023 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 6 madalya kazanarak takım halinde 17 yıl sonra tekrar Avrupa şampiyonu oldu.
23.04.2023 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Karşımıza aday çıkaramadılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Karşımıza aday çıkaramadılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'daki toplu açılış töreninde, "Bay Kemal, sen bu teröristlerle dirsek dirseğe dolaştın. Cezaevlerindeki teröristleri de 'Nasıl çıkarırız?' diye bunun gayreti içerisindesin. Boşuna uğraşma, o teröristler öyle oralardan çıkamazlar. Bu şimdiden vadediyor. Diyarbakır'da 51 vatandaşımızın ölümüne neden olan Demirtaş değil miydi? Çıkmış 'Onları çıkaracağım' diyor. Bu millet sana bu yolu açmaz. Bu millet, kan emicilere bu ülkede yol vermez" dedi.
14.01.2023 Gündem
Bakan Akar, Kurtdereli güreşlerinin final gününe katıldı
Bakan Akar, Kurtdereli güreşlerinin final gününe katıldı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Balıkesir'de düzenlenen Kurtdereli Yağlı Pehlivan güreşlerinin final gününe katıldı.
14.08.2022 Siyaset
Muayeneye gelmeyen hasta, genç hekimin hayatını kurtardı!
Muayeneye gelmeyen hasta, genç hekimin hayatını kurtardı! İstanbul'da yaşayan 26 yaşındaki Dr. Kübra Akay, intörn hekim olarak çalıştığı sırada muayeneye gelmeyen bir hasta sayesinde tiroid kanseri olduğunu öğrendi. Prof. Dr. Fatih Kılıçlı'nın muayenesi sonucu tümörün erken evrede fark edilmesiyle sağlığına kavuşan genç doktorun hedefi psikiyatrist olup kanser hastalarına destek olmak.
6.01.2021 Gündem
Jandarma Genel Komutanlığı darbe davasında, savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıkladı
Jandarma Genel Komutanlığı darbe davasında, savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıkladı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığı Karargahı'ndaki eylemlere ilişkin 245 sanıklı davada, esasa ilişkin mütalaasını açıklayan savcı, 175 sanığın "anayasayı ihlal" ve 9 kez de kasten adam öldürme suçlarından 10'ar kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edilmesini talep etti.
9.07.2019 Gündem
e-devlet de engelsiz olacak
e-devlet de engelsiz olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, kullanıcı sayısı 43 milyona yaklaşan e-devlette engelleri kaldırma çalışmaları yaptıklarını belirterek, "Bu çalışmamız neticesinde engelli vatandaşlarımız kamu hizmetlerini elektronik ortamda alabilecek." dedi.
26.06.2019 Gündem
Hareket edildiği anda bulaşan Trojan: Anubis
Hareket edildiği anda bulaşan Trojan: Anubis Trend Micro araştırmacıları Google Play’de Anubis isimli bir bankacılık Trojan’ı ve harekete duyarlı zararlı yazılım keşfettiler.
15.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Milli judocu Kayra Sayit dünya üçüncüsü
Milli judocu Kayra Sayit dünya üçüncüsü Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de devam eden Büyükler Dünya Judo Şampiyonası'nda ferdi müsabakalar bugün yapılan maçlarla sona erdi. Türkiye, erkeklerde 17 yıl sonra madalya kazanan Vedat Albayrak'ın ardından, kadınlarda da madalya elde etti. Milli judocu Kayra Sayit, 15 yıl aradan sonra kadınlarda madalya kazanan isim oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Son dakika: Usta oyuncu Münir Özkul vefat etti!
Son dakika: Usta oyuncu Münir Özkul vefat etti! Türk sinemasının usta oyuncusu Münir Özkul, 93 yaşında İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti. Münir Özkul'un cenazesinin 7 Aralık Pazar, en geç Pazartesi günü kaldırılacağı açıklandı.
5.01.2018 Magazin
Münir Özkul kimdir? Sağlık durumu nasıl?
Münir Özkul kimdir? Sağlık durumu nasıl? Yeşilçam'ın usta isimlerinden Münir Özkul bir süredir hastalıklarla boğuşuyor. Sayısız sinema filminde rol alan efsane oyuncu Münir Özkul hayranları durumunu oldukça merak ediyor. İşte merak edilen soruların cevapları ve Münir Özkul detayları...
29.09.2021 Gündem
Münir Özkul kimdir?
Münir Özkul kimdir? Yeşilçam'ın dev ismi Münir Özkul kimdir? Oynadığı sayısız filmle izleyicilerin gönlünde taht kuran isim Münir Özkul'un bilgileri çok merak ediliyor. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Münir Özkul ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
Kırkpınar'da mücadele devam ediyor!
Kırkpınar'da mücadele devam ediyor! 652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin 2. gününde, başpehlivanlık müsabakaları üçüncü turunda güreşen 16 pehlivandan, 8'i çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
ATM vurguncusu yakalandı!
ATM vurguncusu yakalandı! ADANA’da 2 arkadaşıyla bankaların otomatik para çekme makinesine (ATM) yerleştirdikleri kamera ve kopyalama sistemiyle kredi kartı bilgilerini çaldığı öne sürülen 20 yaşındaki Mehmet Doğuş Ç...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Tuş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet tuş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.