Mehmet Şeker

Mehmet Şeker

Son dakika mehmet şeker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet şeker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet şeker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Şeker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet şeker gelişmeleri de dahil olmak üzere 849 mehmet şeker haberi bulunmuştur. Tüm mehmet şeker haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karaağaç Destanı gerçek mi, Karaağaç nerede?
Karaağaç Destanı gerçek mi, Karaağaç nerede? "Kara Ağaç Destanı" dizisi 23 Şubat'ta ekran macerasına başladı. Ağalık sistemi üzerinden güç, feodalite, sınıf çatışmaları ve aşk hikayesinin anlatıldığı "Kara Ağaç Destanı"nı hikayesinin gerçek olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Karaağaç Destanı gerçek mi, Karaağaç nerede?
24.02.2024 Yaşam
Sette sürpriz kutlama!
Sette sürpriz kutlama! Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Aşkın Tarifi’nin başrol oyuncusu Serra Arıtürk’e; set arkadaşları Cem Davran, İdil Sivritepe ve Elif Melda Yılmaz doğum günü sürprizi yaptı.
25.07.2021 Televizyon
'Aşkın Tarifi' Youtube kanalı 100 bin aboneyi geçti
'Aşkın Tarifi' Youtube kanalı 100 bin aboneyi geçti Kanal D’nin sevilen dizisi 'Aşkın Tarifi'nin Youtube kanalı 100 bin aboneyi geçti. Youtube, dizi ekibine teşekkür plaketi gönderdi.
9.07.2021 Televizyon
'Aşkın Tarifi'nin alkış toplayan 'ikilileri'
'Aşkın Tarifi'nin alkış toplayan 'ikilileri' Pazartesi akşamı yayınlanan dizide oyuncular uyumlarıyla izleyiciden tam not aldı.
6.07.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi sosyal medya trendlerinde!
Aşkın Tarifi sosyal medya trendlerinde! Aşkın Tarifi tanıtımları ve bölümleriyle hafta boyunca sosyal medya trendlerinde en çok izlenenler arasında yer aldı.
21.06.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi'nde Arda Türkmen sürprizi!
Aşkın Tarifi'nde Arda Türkmen sürprizi! Kanal D’nin beğenilerek izlenen dizisi Aşkın Tarifi’nin pazartesi yayınlanacak 3’üncü bölümüne usta şef Arda Türkmen konuk oluyor.
18.06.2021 Televizyon
Fırat Şef'ten çok özel yemek tarifleri!
Fırat Şef'ten çok özel yemek tarifleri! Kanal D’nin geçtiğimiz Pazartesi (07 Haziran) akşamı ilk bölümü ile izleyicisi ile buluşan ve beğeni toplayan dizisi Aşkın Tarifi’nde dizide pişen yemeklerin tarifleri izleyici ile paylaşılıyor. Dizide Fırat şef karakterine hayat veren oyuncu Kadir Doğulu, Aşkın Tarifi’nin Youtube kanalında bu tarifleri izleyicilere aktarıyor.
13.06.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi izleyiciden tam not aldı!
Aşkın Tarifi izleyiciden tam not aldı! Kanal D’nin yeni dizisi Aşkın Tarifi, pazartesi günü yayınlanan ilk bölümüyle izleyiciden tam not alarak, izleyiciyi hem güldürdü hem de duygulandırdı.
8.06.2021 Televizyon
Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk Aşkın Tarifi'ni anlattı...
Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk Aşkın Tarifi'ni anlattı... Kanal D’nin, başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün paylaştığı, yeni dizisi Aşkın Tarifi ilk bölümü ile bu akşam ekrana geliyor
7.06.2021 Televizyon
"Metabolizmalarımız bile aynı çalışıyor"
"Metabolizmalarımız bile aynı çalışıyor" Kanal D’nin, 07 Haziran Pazartesi günü izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan dizisi Aşkın Tarifi’nin başrol oyuncuları Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk çekim aralarında keyifli dakikalar geçiriyor
1.06.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi 1. Bölüm Fragmanı- 3
Aşkın Tarifi 1. Bölüm Fragmanı- 3 Aşkın Tarifi 1. Bölüm Fragmanı-3 yayında! Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün paylaştığı Aşkın Tarifi 7 Haziran'da başlıyor
28.05.2021 Televizyon
'Aşkın Tarifi' için kebap hazırladı!
'Aşkın Tarifi' için kebap hazırladı! Aşkın Tarifi’nin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Kadir Doğulu’nun set arkası görüntüleri objektiflere yansıdı.
22.05.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi 1. Bölüm Fragmanı
Aşkın Tarifi 1. Bölüm Fragmanı Aşkın Tarifi 1. Bölüm Fragmanı yayında!
13.05.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi ilk tanıtımı ile tam not aldı!
Aşkın Tarifi ilk tanıtımı ile tam not aldı! Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanılan, Fransız mutfağında uzman Gaziantepli bir şefin heyecan dolu aşk hikayesini ekrana taşıyacak Aşkın Tarifi dizisi, ilk tanıtımı ile izleyiciden tam not aldı. Tanıtım, kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu.
7.05.2021 Televizyon
'Aşkın Tarifi'nin kadrosu belli oldu!
'Aşkın Tarifi'nin kadrosu belli oldu! Kanal D’nin yakında izleyicisi ile buluşacak olan yeni dizisi Aşkın Tarifi’nin oyuncu kadrosu belli oldu. Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün paylaştığı dizide Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan’ın yanı sıra Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır yer alıyor.
3.05.2021 Televizyon
Dehşet veren anları anlattı
Dehşet veren anları anlattı Elazığ'da merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalan üniversite öğrenci o anları anlattı.
25.01.2020 Gündem
İYİ Parti'de istifa bilmecesi!
İYİ Parti'de istifa bilmecesi! İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Fatih Mehmet Şeker'in partisinden partisinden istifa ettiği öne sürüldü. Meral Akşener istifa iddiasıyla ile ilgili ilk yorumunda, 'Hiçbir gerekçe göstermeden istifa ediyorsa, milletvekilliğinden de istifa etmesi gerekir.' dedi.
31.08.2018 Siyaset
İlk seçiminde 43 sandalye aldı
İlk seçiminde 43 sandalye aldı İYİ Parti, ilk kez girdiği milletvekili genel seçiminde kesin olmayan sonuçlara göre, açılan sandıklardaki oyların yüzde 10.1’ini alarak 43 milletvekili çıkardı
25.06.2018 Gündem
İYİ Parti katıldığı ilk seçimde 44 milletvekili çıkardı
İYİ Parti katıldığı ilk seçimde 44 milletvekili çıkardı İYİ Parti, ilk kez girdiği milletvekili genel seçiminde kesin olmayan sonuçlara göre, açılan sandıklardaki oyların yüzde 10.1'ini alarak 44 milletvekili çıkardı.
25.06.2018 Siyaset
Liseli Mehmet, karnesi alamadan kazada öldü
Liseli Mehmet, karnesi alamadan kazada öldü ŞANLIURFA’da, karne almaya giden öğrencilerin bulunduğu otomobil, halk otobüsüne arkadan çarptı...
17.06.2016 Yaşam
Seçilemeyenlere 6.8 milyon TL ödeme
Seçilemeyenlere 6.8 milyon TL ödeme 1 Kasım seçimleriyle yenilenen Meclis’te dört partiden listeye konulmayan ya da aday olup seçilemeyen toplam 134 milletvekili parlamento dışı kaldı...
29.09.2021 Gündem
CHP 4 vekili böyle kaybetti! Uyarılara rağmen...
CHP 4 vekili böyle kaybetti! Uyarılara rağmen... CHP Parti Okulu’ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu tarafından 4 Eylül’de hazırlanan, “Seçim Bölgeleri Analizi Raporu”nda kıl payı kaybedilmesi ya da kazanılması olası iller tek tek sıralanmış...
29.09.2021 Gündem
CHP vekil çıkaramadığı illeri sil baştan yaptı
CHP vekil çıkaramadığı illeri sil baştan yaptı CHP, 7 Haziran’da milletvekili çıkaramadığı 17 ilde listelerini tamamen yeniledi...
29.09.2021 Gündem
CHP'nin adayları belli oldu
CHP'nin adayları belli oldu CHP milletvekili adaylarını listelerini YSK'ya teslim edildi.
29.09.2021 Gündem
CHP'li vekil adaylıktan çekildi
CHP'li vekil adaylıktan çekildi CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi için adaylıktan çekildiğini bildirdi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Şeker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet şeker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.