Medya Mahallesi

Medya Mahallesi

Son dakika medya mahallesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan medya mahallesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını medya mahallesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Medya Mahallesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan medya mahallesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.226 medya mahallesi haberi bulunmuştur. Tüm medya mahallesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnşaatın 4'üncü katından düşen usta öldü
İnşaatın 4'üncü katından düşen usta öldü Diyarbarı'ın Kayapınar ilçesinde inşaatın 4'üncü katından düşen usta İbrahim Duymuş (45), hayatını kaybetti.
21.07.2022 Yaşam
Ayşenur Arslan ne dedi? Gazeteci Ayşenur Arslan Türk Mukavemet Teşkilatı için ne söyledi?
Ayşenur Arslan ne dedi? Gazeteci Ayşenur Arslan Türk Mukavemet Teşkilatı için ne söyledi? Ayşenur Arslan ne dedi? Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Halk TV'de yayınlanan ve sunuculuğunu Ayşenur Arslan'ın yaptığı Medya Mahallesi programında Arslan'ın sözleri hakkında inceleme başlatıldığını bildirdi. Öte yandan Ayşenur Arslan hakkında soruşturma açıldı. Peki, Ayşenur Arslan Türk Mukavemet Teşkilatı için ne söyledi?
11.02.2022 Gündem
RTÜK'ten FOX TV'ye 'Elkızı' cezası
RTÜK'ten FOX TV'ye 'Elkızı' cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca (RTÜK), yayın ilkelerini ihlal ettiği gerekçesiyle FOX TV, Tele 1, Halk TV ve Kudüs TV'ye müeyyide uygulandı. Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca (RTÜK), yayın ilkelerini ihlal ettiği gerekçesiyle FOX TV, Tele 1, Halk TV ve Kudüs TV'ye müeyyide uygulandı.
27.10.2021 Gündem
Haberi alıp eve gelince gözyaşlarına boğuldu!
Haberi alıp eve gelince gözyaşlarına boğuldu! Diyarbakır'da kiracı olarak oturduğu evde yangın çıktığını haber alıp gelen Felek Bayram (40), gözyaşlarına boğuldu. Eşyalarının ve çocuklarının kıyafetinin yandığını belirten Bayram, yardım istedi.
11.09.2021 Gündem
RTÜK'ten o televizyon kanallarına ceza!
RTÜK'ten o televizyon kanallarına ceza! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 6112 sayılı yasada geçen yayın ilkelerini ihlal eden televizyonlara yaptırım uyguladı.
11.08.2021 Gündem
Ebubekir Sofuoğlu'nun skandal sözlerine RTÜK'ten ceza!
Ebubekir Sofuoğlu'nun skandal sözlerine RTÜK'ten ceza! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Akit TV’nin 'Derin Kutu' programına konuk olarak katılan Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’nun 'fuhuş evi' benzetmesi nedeniyle idari para cezası verilmesine karar verdi. Öte yandan Prof. Dr. Bingür Sönmez'in de katıldığı televizyon programında, 'Ben aşı yaptırmam diyenler birer vatan haini' sözünün eleştiri sınırlarını aştığı gerekçesiyle, kanala idari para cezası müeyyidesi uyguladı.
30.12.2020 Gündem
RTÜK'ten Halk TV ve Tele 1'e uygulanan müeyyidelerle ilgili açıklama
RTÜK'ten Halk TV ve Tele 1'e uygulanan müeyyidelerle ilgili açıklama Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) yayın ilkelerinin ihlal edilmesi sebebiyle Halk TV ve Tele 1'e uygulanan 5 gün yayın durdurma müeyyidelerine ilişkin kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla, alınan kararların içeriğini paylaştı.
4.07.2020 Gündem
RTÜK'ten Tele 1 ve Halk TV'ye 5 gün yayın durdurma cezası
RTÜK'ten Tele 1 ve Halk TV'ye 5 gün yayın durdurma cezası Üst Kurul, Tele 1'de yayınlanan "18 Dakika" programında, sunucunun Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamid'e yönelik ifadeleri nedeniyle idari para cezası uygulayacak.
1.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Mardin'de pompalı saldırı: 1 ölü
Mardin'de pompalı saldırı: 1 ölü Mardin'in Kızıltepe ilçesi Medya Mahallesi'nde kimliği belirsiz bir kişi tarafından pompalı tüfek ile vurulan Ali Eren (23), hayatını kaybetti.
2.05.2018 Yaşam
PKK’nın yeni hedefi orası mı?
PKK’nın yeni hedefi orası mı? PKK'lı teröristler Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesine bağlı Medya Mahallesi’nde, evlerin boşaltılmasına yönelik bildiriler dağıttı.
29.09.2021 Gündem
Halk Tv'nin ekranı karardı
Halk Tv'nin ekranı karardı Halk TV yayını uydu alıcısındaki aracı şirketteki problemden dolayı öğle saatlerinde kesildi. Kanaldan yapılan açıklamada teknik aksaklığın giderilmeye çalışıldığı belirtildi
29.09.2021 Gündem
Ayşenur Arslan geri dönüyor
Ayşenur Arslan geri dönüyor CNN Türk'ten ayrıldıktan sonra Medya Mahallesi programını Halk TV ekranlarına taşıyan Ayşenur Arslan kanalla yollarını ayırdığını duyurmuştu...
28.11.2014 Televizyon
'Savaş lordu mu olacağım'
'Savaş lordu mu olacağım' Ayşenur Arslan, CNN Türk'ten ayrılma sürecini anlatarak, Nagehan Alçı'yı eleştirdi.
10.05.2013 Televizyon
Ayşenur Arslan 'dan, çarpıcı açıklamalar
Ayşenur Arslan 'dan, çarpıcı açıklamalar CNN Türk'te yayımlanan Medya Mahallesi programına beş ay önce son verilen Ayşenur Arslan, IMC TV'ye konuştu.
10.05.2013 Haber
Yerine gelecek isim belli oldu!
Yerine gelecek isim belli oldu! CNN Türk'ün yeni programını Milliyet yazarı sunacak
10.05.2013 Televizyon
Ekip hazır ama...
Ekip hazır ama... Uğur Dündar'ın yeni bir kanal projesi var. Birçok ünlü isim de bu projenin içinde...
22.02.2013 Televizyon
Medya Mahallesi   Meclis'i gerdi!
Medya Mahallesi Meclis'i gerdi! CHP'li vekilden Başbakan Erdoğan'a Ayşenur Arslan sorusu
29.09.2021 Gündem
Ayşenur Arslan'a sürpriz teklif
Ayşenur Arslan'a sürpriz teklif CNN Türk'te işine son verilen Ayşenur Arslan'a ilk teklif geldi
12.02.2013 Televizyon
Medya Mahallesi'ne şok!
Medya Mahallesi'ne şok! CNN Türk'te Ayşenur Arslan ve Akif Beki'nin hazırlayıp sunduğu Medya Mahallesi artık yok.
29.09.2021 Gündem
Bugünde yayınlanmadı!
Bugünde yayınlanmadı! Herhangi bir açıklama yapmadılar
5.02.2013 Televizyon
Yayından mı kaldırıldı?
Yayından mı kaldırıldı? Medya Mahallesi bugün yayınlanmadı! Arif Beki böyle konuştu...
4.02.2013 Televizyon
Deprem bile Gölcük'ü çarptı!
Deprem bile Gölcük'ü çarptı! Nazlı Ilıcaktan canlı yayında şaşırtan açıklama
1.02.2013 Televizyon
Nazlı Ilıcak'tan tartışılacak Gölcük örneği
Nazlı Ilıcak'tan tartışılacak Gölcük örneği CNN Türk’te Ayşenur Arslan ile Akif Beki’nin hazırlayıp sunduğu Medya Mahallesi’nin konuğu gazeteci Nazlı Ilıcak’tı. Ilıcak’ın, programdaki bazı sözleri çok tartışılacak. 28 Şubat süreciyle ilgili konuşan Nazlı Ilıcak, Geçtiğimiz yıllarda Gölcük Donanma Komutanlığı’nda yapılan operasyonlar ve aramalarda ele geçirildiği iddia edilen bazı belgelere dikkat çekerken, “Gerçi bunu söyleyen hapislerde süründü ama, deprem bile Gölcük’ü çarptı” dedi. Nazlı Ilıcak, Ayşenur Arslan’ın “Şakası bile kötü” itirazı üzerine, örneğini yumuşatmaya çalıştı.
1.02.2013 Haber
Medya Mahallesi karıştı!
Medya Mahallesi karıştı! Medya Mahallesi'nde Ayşenur Arslan ile Akif Beki arasında provoke etme kavgası yaşandı
31.01.2013 Arşiv
'Akif Beki beni provoke ediyorsun'
'Akif Beki beni provoke ediyorsun' Medya Mahallesi'nde Ayşenur Arslan ile Akif Beki arasında bu kez provoke etme kavgası yaşandı..
31.01.2013 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Medya Mahallesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki medya mahallesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.