Medicana Sivasspor

Medicana Sivasspor

Son dakika Medicana Sivasspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Medicana Sivasspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Medicana Sivasspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Medicana Sivasspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan medicana sivasspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 555 medicana sivasspor haberi bulunmuştur. Tüm medicana sivasspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'nin Salih Uçan kararı belli oldu
Fenerbahçe'nin Salih Uçan kararı belli oldu Fenerbahçe sözleşmesi biten oyuncularının büyük çoğunluğuyla yollarını ayırırken, gelecek sezonun kadrosunu da şekillendirmeye çalışıyor.
24.09.2021 Fenerbahçe
Mersin İdman Yurdu’nda otobüs şoku!
Mersin İdman Yurdu’nda otobüs şoku! Ekonomik olarak çıkmaz bir darboğaza giren Mersin İdman Yurdu'nda, şimdi de otobüs skandalı yaşandı.
20.06.2016 Futbol
Aatıf Fenerbahçe'de
Aatıf Fenerbahçe'de Fenerbahçe sezonun ilk bombasını patlattı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Aatif Chahechouhe Fenerbahçe'de
Aatif Chahechouhe Fenerbahçe'de Fenerbahçe, Medicana Sivasspor'dan Aatif Chahechouhe ile anlaşma sağladı.
7.06.2016 Fenerbahçe
Medicana Sivasspor’da Otyakmaz yeniden başkan
Medicana Sivasspor’da Otyakmaz yeniden başkan Medicana Sivasspor'da yapılan olağanüstü genel kurulda, Mecnun Otyakmaz, yeniden kulüp başkanı seçildi.
29.05.2016 Sivas Spor
PFDK ceza yağdırdı
PFDK ceza yağdırdı Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Spor Toto Süper Lig takımlarına ceza verdi.
23.09.2021 Süper Lig
‘İlhan Cavcav’ın yaptığı delilikti’
‘İlhan Cavcav’ın yaptığı delilikti’ Beşiktaş'ta futbol oynadığı dönemde "Deli İbrahim" olarak anılan İbrahim Üzülmez, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın sıkıntılı dönemdeki takımın başına Süper Lig deneyimi olmayan birisini getirmesini "delilik" olarak nitelendirdi.
24.09.2021 Gençlerbirliği
İşte Okan Buruk'un yeni takımı
İşte Okan Buruk'un yeni takımı PTT 1.Lig takımlarından Göztepe, Okan Buruk'la prensip anlaşmasına vardı.
23.05.2016 TFF 1.Lig
Süper Lig'den 5 takım PFDK'ya sevk edildi
Süper Lig'den 5 takım PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig'den 5 takımı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.
23.09.2021 Süper Lig
Sivas küme düştü, ekran karardı
Sivas küme düştü, ekran karardı Sivas’ta yerel bir televizyon kanalı, Medicana Sivasspor’un PTT 1. Lig’e düşmesi nedeniyle 24 saat ekranını kararttı.
24.09.2021 Sivas Spor
Mecnun Otyakmaz aday olmayacak
Mecnun Otyakmaz aday olmayacak Ligin son haftasında 2-2 berabere kaldığı Fenerbahçe maçının sonunda Spor Toto Süper Lig'e veda eden Medicana Sivasspor'un Başkanı Mecnun Otyakmaz, olağanüstü kongrede aday olmayı düşünmediklerini tekrarladı
20.05.2016 Sivas Spor
Şampiyon Beşiktaş'a büyük ceza
Şampiyon Beşiktaş'a büyük ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor, Sivasspor, Kayserispor'a ceza yağdırdı.
20.05.2016 Beşiktaş
Yalçın : Gelecek sezonla alakalı planlamayı yapmadım
Yalçın : Gelecek sezonla alakalı planlamayı yapmadım Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında Antalyaspor'u 2-0 yenerek ligde kalan Gaziantepspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, maçta pozisyon bile vermediklerini söyledi.
24.09.2021 Gaziantepspor
Bakkal: Taraftarın maç sonunda yaptığı olay unutulmaz
Bakkal: Taraftarın maç sonunda yaptığı olay unutulmaz Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, PTT 1. Lig'e düştükleri için çok üzgün olduğunu belirterek, taraftarların maçtan sonra takıma verdikleri desteğin hafızalarda kalacağını ve unutulmayacağını söyledi.
24.09.2021 Sivas Spor
Otyakmaz: Aday olmadığımızı söyleyebilirim
Otyakmaz: Aday olmadığımızı söyleyebilirim Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, olağanüstü genel kurulda aday olmayacaklarını belirterek, "Şu an itibarıyla bizim yönetim kurulumuzun aday olmadığını söyleyebilirim." dedi.
19.05.2016 Sivas Spor
Sivasspor - Fenerbahçe
Sivasspor - Fenerbahçe Süper Lig'de şampiyonluk yarışını kaybeden Fenerbahçe, ligin son haftasında küme düşmeme mücadelesi veren Sivasspor'a konuk oluyor.
19.05.2016 Fenerbahçe
Sivasspor'un kader maçı
Sivasspor'un kader maçı Ligde kalmak için yarın oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasında galip gelmekten başka seçeneği bulunmayan Medicana Sivasspor'un kaderini, aynı saatte başlayacak Gaziantepspor-Antalyaspor ve Gençlerbirliği-Eskişehirspor maçlarının sonucu da belirleyecek.
24.09.2021 Sivas Spor
6 takım PFDK'da
6 takım PFDK'da Spor Toto Süper Lig’in 33. hafta maçları sonrası disiplin sevkleri açıklandı.
17.05.2016 Süper Lig
Okan Buruk imzaya kaldı
Okan Buruk imzaya kaldı PTT 1'inci Ligi'nde gelecek sezon Süper Lig'e yükselmek için mücadele edecek Göztepe'nin teknik direktörlüğüne Okan Buruk'un getirilmesi için temaslarda son aşamaya gelindiğini bildirdi.
17.05.2016 TFF 1.Lig
F.Bahçe’de Alves sürprizi
F.Bahçe’de Alves sürprizi Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçı öncesi antrenmanda yaşananlar sonrası kadro dışı kaldığı konuşulan Bruno Alves bugün takımla çalıştı.
17.05.2016 Fenerbahçe
Şampiyonun maçını Ümit Öztürk yönetecek
Şampiyonun maçını Ümit Öztürk yönetecek Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında yapılacak maçlarda görev alacak hakemler belli oldu.
23.09.2021 Süper Lig
Kayserispor ligde kalmayı garantiledi!
Kayserispor ligde kalmayı garantiledi! Ligde kalma mücadelesi veren iki takımın mücadelesinde Kayserispor evinde Medicana Sivasspor'la 1-1 berabere kalarak son hafta öncesinde ligde kalmayı garantiledi.
14.05.2016 Kayseri Spor
"Tek düşüncemiz Kayseri maçı"
"Tek düşüncemiz Kayseri maçı" Medicana Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz, deplasmanda oynayacakları Kayserispor karşılaşmasında galip gelmekten başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi
13.05.2016 Sivas Spor
"Fenerbahçe mental sıkıntılar yaşayacak"
"Fenerbahçe mental sıkıntılar yaşayacak" Gençlerbirliği Teknik Direktörü Üzülmez, "Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir maçını kaybetmesi nedeniyle mental anlamda sıkıntılar yaşayacağını düşünüyoruz"dedi.
24.09.2021 Gençlerbirliği
PFDK'dan F.Bahçe ve G.Saray'a ceza!
PFDK'dan F.Bahçe ve G.Saray'a ceza! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararlarını açıkladı. Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası geldi.
12.05.2016 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Medicana Sivasspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki medicana sivasspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.