Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe’de Alves sürprizi

F.Bahçe’de Alves sürprizi

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçı öncesi antrenmanda yaşananlar sonrası kadro dışı kaldığı konuşulan Bruno Alves bugün takımla çalıştı.

F.Bahçe’de Alves sürprizi

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonunun 34. ve son haftasında 19 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de Sivas 4 Eylül Stadı’nda Medicana Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, 1 günlük iznin ardından bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarına başladı.

Gençlerbirliği maçı öncesi antrenmanda sert hareketleri sonrası kadro dışı bırakıldığı konuşulan Bruno Alves de idmanda yer aldı.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00’de başlayan antrenman, 1 saat 10 dakika sürdü.

Gençlerbirliği maçında forma giyen oyuncular antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarıyla devam eden antrenman yine dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçlar ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Luis Nani ve Simon Kjaer, özel program dâhilinde çalışırken, Volkan Demirel ve Uygar Mert Zeybek tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.

Haberin Devamı

Kanarya, Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarını 18 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00'de Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.