Mecnun Odyakmaz

Mecnun Odyakmaz

Son dakika Mecnun Odyakmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mecnun Odyakmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mecnun Odyakmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mecnun Odyakmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mecnun odyakmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 180 mecnun odyakmaz haberi bulunmuştur. Tüm mecnun odyakmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kulüp başkanlarından TFF-TBB arasındaki anlaşmaya destek!
Kulüp başkanlarından TFF-TBB arasındaki anlaşmaya destek! Futbol kulüplerinin mali kurtuluşu için birlikte kolları sıvayan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Bankalar Birliği'nin (TBB) projesi, Süper Lig'in başkanlarınca büyük destek gördü.
28.12.2018 Futbol
Ali Şen’in acı günü
Ali Şen’in acı günü Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen’in hayatını kaybeden eşi Benta Şen, Levent Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
5.04.2018 Fenerbahçe
Robinho: Daha önce Türkiye'den teklif almamıştım
Robinho: Daha önce Türkiye'den teklif almamıştım Sivasspor'un Brezilyalı yıldızı Robinho, çarpıcı açıklamalar yaptı.
15.02.2018 Sivas Spor
Şikede Kumpas Davası'nda Ali Fuat Yılmazer'in sorgusu yapıldı
Şikede Kumpas Davası'nda Ali Fuat Yılmazer'in sorgusu yapıldı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, eski futbolcular Ümit Karan ve İbrahim Akın'ın da aralarında bulunduğu bazı kişiler hakkında, "Futbolda şike soruşturması" adı altında "Kumpas" kurdukları iddiasıyla aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 20'si tutuklu 108 sanığın yargılanmasına devam edildi.
8.01.2018 Süper Lig
Mehmet Baransu gözaltına alındığı güne kadar Bylock'u aktif kullanmış
Mehmet Baransu gözaltına alındığı güne kadar Bylock'u aktif kullanmış Şikede kumpas davasında Bylock kullanan sanıklarla ilgili rapor okundu. Buna göre, Mehmet Baransu'nun sanıklardan Nazmi Ardıç ile aynı tarihte telefonuna ByLock yüklediği ve gözaltına alındığı 1 Mart 2015 tarihine kadar ByLock'u aktif olarak kullandığı ortaya çıktı.
11.08.2017 Fenerbahçe
Otyakmaz: "Yeni sezonda güçlü bir Sivasspor izlettireceğiz"
Otyakmaz: "Yeni sezonda güçlü bir Sivasspor izlettireceğiz" Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, yeni sezonda güçlü bir takım izlettireceklerini söyledi.
4.08.2017 Süper Lig
Şike davasında gerginlik! Nezarete atıldı
Şike davasında gerginlik! Nezarete atıldı "Futbolda şike" soruşturmasında "kumpas" kurduğu iddiasıyla 15'i tutuklu 108 sanığın yargılandığı davada savunmalara ara veren mahkeme müştekilerin katılma talepleri ile sanıkların tahliye taleplerini aldı.
24.02.2017 Süper Lig
TFF'den flaş açıklama!
TFF'den flaş açıklama! TFF, işitme engelli Sivasspor taraftarının mağduriyetinin ortadan kaldırılması için çalışma başlatıldığını açıkladı.
21.01.2017 TFF 1.Lig
Sivasspor’da maç sonu kavga!
Sivasspor’da maç sonu kavga! Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile ligde kalma umutlarını büyük ölçüde bitiren Medicana Sivasspor tribünlerinde gerginlik yaşandı.
1.05.2016 Sivas Spor
Otyakmaz: Hakem penaltıyı icat etti
Otyakmaz: Hakem penaltıyı icat etti Medicana Sivasspor'un Başkanı Mecnun Otyakmaz, 2-1 mağlup oldukları Beşiktaş maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.
16.04.2016 Sivas Spor
‘Bıçak kemiğe dayandı’
‘Bıçak kemiğe dayandı’ Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından seri yakalamak istediklerini belirterek "İlk adımı attık. Bir an önce kırmızı hattan çıkmak istiyoruz" dedi.
17.02.2016 Sivas Spor
‘Yekta isterse gidebilir’
‘Yekta isterse gidebilir’ Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Yekta Kurtuluş ile ilgili açıklamalarda bulundu.
20.01.2016 Sivas Spor
Şike Davası'nda beraat müjdesi
Şike Davası'nda beraat müjdesi "Futbolda şike" davasında savcılık, esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Mütalaada, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "suç örgütü kurmak" ve "şike" suçlarından beraati istendi.
5.10.2015 Fenerbahçe
Yekta'nın sözleşmesi feshedildi!
Yekta'nın sözleşmesi feshedildi! Galatasaray, Yekta Kurtuluş'un sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu
17.08.2015 Galatasaray
Aatıf'tan transfer açıklaması
Aatıf'tan transfer açıklaması G.Saray, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun isteğiyle Sivasspor’un Faslı yıldızı Aatif Chahechouhe'ye resmen talip oldu.
13.06.2015 Galatasaray
Aziz Yıldırım'ı kendine hayran bıraktı
Aziz Yıldırım'ı kendine hayran bıraktı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor'da kiralık oynayan Ertuğrul Taşkıran hakkında flaş bir karar aldı.
12.05.2015 Fenerbahçe
'G.Saray'ın işi daha zor'
'G.Saray'ın işi daha zor' Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın şampiyonluk adaylarını açıkladı.
21.01.2015 Sivas Spor
‘Paralel’li savunma!
‘Paralel’li savunma! Fenerbahçe Başkanı Yıldırım şike davasında, ‘paralel hukuk’ yaratmak isteyenlerin Türkiye’yi emperyalist politikaların kucağına attığını söyledi Şike davası kapsamında yeniden yargılama talepleri kabul edilen aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Olgun Peker’in de bulunduğu altı kişi yeniden hakim karşısına çıktı...
29.09.2021 Gündem
Ünlü futbolcu baba oldu
Ünlü futbolcu baba oldu Beşiktaş'ın sezon başında Sivasspor'a kiraladığı İbrahim Toraman, baba oldu.
16.12.2014 Magazin
Mahkemeden Yıldırım'a iyi haber!
Mahkemeden Yıldırım'a iyi haber! Şike davası sanıklarına yeniden yargılanma yolu tamamen açıldı...
13.11.2014 Fenerbahçe
Roberto Carlos ayrılacak mı?
Roberto Carlos ayrılacak mı? Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Roberto Carlos'un son durumu ile ilgili konuştu.
26.09.2014 Sivas Spor
'Katar ve Rusya'dan teklif aldım'
'Katar ve Rusya'dan teklif aldım' Sezer Öztürk ile kavga ettiği için geçen sezon Slaven Bilic’in kadro dışı bıraktığı ve bir daha affetmediği İbrahim Toraman, “Bilic komşum. Sabahları karşılaşıyoruz ve selamlaşıyoruz. Bir gün bile ters bir bakışını görmedim” dedi.
12.08.2014 Beşiktaş
Serbest kaldı! İşte yeni takımı...
Serbest kaldı! İşte yeni takımı... Batuhan Karadeniz'le ilgili flaş açıklama...
23.06.2014 Sivas Spor
UEFA kararını açıkladı!
UEFA kararını açıkladı! Eskişehirspor Avrupa kupalarına katılıp katılamayacağı bugün belli oldu.
6.06.2014 Futbol
UEFA'da çeviri skandalı!
UEFA'da çeviri skandalı! Sivasspor, UEFA'ya gönderilen tapelerin İngilizce çevirisinde müthiş bir yanlışlık buldu. Kaleci Korcan ile Turanlı arasındaki görüşmede ameliyat sözcüğünün "surgery" olarak değil, "operation" olarak tercüme edildiği, böylece şike operasyonu algısının oluşturulduğu ortaya çıktı.
6.06.2014 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Mecnun Odyakmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mecnun odyakmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.