Meclis ne zaman açılacak 2023 Ekim? TBMM açılış tarihi 2023: Meclis hangi tarihte açılıyor?
Meclis ne zaman açılacak 2023 Ekim? TBMM açılış tarihi 2023: Meclis hangi tarihte açılıyor? Meclis ne zaman açılacak, TBMM açılış tarihi ne? Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı emekliler tarafından merakla bekleniyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, emekli maaşı düzenlemesi için çalışmalarını sürdürüyor, teklifin de ekim ayı içinde Meclis'ten geçmesi bekleniyor, diyince Meclis ne zaman açılacak? Sorgulanmaya başlandı.
29.09.2023 Gündem
Meclis ne zaman açılıyor, adli tatil ne zaman bitiyor? 2022 Meclis'in açılacağı tarih...
Meclis ne zaman açılıyor, adli tatil ne zaman bitiyor? 2022 Meclis'in açılacağı tarih... TBMM ne zaman açılacak, adli tatil ne zaman bitiyor? Türkiye Büyük Millet Meclisi, Resmi Gazete'de yayımlanan kararla tatile girmişti. Yeni Yasama yılının ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki, Meclis ne zaman açılıyor?
19.09.2022 Gündem
Torba yasa ne zaman çıkacak? Meclis ne zaman açılıyor? Torba yasada neler var?
Torba yasa ne zaman çıkacak? Meclis ne zaman açılıyor? Torba yasada neler var? Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren düzenlemeler yolda! Kamudaki sözleşmeli personelin kadro sorunundan, EYT düzenlemesine, KYK borçlarından, SGK ile ilgili borçlanma ve tescil konularına varana kadar pek çok kesimin beklediği sorunların çözümü için gözler torba yasada olacak. Peki, Torba yasa ne zaman çıkacak? Meclis ne zaman açılıyor? Torba yasada neler var? Torba yasada hangi düzenlemeler yer alıyor? Torba yasa ne zaman Meclis’e gelecek? İşte merak edilen konuların detaylar…
23.08.2022 Gündem