MEB harekete geçti ve Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! 7 güne uzatıldı...
MEB harekete geçti ve Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! 7 güne uzatıldı... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! MEB harekete geçti ve yeni karar resmen duyuruldu. 5 gün yapılacaktı. Ancak MEB tarafından yapılan açıklamada hafta sonunun da ilave edilmesi ile 7 güne uzatıldığı bildirildi. Milli Eğitim Bakanlığı bu kararı yoğun talep nedeni ile aldı. Bakanlık tarafından detaylar paylaşıldı. Ara tatilde öğretmenlerin mesleki çalışmaları EBA üzerinden yapıldı. Bazı öğretmenler birden çok eğitime katıldı. 5 gün olarak planlanan eğitim programları, öğretmenlerden gelen yoğun talep dolayısı ile 7 güne uzatıldı.
29.11.2021 Eğitim
MEB Cumhuriyet Bayramı programı belli oldu! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nasıl kutlanacak?
MEB Cumhuriyet Bayramı programı belli oldu! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nasıl kutlanacak? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı öğrencilerle birlikte TRT EBA ekranlarında kutlayacak. MEB tarafından hazırlanan Cumhuriyet Bayramı programı belli oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı TRT EBA üzerinden Cumhuriyetin hem tarihsel sürecine hem de geleceğine ışık tutacak uzun soluklu bir yayın programı hazırlandı. Peki, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nasıl kutlanacak? Cumhuriyet Bayramı programı saat kaçta başlayacak? İşte MEB 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı...
28.10.2020 Eğitim
EBA dünyanın en çok tıklanan eğitim sitesi oldu!
EBA dünyanın en çok tıklanan eğitim sitesi oldu! Milli Eğitim Bakanlığı, uzaktan eğitimin dijital platformu Eğitim Bilişim Ağı'nın (EBA), dünyada en çok ziyaret edilen eğitim alanı internet siteleri arasında 1'inci sıraya yükseldiğini açıkladı.
22.10.2020 Eğitim