Meb Duyuru Son Dakika

Meb Duyuru Son Dakika

Son dakika MEB duyuru son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MEB duyuru son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MEB duyuru son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meb Duyuru Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meb duyuru son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 meb duyuru son dakika haberi bulunmuştur. Tüm meb duyuru son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu, yarın son gün, hemen...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu, yarın son gün, hemen... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Yeni karar resmen duyuruldu. Yarın sonra eriyor REBUS üzerinden yapılabiliyor. YLSY kapsamında Millî Eğitim Bakanlığı bursuyla yurt dışında lisansüstü öğrenim görmek isteyen öğrenciler için başvuru tarihi yarın sona eriyor.
31.10.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! 7,8, 11 ve 12. sınıfları kapsıyor! Yarın...
MEB'den son dakika kararı! 7,8, 11 ve 12. sınıfları kapsıyor! Yarın... Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) son dakika olarak duyurdu. Flaş MEB kararı 7,8, 11 ve 12. sınıfları ilgilendiriyor. 81 il milli eğitim müdürlüğüne yazı ile bildirildi. 26 ve 27 Ekim'de yapılacak. Detaylar bakanlık tarafından açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kazanım değerlendirme sınavları yapacak.
20.10.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Yeni uygulama başlıyor, tamamen değişiyor, iki dönem...
MEB resmen duyurdu! Yeni uygulama başlıyor, tamamen değişiyor, iki dönem... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yeni kararı resmen duyurdu. İmzalar atıldı. Ve başlıyor. MEB ve YÖK, Eğitimde İşbirliği Protokolü'nü imzaladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Yükseköğretim Kurulu (YÖK) iş birliğinde yeni dönemde açılacak pedagojik formasyon eğitimi sertifika programına katılacak öğretmen aday adayları, eğitim fakültelerinde olduğu gibi 144 ders saatinden oluşan okul uygulama programına katılacak. Yeni uygulamada, sertifikayı alacakların özel ya da resmi okullardaki uygulama eğitimlerinin nasıl olacağı en merak edilen konular arasındaydı. MEB'in güncellediği yönergede bu konuya da açıklık getirildi. Bu çerçevede, Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına ya da Öğretmenlik Meslek Bilgisi Tezsiz Yüksek Lisans Programına devam eden öğrencilerin gerçekleştireceği öğretmenlik uygulaması, eğitim fakültelerinde halihazırda yürütülenle uyumlu hale getirilerek iki döneme çıkarıldı.
30.09.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Resmen duyuruldu, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıflar...
MEB'den son dakika kararı! Resmen duyuruldu, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıflar... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Flaş karar resmen duyuruldu. Tüm öğrencileri ilgilendiriyor. Bilgisayar, telefon ve tabletler üzerinden kullanılabilecek. Milli Eğitim Bakanlığı'nca "Sınıf Rehberlik Etkinlikleri Seti" oluşturuldu. Sette, gelişimsel, yeterlik temelli, problem odaklı ve kültürel farklılıkları dikkate alan etkinlikler yer alıyor.
9.09.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Flaş değişiklik kararı, bugün saat 18.00'e kadar...
MEB resmen duyurdu! Flaş değişiklik kararı, bugün saat 18.00'e kadar... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Değişiklik kararı resmen duyuruldu. Süre uzatıldı. Bugün saat 18.00'e kadar devam edecek. Her ikisi de Sözleşmeli Öğretmenlerin Aile Birlikteliğine İlişkin yeni duyuru yayımlandı. İller arası yer değiştirme işlemlerinde en az bir yıllık sürenin hesaplanmasında 30 Eylül 2021 esas alınacak.
9.09.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu! Tarih öne çekildi, bugün başlıyor
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu! Tarih öne çekildi, bugün başlıyor MEB'den son dakika değişiklik kararı! Tarih öne çekildi. Bugün başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada detaylara yer verildi. Yüz yüze eğitimin 6 Eylül itibarı ile başlayacağının netleşmesinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı yeni bir karar ile sözleşmeli öğretmen atama takviminde değişikliğe gitti.
29.08.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, sonuçlar...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, sonuçlar... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) gençler için harekete geçti. Tek tek açıklandı. Birçok kişi merak ediyordu. MEB tarafından yayınlanan rehberde detaylar paylaşıldı. Milli Eğitim Bakanlığı, dijital dönüşüm ve 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde geleceğin mesleklerine ilişkin bir rehber yayımladı. Rehberde endüstri 4.0, yapay zeka, simülasyon, robotik kodlama, 3d yazıcı ve siber güvenliğin meslekleri de dönüştüreceği vurgulandı. İşte geleceğin meslekleri...
31.07.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti! Yaz tatilinde 5,5 milyon öğrenci...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti! Yaz tatilinde 5,5 milyon öğrenci... Milli Eğitim Bakanlığı önemli bir çalışma başlattı. 5,5 milyon öğrenci yararlanacak. Bakan Selçuk duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yazın öğrencilerin okuyacağı "Arkadaş" kitaplarının basımının sürdüğünü açıkladı.
16.06.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu! Flaş detay, 31 Ağustos'a kadar...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu! Flaş detay, 31 Ağustos'a kadar... Milyonlarca öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. MEB tarafından tüm detaylar açıklandı. Çok önemli detay belli oldu. Telafi eğitimi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Öğrenciler merakla bekliyordu. Tatil için yer değiştiren öğrencilerin durumunun ne olacağı netleşti. Öğrenciler neredeyse telafi eğitimini orada alabilecekler.
11.06.2021 Eğitim
Parasız dağıtılıyor! Bakanlık duyurdu, 2 Nisan...
Parasız dağıtılıyor! Bakanlık duyurdu, 2 Nisan... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. MEB'den yapılan açıklamada binlerce öğrenciyi sevindirecek gelişme duyuruldu. 2 Nisan'a kadar tamamlanacağı bilgisi verildi. Koronavirüs salgını ile birlikte başlayan uzaktan eğitim sürecinde öğrenci ve veliler MEB tarafından yapılan açıklamaları dikkatle takip ediyor. Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklamaları Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından paylaşılırken yapılan yeni açıklama ücretsiz dağıtılan tabletler ile ilgili oldu. “Eğitimde Kontrollü Normalleşme” döneminde öğrenciler, koşullar doğrultusunda okullarına kavuşurken tablet bilgisayar seti dağıtımları da artarak devam ediyor. 22 Mart-2 Nisan tarihleri arasında dağıtım yapılacak yeni fazda, içinde 25 GB internet paketi bulunan 27 bin 445 tablet bilgisayar daha öğrencilere ulaşıyor.
1.04.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, 3 Mayıs...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, 3 Mayıs... Milyonlarca öğrenci ve veli bekliyordu. Tarih belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu. 3 Mayıs'tan sonra başlayacak. MEB'den flaş karar! Alınan yeni kararı Bakan Selçuk duyurdu. Koronavirüs salgını ile başlayan uzaktan eğitim süreci öğrenciler için pek çok yeniliği de beraberinde getirdi. : MEB, ortaokullarda sınavların yüz yüze yapılmasına karar verdi. Öğrenciler dönem içinde her dersten iki kez sınava girecek. 29 Mart’ta yapılması gereken yüz yüze lise sınavları ise 3 Mayıs’tan sonraki tarihlere ertelendi. Diğer yandan uzaktan eğitimle ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk çok önemli açıklamalarda bulundu. İşte yüz yüze eğitim, çevirim içi eğitim, EBA TV kullanımı, yüz yüze sınavlar ile ilgili konularda gelen son dakika açıklamaları...
24.03.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Öğrenciler kendileri seçecek, yeni sistem geliyor
MEB resmen duyurdu! Öğrenciler kendileri seçecek, yeni sistem geliyor Milli Eğitim Bakanlığı son dakika açıklaması... Yeni sistem geliyor. Artık öğrenciler kendileri seçecek. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Türkiye'deki eğitim sistemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak güncel ve ileriye dönül çalışmaları değerlendirdi. Eğitim bütçesinin 8 milyondan 292 milyona çıkarıldığını belirten Özer, bütçenin 210 milyonunun okullara aktarıldığına dikkat çekti. Bakan Özer aynı zamanda öğrencilerin derslerde hangi seviyede olduğunu kendilerinin seçeceği ve öğretmenlerin de bunu takip edebileceği yeni bir sistemin geliştirildiğini duyurdu. İşte detaylar...
6.10.2022 Eğitim
MEB son dakika duyurdu! Öğretmenleri yakından ilgilendiriyor: 614 bin 445 öğretmen...
MEB son dakika duyurdu! Öğretmenleri yakından ilgilendiriyor: 614 bin 445 öğretmen... MEB son dakika açıkladı. Öğretmenleri yakından ilgilendiriyor. Binlerce öğretmen bu haberi bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı, uzman ve başöğretmenlik eğitim programına başvuru sonuçlarını açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, başvuru yapan öğretmenlerden gerekli şartları taşıyan 614 bin 445 öğretmenin başvurusunun kabul edildiğini söyledi. İşte tüm ayrıntılar...
7.07.2022 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Tüm okullarda yeni dönem başlıyor, öğrenciler artık...
MEB'den son dakika kararı! Tüm okullarda yeni dönem başlıyor, öğrenciler artık... MEB'den son dakika kararı. Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Bakan Mahmut Özer resmen duyurdu. 81 ilde başlıyor. Yeni dönem geliyor. Sistem tamamen değişecek. MEB milyonlarca öğrenci ve öğretmeni çok yakından ilgilendiren kararı açıkladı. Matematik dersinde yeni bir dönem başlıyor. İlkokuldan liseye kadar tüm kademlerde geçerli olacak. Matematik öğrencilerin korkulu rüyası olmaktan çıkıyor. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, matematik dersini öğrencilere sevdirmek için başlattıkları "matematik seferberliği" kapsamında dersin yeni eğitim materyallerine yönelik çalışmalarda son aşamaya geldiklerini, gelecek hafta eylem planını açıklayarak projeyi resmî olarak başlatacaklarını bildirdi. Matematikte ders saatlerine ilişkin bir düzenlemenin olup olmayacağına ilişkin soru üzerine Özer, "Ders saatleri aynı ama içeriklerde farklılıklar olacak" dedi. Öte yandan 'Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği' ile ilgili detaylar belli oldu. Aday öğretmenlerin adaylık süresi 2 yıldan fazla olamayacak. Öğretmenler yetiştirme programına tabi tutulacak. Katılım eğitimlerin tamamı için zorunlu olacak. Öğretmenlik 3 kariyer basamağına ayrılacak. Yazılı sınav yapılacak. Sınavdan muaf olacak olanlar ve başvuru şartları da tek tek açıklandı. Aynı zamanda özel okul öğretmenleri de sınava başvuru yapabilecek. Yazılı sınavlar yılda 1 defa yapılacak. İşte son dakika haberin detayları...
13.05.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Öğrenci, öğretmen ve veli...
MEB resmen duyurdu! Öğrenci, öğretmen ve veli... MEB harekete geçti ve resmen duyurdu. Eğitim faaliyetleri gerçekleştiriliyor, çalışmalar kararlılıkla yürütülüyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıklamada bulundu. Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2022 Yılı Faaliyet Planı çerçevesinde, eğitimler çok daha sistematik hale getirildi. Sadece kadına yönelik şiddet değil, akran zorbalığı ve her türlü şiddete 'sıfır tolerans' parolasıyla hareket edildiğine dikkat çeken Bakan Özer, öğretmenler, öğrenciler ve velilere yönelik pek çok eğitim faaliyeti gerçekleştirildiğini belirtti. e-Rehberlik modülü verileri uyarınca öğrenci ve velilerin ihtiyaçları göz önüne alınarak katılımcılar, öncelik durumlarına göre belirleniyor.
7.05.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Meb Duyuru Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meb duyuru son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.