Mazot gübre desteği ne zaman ödenecek 2023? Çiftçi mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? (Mart ayı Tarım Bakanlığı mazot gübre desteği sorgulama)
Mazot gübre desteği ne zaman ödenecek 2023? Çiftçi mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? (Mart ayı Tarım Bakanlığı mazot gübre desteği sorgulama) Mart ayı mazot gübre desteği ne zaman yatacak, çiftçilere mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? Mazot gübre desteği ödemelerin ne zaman hesaplara yatacağı merak ediliyordu. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından yapılan açıklamayla mart ayı mazot gübre desteği ödeme takvimi belli oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı çiftçilere tarımsal destekleme ödemeleri devam ederken destekten yararlanan vatandaşlar Mazot ve gübre desteği ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Mart ayı mazot gübre desteği sorgulama…
7.04.2023 Ekonomi
Mazot ve gübre desteği 2021 ne zaman ödenecek? Mazot ve gübre desteği sorgulama!
Mazot ve gübre desteği 2021 ne zaman ödenecek? Mazot ve gübre desteği sorgulama! Mazot ve gübre desteği ne zaman yatacak? Tarım ve Orman Bakanlığı tarafında ödenen destek ödemelerinden biri olan Mazot ve gübre desteği bu ödemeleri hakkında yapılan aramalar arttı. Vatandaşlar ödemelerin ne zaman başlayacağını sorguluyor.
19.10.2021 Çalışma Hayatı
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Binlerce kişi bekliyordu
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Binlerce kişi bekliyordu Paralar banka hesaplarına yatırılıyor. Ödemeler yapılmaya başlıyor. Binlerce kişi bekliyordu. Bakan Pakdemirli duyurdu. Tarımsal destek ödemeleri kapsamında üreticilere ödeme yapılacak.
24.09.2021 Ekonomi