Matus Bero

Matus Bero

Son dakika Matus Bero haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Matus Bero ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Matus Bero haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Matus Bero

haberleri sayfasında son dakika yaşanan matus bero gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 matus bero haberi bulunmuştur. Tüm matus bero haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor'un yükseliş döneminin mimarı Ahmet Ağaoğlu!
Trabzonspor'un yükseliş döneminin mimarı Ahmet Ağaoğlu! Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Trabzonspor, kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun göreve gelmesinin ardından zor koşullara rağmen hem sportif hem de ekonomik anlamda büyük gayret gösterdi.
27.12.2018 Trabzonspor
12 milyonluk hamle! Burak Yılmaz ve 5 yıldız...
12 milyonluk hamle! Burak Yılmaz ve 5 yıldız... Ekonomik olarak yeniden yapılanmaya giden Trabzonspor'da yönetim; Onur Kıvrak, Burak Yılmaz, Juraj Kucka, Luis Ibanez, Olcay Şahan ve Esteban Alvarado gibi yüksek maliyetli oyuncularla yollarını ayırıp rahat bir nefes alma planı içinde. Hedef takımın kadro maliyetini 13-14 milyon euro seviyelerine indirmek.
21.12.2018 Trabzonspor
31.5 milyon euro kar!
31.5 milyon euro kar! UEFA ile Finansal Fair-Play kapsamında anlaşmalar yapan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor transfer dönemini toplam 31 milyon 465 bin euro (239.3 milyon TL) karla kapattı.
1.09.2018 Galatasaray
Trabzonspor, Morteza ve Ayuk için harekete geçti!
Trabzonspor, Morteza ve Ayuk için harekete geçti! Trabzonspor, hem son anda yetiştirme bedeliyle ilgili pürüz çıkan Ayuk’u hem de bonservisi elinde olan Morteza’yı bitirmek için geri sayıma geçti.
5.08.2018 Trabzonspor
Trabzonspor gidenlerden 68 milyon kar etti
Trabzonspor gidenlerden 68 milyon kar etti Trabzonspor Kulübü, 2018-19 sezonu öncesi farklı takımlara transfer olan oyuncuların bonservis bedelleri ile yıllık ücretlerinden 68 milyon TL civarında bir kar sağladı.
27.07.2018 Trabzonspor
Trabzonspor ayrılığı KAP'a bildirdi!
Trabzonspor ayrılığı KAP'a bildirdi! Trabzonspor, Matus Bero'nun transferi için Hollanda ekibi Vitesse ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.
3.07.2018 Trabzonspor
Trabzonspor ayrılığı KAP'a bildirdi!
Trabzonspor ayrılığı KAP'a bildirdi! Trabzonspor, Matus Bero'nun transferi için Hollanda ekibi Vitesse ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.
3.07.2018 Trabzonspor
Trabzonspor’un Slovenya kampı başladı
Trabzonspor’un Slovenya kampı başladı 2018-19 sezonu öncesi hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, Slovenya kampındaki ilk antrenmanını gerçekleştirdi.
2.07.2018 Trabzonspor
Ahmet Ağaoğlu: "Tek teklif Matus Bero'ya"
Ahmet Ağaoğlu: "Tek teklif Matus Bero'ya" Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor’un ciddi bir kurum olduğunu ve ciddi kurumlarla da ilişkiler içerisine girme zorunluluğunun bulunduğunu belirterek, "Birilerinin elindeki kağıtla biz ne futbolcu alırız, ne de bir futbolcu satarız. Yetki belgesi aldım geldim, öyle bir şey yok" dedi.
12.06.2018 Trabzonspor
Pazdan geliyor, Matus Bero gidiyor!
Pazdan geliyor, Matus Bero gidiyor! Yeni sezon için kadro çalışmalarını sürdüren Trabzonspor için Michal Pazdan iddiası gündeme gelirken, Matus Bero'nun Sparta Prag'a kiralanacağı öğrenildi.
11.06.2018 Trabzonspor
Transfer operasyonu tam gaz devam ediyor!
Transfer operasyonu tam gaz devam ediyor! Özkan Sümer’in raporu doğrultusunda uygun maliyetli isimlerle görüşen Trabzonspor, bu oyuncuları sezon başı kampına yetiştirmeyi hedefliyor.
29.05.2018 Trabzonspor
FIFA Trabzonspor'un transfer yasağını kaldırdı
FIFA Trabzonspor'un transfer yasağını kaldırdı FIFA, Trabzonspor'a verdiği transfer yasağını kaldırdı. Bordo Mavili kulüp, yasağın itirazlar sonucu kalktığını açıkladı.
27.04.2018 Trabzonspor
Ankara'da harika geri dönüş! Trabzonspor kaçtı, Osmanlıspor yakaladı...
Ankara'da harika geri dönüş! Trabzonspor kaçtı, Osmanlıspor yakaladı... Süper Lig'in 29. hafta kapanış maçında ligde kalma mücadelesi veren Osmanlıspor, ilk yarısını 2-0 geride kapattığı karşılaşmada, harika bir geri dönüş yaparak Trabzonspor ile 3-3 berabere kaldı ve 1 puanı hanesine yazdırdı.
16.04.2018 Trabzonspor
Aslan'a evinde yan bakılmıyor!
Aslan'a evinde yan bakılmıyor! Süper Lig'in 27. haftasında evinde Trabzonspor'u ağırlayan Galatasaray maçı 2-1 kazanarak liderliğini sürdürdü.
1.04.2018 Galatasaray
Trabzonspor CAS'a gidiyor!
Trabzonspor CAS'a gidiyor! Trabzonspor, transfer yasağı kararı için CAS’a detaylı bir dosya gönderecek. Spor hukukçuları da FIFA’nın aldığı kararın ertelenebileceği görüşünde.
11.03.2018 Trabzonspor
"Trabzonspor'a üzüldük"
"Trabzonspor'a üzüldük" Bordo-mavililerin transfer yasağı almasına neden olduğu söylenen Bero’nun eski kulübü Trencin’in Başkanı Robert Rybnicek, “Ödemeyi perşembe günü yaptılar. Bununla ilgili bilgiyi FIFA ile paylaşacağız. Elimizden bir şey gelir mi bilemiyorum” dedi.
9.03.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'a 1 dönem tranfser yasağı geldi
Trabzonspor'a 1 dönem tranfser yasağı geldi FIFA, Matus Bero transferi nedeniyle Trabzonspor'a 1 dönem transfer yasağı getirdi.
8.03.2018 Trabzonspor
Rodallega Erzurumspor'a patladı!
Rodallega Erzurumspor'a patladı! Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, Trabzonspor’u konuk etti.
30.11.2017 Trabzonspor
Sosa'dan kötü haber!
Sosa'dan kötü haber! Trabzonspor, Süper Lig’in 12. haftasında 19 Kasım Pazar günü sahasında Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
16.11.2017 Trabzonspor
Trabzonsporlu Durica, milli takıma veda etti
Trabzonsporlu Durica, milli takıma veda etti Trabzonspor'un Slovak futbolcusu Jan Durica, Norveç'i 1-0 mağlup ettikleri özel maçın ardından gözyaşlarıyla milli takım kariyerini noktaladı.
14.11.2017 Trabzonspor
Trabzonspor'da Volkan ile Rodallega barıştı
Trabzonspor'da Volkan ile Rodallega barıştı Trabzonspor'un Antalya kampındaki sabah çalışmasında tartışan futbolcular Volkan Şen ve Hugo Rodallega barıştı.
10.11.2017 Trabzonspor
Trabzonspor'da gergin antrenman
Trabzonspor'da gergin antrenman Antalya kampındaki idmanda tartışan Volkan Şen ile Rodallega'yı takım arkadaşları ayırdı
10.11.2017 Trabzonspor
Kadıköy, Fırtına'dan zor kurtuldu!
Kadıköy, Fırtına'dan zor kurtuldu! Ülker Stadı'ndaki tansiyonu yüksek mücadelede Trabzonspor kaçtı, F.Bahçe yakaladı.
20.08.2017 Fenerbahçe
Trabzonspor'dan bol gollü prova
Trabzonspor'dan bol gollü prova Trabzonspor, Slovakya’daki üçüncü hazırlık maçında Slovakya 2’nci Lig ekibi SFK Sered ile 3-3 berabere kaldı.
24.07.2017 Trabzonspor
1-1'lerini yaktılar
1-1'lerini yaktılar Kadıköy'de Fenerbahçe ile Trabzonspor berabere kaldı, bu skor iki takıma da yaramadı.
27.05.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Matus Bero ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki matus bero haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.