MasterChef son eleme adayı kim oldu? MasterChef'te potaya kimler gitti? İşte 28 Ekim MasterChef'te kazanan takım ve eleme adayları!
MasterChef son eleme adayı kim oldu? MasterChef'te potaya kimler gitti? İşte 28 Ekim MasterChef'te kazanan takım ve eleme adayları! MasterChef'te mücadele devam ediyor. MasterChef eleme adayları dün yapılan yarışların ardından belli oldu. MasterChef'te kıyasıya rekabet devam ederken son dokunulmazlık oyunuyla birlikte potaya gidem isimler de kesinleşti. Kütahya'ya konuk olan Masterchef yarışmacıları birbirinden güzel yemekler hazırladı ve misafirler tarafından değerlendirildi. Puanlamalar sonrasında da kazanan takım belli oldu. Tahsin bireysel dokunulmazlığı aldı ve sona kalan 2 yarışmacı da eleme potasına girdi. MasterChef son eleme adayı kim oldu? MasterChef'te potaya kimler gitti? İşte 28 Ekim MasterChef'te kazanan takım ve eleme adayları!
29.10.2021 Gündem
Masterchef eleme adayları belli oldu mu?
Masterchef eleme adayları belli oldu mu? Masterchef Türkiye yarışmasında format değişti. Dokunulmazlık oyunu artık yok, yarışmacılar artık birbirlerini oylayamayacak. Artık kim yemekte iyi ise o kalacak. Peki, Masterchef eleme adayları belli oldu mu?
4.12.2019 Gündem