Masterchef Eleme Adayı

Masterchef Eleme Adayı

Son dakika Masterchef eleme adayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Masterchef eleme adayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Masterchef eleme adayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masterchef Eleme Adayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masterchef eleme adayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 masterchef eleme adayı haberi bulunmuştur. Tüm masterchef eleme adayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MasterChef All Star'da pota kaynıyor! Haftanın ikinci eleme adayı da belli oldu
MasterChef All Star'da pota kaynıyor! Haftanın ikinci eleme adayı da belli oldu tv8'de yayınlanan MasterChef All Star'da heyecanın dozu giderek yükseliyor. Aralık ayında veda edecek isimler arasında ikinci isim de katıldı. Dün akşam yayınlanan bölümde takım ve dokunulmazlık oyunları oynandı. Takımlarda kaybedenler bireysel dokunulmazlık oyununda rekabete devam etti. Haftanın eleme potasına giren ikinci isim de belli oldu.
21.12.2023 Televizyon
MasterChef dokunulmazlık kim kazandı? 5 Aralık MasterChef All Star eleme adayı kim oldu?
MasterChef dokunulmazlık kim kazandı? 5 Aralık MasterChef All Star eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da 5 Aralık dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu akşam yarışmacılar tezgah başına nohut dürüm, şiş dürüm, çöp şiş dürüm yapacak. Mavi ve kırmızı takım arasında kıran kırana mücadele devam ediyor. Son elenen isim MasterChef Tolga oldu. Peki MasterChef All Star 5 Aralık eleme adayı kim oldu?
5.12.2023 Televizyon
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 28 Kasım MasterChef All Star eleme adayı kim oldu?
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 28 Kasım MasterChef All Star eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da değişen sistemle birlikte haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Hasan ve Barbaros'un takım kaptanlıklarını yaptığı kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele devam ediyor. Konseptin sokak lezzetleri olduğu yeni bölümde adayların yarışması görülmeye değerdi. Peki 28 Kasım MasterChef eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde.
28.11.2023 Televizyon
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 2 Kasım MasterChef All Star eleme adayı kim oldu?
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 2 Kasım MasterChef All Star eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunları devam ediyor. 2 Kasım MasterChef eleme adayının belli olacağı bu akşam kırmızı ve mavi takım arasında Güllaç tarifi rekabeti yaşandı. Alican Sabunsoy'un hastalığı sonrası geri döndüğü yarışmada yine kıran kırana mücadele yaşandı. Peki MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı?
2.11.2023 Televizyon
31 Ekim MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? MasterChef eleme adayı kim oldu?
31 Ekim MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? MasterChef eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da dokunulmazlık heyecanı devam ediyor. 31 Ekim MasterChef dokunulmazlık kim kazandı sorusu gündemdeki yerini aldı. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana rekabet devam etti. Yeni haftanın takımlarınn belli olmasıyla hafta eleme adayları da netleşmeye devam ediyor. Peki 31 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu?
31.10.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da burger düellosunu kim kazandı? 24 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu?
MasterChef All Star'da burger düellosunu kim kazandı? 24 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanıyor. 24 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve eleme adayı gecenin sonunda belli olacak. Burger tariflerinin yapılacağı yeni bölümde kırmızı ve mavi takım arasında ikili düellolar yapılacak. Peki 24 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte detaylar...
24.10.2023 Televizyon
MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? 10 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu?
MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? 10 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu bu akşam oynanıyor. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam ediyor. Hasan ve Kıvanç'ın takım kaptanı olduğu yeni haftada ilk dokunulmazlık oyunu da Karadeniz yöresine ait cicirya pidesi tarifiyle başlıyor. Peki 10 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...
10.10.2023 Televizyon
Barış ve Barbaros gerilimi temaslı kavgaya dönüştü! 5 Ekim MasterChef All Star'da kim diskalifiye oldu?
Barış ve Barbaros gerilimi temaslı kavgaya dönüştü! 5 Ekim MasterChef All Star'da kim diskalifiye oldu? MasterChef Barış diskalifiye mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 Ekim MasterChef All Star yeni bölümde Barış ve Barbaros arasında yaşanan gerilim yarışmanın tarihteki ilk temaslı kavgası oldu. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununda kırmızı ve mavi takım arasında yaşanan kıran kırana rekabet devam etti. Peki Barış elendi mi, diskalifiye mi oldu? İşte detaylar...
5.10.2023 Televizyon
MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? 3 Ekim MasterChef haftanın ilk eleme adayı kim oldu?
MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? 3 Ekim MasterChef haftanın ilk eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunları devam ediyor. Kerem ve Barbaros'un takım kaptanları olduğu kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam etti. Bu akşam Karadeniz'in en meşhur yemeklerinin yapıldığı yarışmada şeflere en iyi tabaklar sunuldu. Peki 3 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu?
3.10.2023 Televizyon
26 Eylül MasterChef All Star dokunulmazlık oyunu kim kazandı?
26 Eylül MasterChef All Star dokunulmazlık oyunu kim kazandı? MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunu heyecanı devam ediyor. 26 Eylül MasterChef dokunulmazlık kim kazandı sorusu da cevabını buldu. Kore mutfağından tariflerin yapılacağı bu akşam kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele yaşandı. Peki 26 Eylül MasterChef eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...
26.09.2023 Gündem
Bademli yemekleri en iyi yapan kazandı! 21 Eylül MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım
Bademli yemekleri en iyi yapan kazandı! 21 Eylül MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım Bademli yemekleri en iyi yapan kazandı! 21 Eylül MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Bademli yemeklerin şef adaylarından istedği lezzet yarışmasında kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadelelere sahne oluyor. Özellikle MasterChef Alican'ın hayranlarının dikkatle takip ettiği All Star'da oyunlar da heyecanlı geçiyor. Mavi takım kaptanı Ayaz'ın bu akşam Alican'a yemek vermemesi sosyal medyada gündem oldu.
21.09.2023 Televizyon
Kerem ilk özürü Sergen'e diletti! 29 Ağustos MasterChef All Star'da Barış'ın attığı trip Alican'ı çıldırttı
Kerem ilk özürü Sergen'e diletti! 29 Ağustos MasterChef All Star'da Barış'ın attığı trip Alican'ı çıldırttı MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 29 Ağustos MasterChef dokunulmazlık oyunu bu akşam oynandı. Esra ve Alican'ın takım kaptanları olduğu yeni bölümde kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele vardı. Ancak bir detay bölüme damga vurdu. Geçtiğimiz hafta kadroya dahil olan MasterChef Kerem tek sözüyle ayarı verdi. Mavi takımda çıkması beklenen kaos ilk günden kendini gösterdi. Peki 29 Ağustos MasterChef eleme adayı kim oldu?
29.08.2023 Televizyon
Barbaros bir hareketiyle hayalleri yıktı! MasterChef All Star'da eleme adayını seçerken kahkaha attı!
Barbaros bir hareketiyle hayalleri yıktı! MasterChef All Star'da eleme adayını seçerken kahkaha attı! MasterChef All Star'da Barbaros Yoloğlu'nun yaptığı hareket konuşuluyor. Yeni haftanın takım kaptanları Sergen ve Tahsin olmuştu. Kırmızı ve mavi takım bu akşam ilk kez karşı karşıya geldi. Takım oyununu açık ara Sergen'in takımı kazandı. Bireysel dokunulmazlık oyununa çıkan şef adaylarından Dilara, potaya gönderdiği ismi açıklarken kahkaha attı.
24.08.2023 Televizyon
Biri pişirdi biri yedi! MasterChef All Star'da Sergen Özen iki kez yıkıldı!
Biri pişirdi biri yedi! MasterChef All Star'da Sergen Özen iki kez yıkıldı! MasterChef All Star'da eleme adayı belli oldu. 15 Ağustos MasterChef dokunulmazlık oyununu kazanan kırmızı takım oldu. Uzun zamandır yarışmadaki tavırlarıyla tepki çeken MasterChef Sergen Özen bu akşam iki kez kaybetti. Düelloda kaybeden Sergen Özen, Barbaros'un dokunulmazlığı kazanmasıyla bir de potaya gitti.
16.08.2023 Televizyon
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 20 Temmuz MasterChef eleme adayı kim oldu?
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 20 Temmuz MasterChef eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da yeni bir dokunulmazlık heyecanı yaşandı. 20 Temmuz MasterChef dokunulmazlık kim kazandı sorusu da merakla araştırılmaya başlandı. Kıran kırana mücadelede kırmızı ve mavi takım arasında gerilimli anlara da sahne oldu. 5. ve 6. eleme adaylarının belli olacağı mücadelede kim kazandı? MasterChef haftanın eleme adayları kim oldu?
20.07.2023 Televizyon
MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? 18 Temmuz MasterChef eleme adayı kim oldu?
MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? 18 Temmuz MasterChef eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da kaptanlık oyunu sonrası bu akşam dokunulmazlık mücadelesi verilecek. 18 Temmuz MasterChef dokunulmazlık kim kazandı sorusunun yanıtı da merak edilmeye başlandı. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana rekabete sahne olan yarışmada kırmızı takımın kaptanı Barış, mavi takımın kaptanı Eda oldu. Peki 18 Temmuz MasterChef eleme adayı kim oldu?
18.07.2023 Televizyon
MasterChef eleme adayı belli oldu! Masterchef 24 Aralık 2022 dokunulmazlığın sahibi kim oldu?
MasterChef eleme adayı belli oldu! Masterchef 24 Aralık 2022 dokunulmazlığın sahibi kim oldu? MasterChef eleme adayı belli oldu. Masterchef bireysel dokunulmazlığı kazanan belli oldu. Masterchef 24 Aralık 2022 dokunulmazlığın sahibi kim oldu? TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye son bölümde yine heyecan yaşattı. Haftanın yeni mavi ve kırmızı takımları arasında dokunulmazlık oyunu mücadelesi oynandı. Masterchef haftanın eleme adayları kimler? Dokunulmazlığı hangi takım aldı? İşte tüm detaylar...
25.12.2022 Magazin
MasterChef eleme adayı belli oldu! Masterchef 21 Aralık 2022 dokunulmazlığın sahibi kim oldu?
MasterChef eleme adayı belli oldu! Masterchef 21 Aralık 2022 dokunulmazlığın sahibi kim oldu? MasterChef eleme adayı belli oldu. Masterchef bireysel dokunulmazlığı kazanan belli oldu. Masterchef 21 Aralık 2022 dokunulmazlığın sahibi kim oldu? TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye son bölümde yine heyecan yaşattı. Haftanın yeni mavi ve kırmızı takımları arasında dokunulmazlık oyunu mücadelesi oynandı. Masterchef haftanın eleme adayları kimler? Dokunulmazlığı hangi takım aldı? İşte tüm detaylar...
21.12.2022 Magazin
MasterChef eleme adayı belli oldu! Masterchef 29 Kasım 2022 dokunulmazlığın sahibi kim oldu?
MasterChef eleme adayı belli oldu! Masterchef 29 Kasım 2022 dokunulmazlığın sahibi kim oldu? MasterChef eleme adayı belli oldu. Masterchef bireysel dokunulmazlığı kazanan belli oldu. Masterchef 29 Kasım 2022 dokunulmazlığın sahibi kim oldu? TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye son bölümde yine heyecan yaşattı. Haftanın yeni mavi ve kırmızı takımları arasında dokunulmazlık oyunu mücadelesi oynandı. Masterchef haftanın eleme adayları kimler? Dokunulmazlığı hangi takım aldı? İşte tüm detaylar...
30.11.2022 Magazin
Masterchef'te Fatma Nur ve Gamze birbirine girdi!
Masterchef'te Fatma Nur ve Gamze birbirine girdi! TV8'in sevilen yarışması Masterchef 2022'de kıyasıya mücadele devam ediyor. Son 10 kişinin kaldığı Masterchef'te yarışmacılar elenmemek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Ekrana gelen son bölümde Fatma Nur ve Gamze arasında yaşanan tartışma damga vurdu. Öte yandan dördüncü ve son eleme adayı da belli oldu.
27.11.2022 Magazin
MasterChef eleme adayı belli oldu! Masterchef 25 Kasım 2022 dokunulmazlığın sahibi kim oldu?
MasterChef eleme adayı belli oldu! Masterchef 25 Kasım 2022 dokunulmazlığın sahibi kim oldu? MasterChef eleme adayı belli oldu. Masterchef bireysel dokunulmazlığı kazanan belli oldu. Masterchef 25 Kasım 2022 dokunulmazlığın sahibi kim oldu? TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye son bölümde yine heyecan yaşattı. Haftanın yeni mavi ve kırmızı takımları arasında dokunulmazlık oyunu mücadelesi oynandı. Masterchef haftanın eleme adayları kimler? Dokunulmazlığı hangi takım aldı? İşte tüm detaylar...
25.11.2022 Magazin
MasterChef eleme adayı belli oldu! Masterchef 24 Kasım 2022 dokunulmazlığın sahibi kim oldu?
MasterChef eleme adayı belli oldu! Masterchef 24 Kasım 2022 dokunulmazlığın sahibi kim oldu? MasterChef eleme adayı belli oldu. Masterchef bireysel dokunulmazlığı kazanan belli oldu. Masterchef 24 Kasım 2022 dokunulmazlığın sahibi kim oldu? TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye son bölümde yine heyecan yaşattı. Haftanın yeni mavi ve kırmızı takımları arasında dokunulmazlık oyunu mücadelesi oynandı. Masterchef haftanın eleme adayları kimler? Dokunulmazlığı hangi takım aldı? İşte tüm detaylar...
24.11.2022 Magazin
MasterChef eleme adayı belli oldu! Masterchef 22 Kasım 2022 dokunulmazlığın sahibi kim oldu?
MasterChef eleme adayı belli oldu! Masterchef 22 Kasım 2022 dokunulmazlığın sahibi kim oldu? MasterChef eleme adayı belli oldu. Masterchef bireysel dokunulmazlığı kazanan belli oldu. Masterchef 22 Kasım 2022 dokunulmazlığın sahibi kim oldu? TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye son bölümde yine heyecan yaşattı. Haftanın yeni mavi ve kırmızı takımları arasında dokunulmazlık oyunu mücadelesi oynandı. Masterchef haftanın eleme adayları kimler? Dokunulmazlığı hangi takım aldı? İşte tüm detaylar...
22.11.2022 Magazin
Masterchef elenen isim belli oldu! Burak mı, Görkem mi, Barış mı?
Masterchef elenen isim belli oldu! Burak mı, Görkem mi, Barış mı? TV8’de ekrana gelen MasterChef Türkiye’de, bu yılın altıncı eleme heyecanı yaşandı. Yeni sezonda hafta boyunca oynanan dokunulmazlık ve eleme oyunları sonrasında potaya giren yarışmacılardan biri bu akşam veda etti. Mehmet Yalçınkaya, elenen ismi açıkladı. Masterchef Türkiye'de kim elendi? 13 Kasım 2022 Pazar Masterchef’e veda eden kim oldu? MasterChef Burak mı, Görkem mi, Barış mı elendi? İşte Masterchef Türkiye’de elenen isim...
13.11.2022 Magazin
MasterChef eleme adayları belli oldu! Masterchef 20 Ekim 2022 dokunulmazlığın sahibi kim oldu?
MasterChef eleme adayları belli oldu! Masterchef 20 Ekim 2022 dokunulmazlığın sahibi kim oldu? MasterChef eleme adayları belli oldu. Masterchef bireysel dokunulmazlığı kazanan belli oldu. Masterchef 20 Ekim 2022 dokunulmazlığın sahibi kim oldu? TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye son bölümde yine heyecan yaşattı. Haftanın yeni mavi ve kırmızı takımları arasında dokunulmazlık oyunu mücadelesi oynandı. Masterchef haftanın eleme adayları kimler? Dokunulmazlığı hangi takım aldı? İşte tüm detaylar...
20.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Eleme Adayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masterchef eleme adayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.