Masterchef 2023

Masterchef 2023

Son dakika masterchef 2023 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan masterchef 2023 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını masterchef 2023 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masterchef 2023

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masterchef 2023 gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 masterchef 2023 haberi bulunmuştur. Tüm masterchef 2023 haberleri aşağıda listelenmiştir.
MasterChef Tanya nereli, kaç yaşında? 2023 MasterChef All Star Tanya evli mi?
MasterChef Tanya nereli, kaç yaşında? 2023 MasterChef All Star Tanya evli mi? MasterChef All Star'da Tanya Kilitkayalı ana kadro mücadelesi veriyor. Yarıştığı sezonda MasterChef stüdyosunda dikkat çeken çıkışlara imza atan başarılı yarışmacı MasterChef Tanya nereli? Jüri üyelerini etkileyerek ana kadroya kalmak isteyen Tanya Kilitkayalı kaç yaşında, ne iş yapıyor?
12.11.2023 Televizyon
MasterChef Esra evli mi? 2023 MasterChef All Star Esra Tokelli nereli, kaç yaşında?
MasterChef Esra evli mi? 2023 MasterChef All Star Esra Tokelli nereli, kaç yaşında? Esra Tokelli, MasterChef All Star 2023'te ana kadro için mücadel ediyor. 44 yaşındaki Esra Tokelli, geçtiğimiz sezonlarda yarışmıştı. MasterChef 2023 yarışmacılar arasında yer alabilmek için tezgah başına geçecek Tokelli, İstanbul'dan yarışmaya katılıyor. Peki MasterChef Esra evli mi, nereli?
28.08.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da 3 liste ifşa oldu!  Torpilli listesinde O'nun da adı var!
MasterChef All Star'da 3 liste ifşa oldu! Torpilli listesinde O'nun da adı var! MasterChef All Star tüm hızıyla sürüyor. Barbaros Yoloğlu'nun da katılımıyla kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam ediyor. Ancak sosyal medyada yarışmayla ilgili çeşitli senaryolar da ilgi görüyor. Yapılan paylaşımlarda MasterChef All Star'da torpilliler, torpilsizler ve şefler tarafından korunananlar listelendi.
8.08.2023 Televizyon
MasterChef Güzide kimdir? Güzide Mertcan nereli, kaç yaşında?
MasterChef Güzide kimdir? Güzide Mertcan nereli, kaç yaşında? MasterChef All Star başladı. Geçtiğimiz senelerde adından söz ettiren Güzide Mertcan da kadroda yerini aldı. MasterChef Güzide kimdir sorgusu da devam ediyor. İşte yarışmacı hakkındaki yenilenmiş bilgiler...
16.07.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da ilk takım oyununu kim kazandı? 11 Temmuz MasterChef dokunulmazlık kim kazandı?
MasterChef All Star'da ilk takım oyununu kim kazandı? 11 Temmuz MasterChef dokunulmazlık kim kazandı? MasterChef All Star'da ilk takım oyunu için mavi ve kırmızı takım tezgah başına geçti. Yeni sezonda ilk kez takımların karşı karşıya geldiği yarışmada dokunulmazlık oyunu da oynanıyor. Takımların belli olmasıyla birlikte sezonun flaş başlangıcı yapıldı. Peki 11 Temmuz MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı?
11.07.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da güldüren anlar... Balkonda uyuyan Sergen'i Mehmet Şef böyle uyandırdı!
MasterChef All Star'da güldüren anlar... Balkonda uyuyan Sergen'i Mehmet Şef böyle uyandırdı! MasterChef All Star'da mavi takımın kaptan Sergen Özen balkonda uyudu. Özgüveni tam olan kaptan MasterChef Sergen, kırmızı takımın bireysel dokunulmazlık oyununda arka sıraya geçip uyudu. Bu anlarda şef Mehmet Yalçınkaya yukarı çıkıp başarılı yarışmacıyı böyle uyandırdı.
11.07.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da ilk takım kaptanı kim oldu? 10 Temmuz MasterChef'te kim kazandı?
MasterChef All Star'da ilk takım kaptanı kim oldu? 10 Temmuz MasterChef'te kim kazandı? MasterChef All Star'da ana kadroyla ilk sınav veriliyor. Somer Sivrioğlu'nun da dönmesiyle yarışmada her şey tamamlandı. Bu akşam Danilo Zanna'nın imza tabağı Al Beni Yukarı Tiramisu tarifini en iyi yapan yarışmacı mavi takımın ilk kaptanı olacak. Yedeklerin de tamamlanmasıyla artık MasterChef 2023'te kıran kırana rekabet başlıyor. Peki 10 Temmuz MasterChef All Star kim kazandı? İlk takım kaptanı kim oldu?
11.07.2023 Televizyon
Ana kadro tamam, sıra yedeklerde! MasterChef All Star'da son yedek isim belli oldu!
Ana kadro tamam, sıra yedeklerde! MasterChef All Star'da son yedek isim belli oldu! MasterChef All Star'da ana kadro mücadeleleri bitti. Sıra şimdi yedeklere geldi. Jüri üyeleri, ana kadroya giremeyen yarışmacılar arasından son yedek ismi bu akşam belirledi. 9 Temmuz MasterChef'te kim kazandı sorusu da yanıtını buldu. Son yedek isimle birlikte bu aşamada geçildi. All Star sezonu yakında başlayacak. Peki bu akşam MasterChef 2023'te kim kazandı? Son yedek yarışmacı kim oldu?
9.07.2023 Televizyon
MasterChef All Star 2023 kadrosu (ilk 20) | 2023 Masterchef yarışmacıları belli oldu, mücadele başlıyor!
MasterChef All Star 2023 kadrosu (ilk 20) | 2023 Masterchef yarışmacıları belli oldu, mücadele başlıyor! MasterChef All Star ana kadrosu belli oldu. tv8'de yayınlanan yarışmanın 20. yarışmacısı da Gamze Tosun oldu. Böylelikla ana kadro mücadeleri için tezgah başına geçen geçmiş sezon yarışmacılarından 20 isim tamamlandı. Şef Mehmet Yalçınkaya, yeni bölümde MasterChef Fatma Nur ile ilgili yeni açıklamayı yaptı. Bilindiği gibi fragmanda, Fatma Nur'un devam edemeyeceğini belirtmişti. İşte MasterChef 2023 ana kadro yarışmacıları liste
7.07.2023 Televizyon
MasterChef All Star 18. yarışmacı kim oldu? 4 Temmuz MasterChef'te kim kazandı?
MasterChef All Star 18. yarışmacı kim oldu? 4 Temmuz MasterChef'te kim kazandı? MasterChef All Star'da ana kadroya giren 18. yarışmacı kim oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. Mücadele 4. grupla devam ediyor. 2022 sezonunda isimler tezgah başında yerini aldı. Ana kadro için kıran kırana rekabet devam etti. İki aamalı oyun sürdü. MasterChef All Star 18'înci yarışmacı da netleşti. Peki 4 Temmuz MasterCHef'te kim kazandı?
4.07.2023 Televizyon
Kendi sezonunda 3 kez hastanelik oldu! MasterChef Çağatay hasta mı?
Kendi sezonunda 3 kez hastanelik oldu! MasterChef Çağatay hasta mı? MasterChef All Star'ın 16. yarışmacısı Çağatay Akgül oldu. 2022 sezonunda yarışmacıların tezgah başına geçtiğim lezzet yarışmasında en iyi tabağı çıkarmak için yarışıldı. Jüri üyelerini etkileyen şef adayları yaratıcılık aşamasına da çıktı. Yarıştığı sezonda hastalığıyla gündem olan MasterChef Çağatay ana kadroya girmeye hak kazandı. Peki MasterChef Çağatay hastalığı ne?
3.07.2023 Televizyon
MasterChef All Star kariyeri başlamadan bitti! MasterChef Kıvanç Ermiş neden ayrıldı?
MasterChef All Star kariyeri başlamadan bitti! MasterChef Kıvanç Ermiş neden ayrıldı? MasterChef All Star'ın son bölümünde yarışmacının itirafı herkesi şoke etti. Yeni sezonu devam eden yarışmanın 17 Haziran akşamı yayınlanan yeni bölümünde Kıvanç Ermiş'in açıklaması damga vurdu. All Star sezonuna istediği gibi başlamayan yarışmacı, uzun sürecek maratonun kendisi için uygun olmadığını dile getirerek hem diğer yarışmacıları hem de jüri üyelerini şoka soktu. Peki MasterChef Kıvanç'ın hastalığı nedir? Kıvanç Ermiş kimdir? MasterChef Kıvanç neden ayrıldı? İşte detaylar....
3.07.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da aşk tazelendi! Sergen ve Dilara sevgili mi oldu?
MasterChef All Star'da aşk tazelendi! Sergen ve Dilara sevgili mi oldu? MasterChef 2023'te aşk yeniden alevlendi. tv8'de yayınlanan ve jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve konuk jürinin yaptığı yemek yarışmasında eski sezonlardan isimler ana kadro mücadelesi veriyor. 2021 sezonun en dikkat çeken iki ismi Dilara Başaran ve Sergen Özen'in yeniden sevgili oldukları iddia edildi.
2.07.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da yedeklerden ana kadroya girdi! Hayranları sosyal medyaya damga vurdu
MasterChef All Star'da yedeklerden ana kadroya girdi! Hayranları sosyal medyaya damga vurdu MasterChef All Star'da yedeklerden ana kadroya giren son iki isim belli oldu. tv8'de yayınlanan lezzet yarışmasında beyin ortaya kondu. Beyin kebabı yapan şef adayları, en iyi tabağı çıkarmaya çalıştı. Jüri üyelerini etkilemeye çalışan yarışmacılardan iki isim ana kadroya yedeklerden dahil oldu. O yarışmacının hayranları da sosyal medyada paylaşımlarda bulundu.
30.06.2023 Televizyon
MasterChef All Star 11'inci ana kadro yarışmacısı belli oldu! 25 Haziran MasterChef 2023'te ana kadroya kim kaldı?
MasterChef All Star 11'inci ana kadro yarışmacısı belli oldu! 25 Haziran MasterChef 2023'te ana kadroya kim kaldı? MasterChef All Star'da ana kadro mücadeleleri devam ediyor. 25 Haziran MasterChef 2023'te büyük bir rekabete sahne oldu. Murat Bozok'un konuk jüri üyesi olacağı yarışmada 2021 yarışmacıları yarıştı. İki aşamalı oyunda ikinci turda yaratıı tabaklar ön plana çıkarıldı. Peki bu akşam MasterChef All Star'da ana kadroya kalan 11. yarışmacı kim oldu?
25.06.2023 Televizyon
MasterChef All Star 11'inci ana kadro yarışmacısı belli oldu! 25 Haziran MasterChef 2023'te ana kadroya kim kaldı?
MasterChef All Star 11'inci ana kadro yarışmacısı belli oldu! 25 Haziran MasterChef 2023'te ana kadroya kim kaldı? MasterChef All Star'da ana kadro mücadeleleri devam ediyor. 25 Haziran MasterChef 2023'te büyük bir rekabete sahne oldu. Murat Bozok'un konuk jüri üyesi olacağı yarışmada 2021 yarışmacıları yarıştı. İki aşamalı oyunda ikinci turda yaratıı tabaklar ön plana çıkarıldı. Peki bu akşam MasterChef All Star'da ana kadroya kalan 11. yarışmacı kim oldu?
25.06.2023 Magazin
MasterChef jürisi Murat Bozok kimdir, nereli? Murat Bozok restorantı var mı?
MasterChef jürisi Murat Bozok kimdir, nereli? Murat Bozok restorantı var mı? Murat Bozok kimdir, nereli sorusunun yanıtı merak ediliyor. MasterChef All Star 2023'te konuk jüri olan Murat Bozok yeni bölüm fragmanında yerini aldı. Sayısız ödülün sahibi olan ünlü şef birçok gazete köşe yazarlığı yaptı. Danışmanlık hizmeti de veren Murat Bozuk Michelin yıldızlarında çalıştı. Peki Murat Bozok nereli, kaç yaşında? Murat Bozok restorantı var mı? İşte detaylar...
25.06.2023 Televizyon
MasterChef 2023'te ana kadroya giren 9. yarışmacı kim oldu? 23 Haziran MasterChef All Star'da kim kazandı?
MasterChef 2023'te ana kadroya giren 9. yarışmacı kim oldu? 23 Haziran MasterChef All Star'da kim kazandı? MasterChef 2023'te ana kadroya girmek için mücadele tüm hızıyla sürüyor. 23 Haziran MasterChef ana kadroya kim girdi sorusu da gündeme geldi. Bu akşamki bölümde ilk aşamada verilen yemeğin en iyisini yapan yaratıcılık turuna kalacak. Ömür Akkor haftanın konuk jürisi olarak stüdyoda yerini alıyor. Peki MasterChef 2023 ana kadroya 9. yarışmacı kim girdi? İşte detaylar...
23.06.2023 Televizyon
Mehmet Şef bile şaşırdı kaldı! MasterChef 2023'te böylesi ilk kez oldu, yarışmacıların ağzı açık kaldı!
Mehmet Şef bile şaşırdı kaldı! MasterChef 2023'te böylesi ilk kez oldu, yarışmacıların ağzı açık kaldı! MasterChef All Star ana kadro mücadelesi sürüyor. 2020 sezonundaki yarışmacıların oluşturduğu ikinci gruptan 3. isim yukarı çıkacaktı. İki aşamalı mücadele sonrası alınan kararı Mehmet Şef açıkladı. MasterChef tarihinde bir ilk yaşandı. Çok hızlı başlayan All Star sezonunda böylesi bir karar hiç görülmedi.
23.06.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da 6'ıncı ana kadro yarışmacısı belli oldu! 20 Haziran MasterChef'te yukarı kim çıktı? Önlüğü kim aldı?
MasterChef All Star'da 6'ıncı ana kadro yarışmacısı belli oldu! 20 Haziran MasterChef'te yukarı kim çıktı? Önlüğü kim aldı? MasterChef All Star'da ana kadroya giren 6. yarışmacı da belli oldu. TV8 ekranlarında hız kesmeden devam eden lezzet yarışması MasterChef 2023'te ikinci grup mücadelesi başladı. Yeni haftanın konuk jürisi Ömür Akkor'un katılımıyla MasterChef 2020 kadrosundan yarışmacılar tezgah başına geçti. Seyircinin, "MasterChef All Star ana kadroya 6. kim girdi?" sorusuna yanıt aramaya başlamasıyla All Star sezonunda yarışacak isim belli oldu. Peki 20 Haziran MasterChef önlüğü kim aldı?
20.06.2023 Televizyon
MasterChef All Star Yüksük Çorbası nasıl yapılır? Yüksük Çorbası'nda mantı hamuruna yumurta konur mu?
MasterChef All Star Yüksük Çorbası nasıl yapılır? Yüksük Çorbası'nda mantı hamuruna yumurta konur mu? Yüksük Çorbası tarifi MasterChef All Star'da yerini aldı. tv8'de yayınlanan lezzet yarışmasında ikinci tur mücadeleleri başladı. Şefler, yarışmacılardan Anadolu mutfağının vazgeçilmezi Yüksük çorbası yapmalarını istedi. Yüksük ismi, Anadolu'da mantı hamuru açılırken dikiş yüzüğünün kullanılmasından geliyor. Peki Yüksük çorbası nasıl yapılır? Yüksük çorbası malzemeleri nedir? mantı hamuruna yumurta konur mu? İşte detaylar...
20.06.2023 Gündem
MasterChef All Star'da ilk yedek yarışmacılar kim oldu? 19 Haziran MasterChef yedekler..
MasterChef All Star'da ilk yedek yarışmacılar kim oldu? 19 Haziran MasterChef yedekler.. MasterChef All Star yedek yarışmacılar bu akşam belli oluyor. 2018-2019 sezonundan ilk grup yarışmacılarından 5 isim ana kadroya kalmıştı. Bu mücadelelerde başarılı olamayan 7 yarışmacı yedek olmak için yeniden tezgah başına geçti. Peki 19 Haziran MasterChef All Star ilk yedek yarışmacı kim oldu? İşte detaylar...
20.06.2023 Televizyon
MasterChef Duygu evli mi? 2023 MasterChef All Star Duygu Acarsoy nereli, ne iş yapıyor?
MasterChef Duygu evli mi? 2023 MasterChef All Star Duygu Acarsoy nereli, ne iş yapıyor? Duygu Acarsoy evli mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. MasterChef All Star 2023'te ikinci grup mücadelesi başladı. Ana kadroya kalmak için mücadele eden isimlerin başında MasterChef Duygu Acarsoy geliyor. Peki MasterChef Duygu kaç yaşında, nereli?
20.06.2023 Televizyon
MasterChef Ebru evli mi, kaç yaşında? 2023 MasterChef All Star Ebru Has nereli, ne iş yapıyor?
MasterChef Ebru evli mi, kaç yaşında? 2023 MasterChef All Star Ebru Has nereli, ne iş yapıyor? MasterChef Ebru Has, All Star ana kadro mücadelesine başladı. 2020 MasterChef'te yarışan Ebru Has'ın asıl mesleği voleybolculuktur. Teknoloji eğitimlerinin ardından mutfağa ilgi duydu. Başarılı tabaklar çıkaran MasterChef Ebru kaç yaşında, nereli? İşte MasterChef Ebru hakkında bilgiler
20.06.2023 Televizyon
MasterChef Sedat nereli, kaç yaşında? 2023 MasterChef All Star Sedat Tuncer ne iş yapıyor?
MasterChef Sedat nereli, kaç yaşında? 2023 MasterChef All Star Sedat Tuncer ne iş yapıyor? MasterChef Sedat Tuncer bu akşam All Star ana kadro mücadelesine katılıyor. tv8'de yayınlanan lezzet yarışmasında 2020 sezonundan yarışmacılar tezgah başına geçiyor. Sedat Tuncer 36 yaşındadır. Peki MasterChef All Star Sedat Tuncer nereli, evli mi?
20.06.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef 2023 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masterchef 2023 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.