Araba sahiplerini yakından ilgilendiriyor! Ve başladı
Araba sahiplerini yakından ilgilendiriyor! Ve başladı MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç yeni etiket uygulamasıyla ilgili konuşarak, "Ekonomik ve çevresel verimliliğinin yanı sıra sürüş güvenliğini de artıracaktır. Bunların yanı sıra sürdürülebilirlik de sağlayacak uygulama, lastik alırken doğru ve güvenli seçim yapmayı mümkün kılacaktır" ifadelerini kullandı.
1.05.2021 Ekonomi
Bayram tatilinde yola çıkacaklara uyarı!
Bayram tatilinde yola çıkacaklara uyarı! Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Başkanı Aydın Erkoç, 10 günlük bayram tatilinde yola çıkacak sürücülerin güven ve konfor içinde seyahat etmeleri için araç bakımlarını mutlaka yaptırmaları gerektiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
İkinci el otomobil satışında yeni dönem
İkinci el otomobil satışında yeni dönem Yüz kızartıcı suçlardan hüküm giyenler motorlu araç alım satım işini yapamayacak.
24.04.2017 Ekonomi
İkinci el otomobil alacaklar dikkat
İkinci el otomobil alacaklar dikkat -İkinci el oto piyasasında yaz tatili hareketliliği ile başlayan canlanma dört günlük Ramazan Bayramı tatili öncesi daha da artarken, araç alacak vatandaşlara Otonomi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç'tan uyarı geldi...
13.07.2015 Ekonomi