BM Genel Sekreter Yardımcısı Griffiths: Deprem, asrın felaketi
BM Genel Sekreter Yardımcısı Griffiths: Deprem, asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli deprem Türkiye'yi acıya boğarken tüm dünyadan yardım gelmeye devam ediyor. Birleşmiş Milletler (BM) İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardım Koordinatörü Martin Griffiths, pazartesi günü meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin son yüzyılın yaşanan en büyük felaketi olduğunu söyledi.
11.02.2023 Gündem
BM, Rusya-Ukrayna arasındaki ateşkes için Türkiye’den umutlu!
BM, Rusya-Ukrayna arasındaki ateşkes için Türkiye’den umutlu! Birleşmiş Milletler (BM) İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardım Koordinatörü Martin Griffiths, yakın gelecekte Rusya ve Ukrayna arasında bir ateşkes görünmediğini, muhtemel bir ateşkes umudu için gelecek hafta Türkiye’ye gideceğini açıkladı.
18.04.2022 Dünya
BM Yemen Temsilcisi, Husilerle görüşmek üzere Sana'da
BM Yemen Temsilcisi, Husilerle görüşmek üzere Sana'da Birleşmiş Milletler (BM) Yemen Özel Temsilcisi Martin Griffiths, ülkede çatışan taraflar arasında müzakereler yapılması konusunda Husilerle görüşmek üzere Yemen'in başkenti Sana'ya ulaştı.
21.11.2018 Dünya
BM Yemen'deki gelişmelerden endişeli
BM Yemen'deki gelişmelerden endişeli Birleşmiş Milletler (BM) Yemen Özel Temsilcisi Martin Griffiths, Yemen'de Hudeyde'nin kurtarılması için yürütülen operasyona ilişkin askeri gelişmelerden son derece endişeli olduğunu bildirdi.
13.06.2018 Dünya