Marouane Fellaini

Marouane Fellaini

Son dakika Marouane Fellaini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Marouane Fellaini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Marouane Fellaini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marouane Fellaini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marouane fellaini gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 marouane fellaini haberi bulunmuştur. Tüm marouane fellaini haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marouane Fellaini 8 dakikada 3 kafa golü atarak tarihe geçti!
Marouane Fellaini 8 dakikada 3 kafa golü atarak tarihe geçti! Bir dönem Galatasaray'da transfer gündeminin merkezinde yer alan ama yüksek maaşı nedeniyle transfer edilemeyen Marouane Fellaini, Çin Ligi'nin açılış haftasında 8 dakika içerisinde 3 gol atarak tarihe geçti. Çin Ligi'ndeki en hızlı hat-trick'e imza atan ve 3 golü de kafayla atarak çok zor bir olayı başaran Fellaini'nin performansı göz doldurdu. 32 yaşındaki Belçikalı yıldız oyuncunun sözleşmesi 2021 yılının sonunda sona eriyor.
28.07.2020 Futbol
Koronavirüsü Çin'de futbola bulaştı
Koronavirüsü Çin'de futbola bulaştı Ülke genelinde etkili olan ve tüm dünyayı tehdit eden ‘Koronavirüsü’, Çin’de son olarak futbolu da etkisi altına aldı. Yolu bir dönem Türkiye’den geçmiş Talisca ve Tosiç gibi oyuncuların forma giydiği lig, virüs sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.
31.01.2020 Futbol
Fellaini Belçika Milli Takımı'nı bıraktı
Fellaini Belçika Milli Takımı'nı bıraktı Marouane Fellaini, Belçika Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı.
8.03.2019 Futbol
Fellaini sakatlık nedeniyle formasından uzak kalacak
Fellaini sakatlık nedeniyle formasından uzak kalacak İngiliz ekibi Manchester United'ın Belçikalı futbolcusu Marouane Fellaini'nin sakatlığından dolayı takımdan birkaç hafta uzak kalacağı açıklandı.
18.01.2019 İngiltere
Fellaini bombası! Kiralık geliyor...
Fellaini bombası! Kiralık geliyor... Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gündeme gelen son isim Fellaini oldu.
15.01.2019 Fenerbahçe
Devler Ligi'nde 6 takım son 16'yı garantiledi!
Devler Ligi'nde 6 takım son 16'yı garantiledi! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih, Manchester City, Real Madrid, Roma, Juventus ve Manchester United, son 16 turuna çıkmayı garantiledi.
27.11.2018 Şampiyonlar Ligi
Manchester United, Lig Kupası'ndan elendi
Manchester United, Lig Kupası'ndan elendi İngiltere Lig Kupası 3. turunda Manchester United, normal süresi 2-2 biten mücadelede Derby County'ye penaltılarda 8-7 yenilerek turnuvaya veda etti.
25.09.2018 İngiltere
Belçika'nın Dünya Kupası kadrosu kesinleşti
Belçika'nın Dünya Kupası kadrosu kesinleşti Belçika Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası'ndaki nihai kadrosu açıklandı.
4.06.2018 Arşiv
Fellaini resmen açıklandı! Teklif...
Fellaini resmen açıklandı! Teklif... Milan Sportif Direktörü Massimiliano Mirabelli, Beşiktaş'ın ilgilendiği Marouane Fellaini ile ilgilendiklerini açıkladı.
21.05.2018 Futbol
Beşiktaş Fellaini'den vazgeçmiyor
Beşiktaş Fellaini'den vazgeçmiyor Ada basını, uzun bir süredir Beşiktaş'a transfer olacağı konuşulan Marouane Fellaini'yi Siyah Beyazlı ekibin çok istediğini yazdı.
20.05.2018 Beşiktaş
Fellaini Fenerbahçe ile masaya oturdu
Fellaini Fenerbahçe ile masaya oturdu Adı uzun bir süredir Beşiktaş'la birlikte anılan Manchester United'ın yıldızı Marouane Fellaini'nin Fenerbahçe'yle görüştüğü öne sürüldü.
4.05.2018 Fenerbahçe
Fellaini sözleşmeyi imzalıyor!
Fellaini sözleşmeyi imzalıyor! Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, siyah beyazlıların gündeminde yer alan Belçikalı orta sahanın sözleşme uzatmaya çok yakın olduğunu belirtti.
30.04.2018 İngiltere
M. United, Arsenal'i son dakikada devirdi
M. United, Arsenal'i son dakikada devirdi İngiltere Premier Lig'in 36. haftasında Manchester United, konuk ettiği Arsenal'i 2-1 yendi.
29.04.2018 İngiltere
İşte Fenerbahçe'nin ilk transferi!
İşte Fenerbahçe'nin ilk transferi! Önümüzdeki sezonun kadrosunu şekillendirmeye çalışan ve bunun için de finansal fair play anlaşması nedeniyle bonservisi elinde olan yıldız oyunculara yönelen Fenerbahçe, Fas asıllı Belçikalı futbolcu Marouane Fellaini için temaslarını sıklaştırdı.
14.04.2018 Fenerbahçe
Fellaini'de flaş gelişme! Beşiktaş ve Galatasaray...
Fellaini'de flaş gelişme! Beşiktaş ve Galatasaray... Adı uzun bir süredir Beşiktaş ve Galatasaray'la anılan Marouane Fellaini'yle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.
11.04.2018 Galatasaray
Fellaini transferinde dev rakip!
Fellaini transferinde dev rakip! Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş, Manchester United’la olan kontratı sezon sonunda bitecek olan Marouane Fellaini’yi listesine eklemişti. Ancak bu transferde Beşiktaş'a dev bir rakip çıktı.
10.04.2018 Beşiktaş
Fellaini Türkiye'den vazgeçti
Fellaini Türkiye'den vazgeçti Beşiktaş ve Galatasaray’ın gündeminde olan Marouane Fellaini’nin flaş bir karar aldığı ve transfer konusunda harekete geçtiği belirtildi.
7.04.2018 Galatasaray
Fellaini hakkında dev iddia!
Fellaini hakkında dev iddia! Adı uzun bir süredir Beşiktaş'la anılan Manchester United'ın yıldızı Marouane Fellaini hakkında İtalyan basını tarafından bomba bir iddia ortaya atıldı.
2.03.2018 Beşiktaş
Dünyaca ünlü yıldız Galatasaray'ı seçti
Dünyaca ünlü yıldız Galatasaray'ı seçti İtalyan basını, Beşiktaş'ın da istediği Marouane Fellaini'nin Galatasaray'a söz verdiği için Manchester United'la yeni sözleşme imzalamadığını öne sürdü.
23.02.2018 Galatasaray
Fellaini Galatasaray'la 4+1 yıllık sözleşme imzaladı
Fellaini Galatasaray'la 4+1 yıllık sözleşme imzaladı Manchester United'la sözleşmesi sona erecek olan Marouane Fellaini için İngilizlerden bu kez Galatasaray iddiası geldi.
18.02.2018 Galatasaray
Dünya yıldızı G.Saray'da!
Dünya yıldızı G.Saray'da! Galatasaray'ın, dünya yıldızıyla 5 yıllık sözleşme üzerine ön protokol imzaladığı ortaya çıktı
16.02.2018 Galatasaray
Beşiktaş'tan Galatasaray'a flaş çalım! Dünya yıldızı...
Beşiktaş'tan Galatasaray'a flaş çalım! Dünya yıldızı... Finansal Fair-Play kıskacından kurtulan Beşiktaş, ara transfer döneminde ismi Galatasaray'la anılan Marouane Fellaini'nin menajeriyle görüşme gerçekleştirdi.
6.02.2018 Beşiktaş
Henrikh Mkhitaryan ve Marouane Fellaini'de sıcak gelişme!
Henrikh Mkhitaryan ve Marouane Fellaini'de sıcak gelişme! Ara transfer döneminde adları sıklıkla Beşiktaş'la anılan Henrikh Mkhitaryan ve Marouane Fellaini'de flaş bir gelişme yaşandı. Manchester United'ın patronu Jose Mourinho yaptığı son açıklamada iki oyuncunun da satılabileceğini belirtti.
15.01.2018 Beşiktaş
Fellaini gemileri yaktı!
Fellaini gemileri yaktı! Belçikalı futbolcu, Manchester United’dan ayrılma kararını Jose Mourinho’ya iletti. Yıldız oyuncuyu uzun süredir takipte bulunan Siyah-Beyazlılar, 30 yaşındaki ismi sezon sonunda bedelsiz olarak renklerine bağlamayı hedefliyor.
10.01.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Sow sürprizi!
Beşiktaş'ta Sow sürprizi! Menajerler Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Moussa Sow’u Beşiktaş'a önerdi! Golcü futbolcunun bonservis bedelsiz gelmesi halinde transferin gündeme alınabileceği belirtildi
27.12.2017 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Marouane Fellaini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marouane fellaini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.