Marmaris'te orman yangını! Alevler otele sıçradı...
Marmaris'te orman yangını! Alevler otele sıçradı... Muğla'nın Marmaris ilçesinde yerleşim yerlerine yakın bölgede, orman yangını çıktı. Ekipler, alevlere havadan ve karadan müdahalede bulunuyor. Öte yandan alevlerin bir otele sıçradığı belirtiliyor.
29.07.2022 Gündem
Marmaris orman yangını neden çıktı, kim yaptı? Marmaris orman yangını son durum, söndü mü?
Marmaris orman yangını neden çıktı, kim yaptı? Marmaris orman yangını son durum, söndü mü? İçmeler kara yolu Armutalan Mahallesi Siteler mevkisinin üst kısımlarındaki kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda dün saat 13.00 sıralarında çıkan yangın ve kuru otlar ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan yangının neden çıktığı belli oldu. Marmaris orman yangını neden çıktı, kim yaptı? Marmaris orman yangını son durum, söndü mü?
30.07.2021 Gündem
Yangında itfaiyecilere su taşıyan Şahin Akdemir’den acı haber! Son paylaşımı yürekleri dağladı
Yangında itfaiyecilere su taşıyan Şahin Akdemir’den acı haber! Son paylaşımı yürekleri dağladı Türkiye’nin dört bir yanında orman yangınlarıyla mücadele devam ederken, acı bir haber geldi. Fedakarlığıyla takdir toplayan 25 yaşındaki Şahin Akdemir, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Marmaris'te çıkan orman yangınında gönüllü olarak çalıştı. Gücü yettiği kadar itfaiye ekiplerine su taşıdı. Fakat motosikletiyle bölgeden ayrılırken kaza yaptı. Yaralanan genç, alevlerin arasından çıkamadı. Akdemir'in son paylaşımı ise okuyanların yüreğini dağladı.
30.07.2021 Gündem
Marmaris yangını nerede çıktı, söndü mü? Marmaris yangın neden çıktı, sebebi, son durumu?
Marmaris yangını nerede çıktı, söndü mü? Marmaris yangın neden çıktı, sebebi, son durumu? Marmaris yangını nerede çıktı? Marmaris Armutalan'da yerleşime yakın bir noktada orman yangını çıktı. Yangını kontrol altına almak için Muğla'daki ekipler bölgeye yönlendirildi. Marmaris orman yangını son durum…
29.07.2021 Gündem