Marmarada Deprem

Marmarada Deprem

Son dakika Marmarada deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Marmarada deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Marmarada deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marmarada Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marmarada deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 marmarada deprem haberi bulunmuştur. Tüm marmarada deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'un barajlarında deprem alarmı!
İstanbul'un barajlarında deprem alarmı! Marmara’da beklenen deprem nedeniyle kentsel dönüşüme hız verildi. Binalar sağlamlaştırılıyor. Fakat uzmanlar, depremde barajların zarar görmesinin İstanbul için büyük yıkımlar yaratabileceğine dikkat çekiyor. Kaynak: CNN
9.07.2022 Vatan TV
Marmara Denizi Erdek açıklarında deprem!
Marmara Denizi Erdek açıklarında deprem! Marmara Denizi Erdek açıklarında 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
5.04.2022 Gündem
Prof. Dr. Ercan'dan Marmara'da deprem açıklaması! '24 atom bombasına eşdeğer...'
Prof. Dr. Ercan'dan Marmara'da deprem açıklaması! '24 atom bombasına eşdeğer...' Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Marmara Bölgesi’nde büyük depremin Tekirdağ’da olacağını iddia etti. Ercan, "Kimse Tekirdağ depreminden söz etmiyor herkes İstanbul diyor. Oysaki büyük deprem Tekirdağ’da olacak. Marmara Ereğlisi’nin beklediği depremin yıkım kuvveti de 9 olacaktır. İstanbul’da beklenen depremde açığa çıkacak güç 4,3 atom bombası gücünde olacak ama Marmara Ereğlisi’nde olacak olan depremde açığa çıkacak güç ise 24 atom bombasına eşdeğer olacaktır” dedi.
19.11.2020 Gündem
Gemlik Körfezi'nde korkutan deprem!
Gemlik Körfezi'nde korkutan deprem! Gemlik Körfezi'nde sabah saatlerinde Richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
20.02.2019 Gündem
Marmara Denizi'nde bugün meydana gelen depremden sonra korkutan uyarı
Marmara Denizi'nde bugün meydana gelen depremden sonra korkutan uyarı Marmara Denizi'nde Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde bugün meydana gelen en büyüğü 3.6 büyüklüğündeki 10 deprem, endişeye neden oldu.
6.09.2018 Gündem
Marmara Denizi'nde deprem
Marmara Denizi'nde deprem Marmara Denizi’nin Silivri açıklarında 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
29.09.2021 Gündem
Marmara'da deprem!
Marmara'da deprem! Marmara Denizi'nde 2.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi
29.09.2021 Gündem
Marmara Denizi'nde deprem!
Marmara Denizi'nde deprem! Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, bugün saat 17.10'da, Marmara Denizi'nde 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi
29.09.2021 Gündem
Marmara Denizi'nde deprem
Marmara Denizi'nde deprem Yalova açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
29.09.2021 Gündem
Marmara'da deprem!
Marmara'da deprem! Çanakkale'de meydana gelen 5.3 şiddetindeki deprem İzmir'den de hissedildi
30.07.2013 Yaşam
Ünlü profesör açıkladı! İşte depremden en çok etkilenecek yerler
Ünlü profesör açıkladı! İşte depremden en çok etkilenecek yerler Marmara’nın tabanını inceleyen isimlerden Bilim Akademisi üyesi Prof. Dr. Naci Görür, son depremle Marmara’daki riskin daha da arttığını belirtti. Silivri açıklarında meydana gelen 5.8’lik depremden sonra Marmara’da riskin daha da arttığını vurgulayan Görür, ‘Yöneticilerimiz dikkatli olmak zorunda’ dedi.
28.09.2019 Gündem
Deprem uzmanlarından İstanbul depremine ilişkin açıklama
Deprem uzmanlarından İstanbul depremine ilişkin açıklama İstanbul'da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından uzmanlardan peş peşe açıklamalar geliyor. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Aslı Doğru, artçıların devam etmesinin beklendiğini belirterek, "Vatandaşlarımıza Valiliğin ve AFAD'ın talimatlarını takip etmelerini tavsiye ediyoruz." dedi.
26.09.2019 Gündem
Marmara’da hareketlilik arttı
Marmara’da hareketlilik arttı JEOFİZİK Mühendisi Oğuz Gündoğdu, Marmara’da daha önce görülmeyen hareketlilik yaşandığını, ancak buna rağmen yakın vadede bir deprem beklemediklerini söyledi.
16.08.2018 Gündem
Norveçli profesörden korkutan iddia
Norveçli profesörden korkutan iddia Jens Havskov büyük Marmara depreminin 30 yıl içinde gerçekleşeceğini ileri sürdü
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Marmarada Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marmarada deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.