Mark Wahlberg

Mark Wahlberg

Son dakika mark wahlberg haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mark wahlberg ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mark wahlberg haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mark Wahlberg

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mark wahlberg gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 mark wahlberg haberi bulunmuştur. Tüm mark wahlberg haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahilde romantizm
Sahilde romantizm Manken Rhea Durham ve dokuz yıllık eşi oyuncu Mark Wahlberg önceki gün Barbados’ta görüntülendi
29.12.2018 Magazin
Bu yaz izlemeniz  gereken 10 film!
Bu yaz izlemeniz gereken 10 film! Bu yaz beyazperde çok hareketli! İşte yaz sezonu boyunca vizyona girecek ve izlemeniz gereken filmler...
14.07.2018 Magazin
All-Star smaç şampiyonu Donovan Mitchell
All-Star smaç şampiyonu Donovan Mitchell Utah Jazz takımının oyuncusu Donovan Mitchell, NBA smaç şampiyonu oldu. Phoenix Suns'tan Devin Booker, 3 sayı yarışmasında rekor kırarak birinciliği elde etti. Brooklyn Nets oyuncusu Spencer Dinwiddie, yetenek yarışmasında ilk sırayı aldı.
18.02.2018 NBA
Kendisinden daha az maaş aldığını duyunca 1,5 milyon dolar bağışladı
Kendisinden daha az maaş aldığını duyunca 1,5 milyon dolar bağışladı Mark Wahlberg kendisinden daha az maaş alan rol arkadaşı Michelle Williams için 1,5 milyon dolar bağışladı
15.01.2018 Dünya
5’inci çocuk geliyor!
5’inci çocuk geliyor! Gösteri dünyasının örnek çiftlerinden aktör Mark Wahlberg ile model eşi Rhea Durham’ın yeni yılı karşılamak için gittikleri Barbados’ta çekilen pozlarıyla gündeme oturdu.
31.12.2017 Magazin
Yapımcıları hüsrana uğrattılar
Yapımcıları hüsrana uğrattılar Ekonomi dergisi Forbes, bu yılın ‘en az kâr getiren’ aktörlerini açıkladı. Yılın en az kazandıranı Mark Wahlberg olurken, Hollywood’un en ünlü isimlerinden Brad Pitt de listede yer aldı
16.12.2017 Magazin
Kendileri kazandı, yapımcılar zarar etti!
Kendileri kazandı, yapımcılar zarar etti! FORBES dergisi, her sene olduğu gibi Hollywood yapımcılarının aktörlere ödediği paranın karşılığını ne düzeyde aldıklarını hesapladı.
16.12.2017 Magazin
Tom Cruise düşüşte
Tom Cruise düşüşte Ekonomi dergisi Forbes, bu yılın en çok kazanan erkek oyuncularını açıkladı.
8.12.2017 Magazin
En çok kazanan aktör! Tam 68 milyon dolar...
En çok kazanan aktör! Tam 68 milyon dolar... Son olarak 'Transformers 5' filminde rol alan ABD'li yıldız Mark Wahlberg, "2017 yılının en çok kazanan aktörü" oldu.
24.08.2017 Kültür Sanat
Wahlberg ailesi Barbados'ta
Wahlberg ailesi Barbados'ta Aksiyon filmlerinin ünlü ismi Mark Wahlberg, ailesiyle birlikte Barbados'ta tatil yapıyor.
29.12.2016 Magazin
Son şövalye
Son şövalye Merakla beklenen yapımlar arasında olan Transformers serisinin 5...
17.05.2016 Magazin
Kadınlar daha çok kazandırdı
Kadınlar daha çok kazandırdı İş ve ekonomi dergisi Forbes’in son araştırması, Hollywood’un son dönemlerinde sık sık tartışma konusu olan kadın-erkek kazanç eşitsizliği konusuna ışık tutacak gibi görünüyor...
23.12.2015 Magazin
Barbados’ta aşk başka
Barbados’ta aşk başka ABD’li oyuncu Mark Wahlberg (43) tatil için Barbados’u seçti...
31.12.2014 Magazin
Ancak 10. olabildi
Ancak 10. olabildi Hollywood'un 2013'te en çok kazananları açıklandı. İlk 10 ismin arasında tek kadın, Angelina Jolie. O da 10'uncu sırada. Listenin birinci sırasındaki isim, Angelina Jolie'ye 2 kattan fazla fark atmış durumda.
14.07.2014 Yaşam
Transformers Sabrımızı test ettiren aksiyon
Transformers Sabrımızı test ettiren aksiyon Bir yanda milyonlarca dolarlık ‘eğlence çöpü’ Transformers, bir yanda da kanser hastası iki gencin hikayesi...
27.06.2014 Arşiv
1915 Ermeni olayları sinemada!
1915 Ermeni olayları sinemada! Türkiye, 1915 olaylarının 100. yıldönümü öncesi önemli bir adım atmak için harekete geçti. Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Kate Winslet'in başrolünde yer alacağı "Ruhumdaki Boşluk" filmiyle Ermeni olayları beyazperdeye aktarılacak. Filmde Ermenilerle birlikte Türklerle Kürtlerin yaşadığı acılara dikkat çekilecek.
16.06.2014 Yaşam
Hollywood yıldızları Van'a geliyor
Hollywood yıldızları Van'a geliyor Kate Winslet’in başrolünde yer alacağı “Ruhumdaki Boşluk” filmiyle Ermeni olayları beyazperdeye aktarılacak, hikaye Van'da geçecek...
15.06.2014 Magazin
Transformes''ın 4. filmine ait detaylar resmileşti!
Transformes''ın 4. filmine ait detaylar resmileşti! Dedikodular doğru çıktı, işte serinin son filminin adı ve posteri!
4.09.2013 Bilim ve Teknoloji
İki ajanın aksiyon dolu kaçışı
İki ajanın aksiyon dolu kaçışı Yönetmen Baltasar Kormakur'ın “Zorlu İkili” macerası bu hafta vizyona giriyor...
2.08.2013 Arşiv
Zorlu İkili Film Fragmanı
Zorlu İkili Film Fragmanı Gizli görevde polis olan Bobby (Denzel Washington) ve Stig (Mark Wahlberg) çok geçmeden birileri tarafından tuzağa düşürüldüklerini anlarlar ve çokta anlaşamayan bu ikili adlarını temize çıkarmak için birlikte çalışmak zorunda kalırlar. Film boyunca bir yandan büyük patlamalar, çarpışmalar ve silahlı saldırılara maruz kalırken bir yandan kim tarafından oyuna düşürüldüklerini çözmeye çalışırlar.
2.08.2013 Sinema-Dizi
Transformers 4''ün setinden yeni görüntüler!
Transformers 4''ün setinden yeni görüntüler! Transformers serisi hayranlarının uzun zamandır beklediği serinin 4. bölümünden yeni görüntüler ortaya çıktı.
4.07.2013 Bilim ve Teknoloji
Transformers 4 için çıkış tarihi belli oldu
Transformers 4 için çıkış tarihi belli oldu Transformers tutkunlarına müjde!
31.05.2013 Bilim ve Teknoloji
New York’un hızlı ve öfkeli insanlarına dair
New York’un hızlı ve öfkeli insanlarına dair Bitik Şehir(Broken City) POLİSİYE Y: Allen Hughes O: Russell Crowe, Mark Wahlberg, Catherine Zeta Jones, Barry Pepper Yapım: 2012 ABD, 109 dk...
18.01.2013 Arşiv
Bitik Şehir Film Fragmanı
Bitik Şehir Film Fragmanı Eski polis yeni özel detektif (Mark Wahlberg) bir belediye başkanı tarafından kendisini aldatan karısını izlemesi için tutulduktan sonra kendisini problemlerin ortasında bulur. Filmin senaristliğini Brian Tucker, yönetmenliğini ise Allen Hughes (Book of Eli) üstleniyor.
16.01.2013 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri

Mark Wahlberg ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mark wahlberg haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.