Mario Branco

Mario Branco

Son dakika mario branco haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mario branco ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mario branco haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mario Branco

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mario branco gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 mario branco haberi bulunmuştur. Tüm mario branco haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'ye Martial müjdesi! Hocası gözden çıkardı, Mario Branco transferi bitirecek
Fenerbahçe'ye Martial müjdesi! Hocası gözden çıkardı, Mario Branco transferi bitirecek Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz transfer döneminde transfer etmek istediği iddia edilen Martial hakkında, Manchester United'ın kararı kararı belli oldu. Fransız yıldızla ilgilenen takımlardan birisi olan Kanarya'ya güzel bir haber geldi. İşte detaylar...
23.02.2024 Fenerbahçe
Bakalım Ali Koç bu işe ne diyecek! Samandıra'yı karıştıracak ayrılık haberi! Gideceği takım bile belli
Bakalım Ali Koç bu işe ne diyecek! Samandıra'yı karıştıracak ayrılık haberi! Gideceği takım bile belli Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü Mario Branco sezon sonunda ayrılıyor. Porto ve Benfica’dan teklif alan Portekizli futbol adamı, bu sezonki takım planlamasını yapan kişi olarak biliniyordu. İşte detaylar...
16.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Szymanski'den transfer kararı! 'Yaz aylarında konuşacağız'
Fenerbahçe'de Szymanski'den transfer kararı! 'Yaz aylarında konuşacağız' Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladığı Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski, performansıyla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Yıldız futbolcunun menajeri transfer ihtimali hakkında konuştu. İşte detaylar...
7.01.2024 Şampiy10
Mario Branco 3 transferi İtalya'da bitirdi! Krunic, Savic tamam, bir bomba daha
Mario Branco 3 transferi İtalya'da bitirdi! Krunic, Savic tamam, bir bomba daha Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'de yarın İstanbulspor'a konuk olacak Fenerbahçe'de transferde çalışmalarında güzel haberler var. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin İtalya çıkarmasında gündemine giren isimleri canlı yayında aktardı. İşte detaylar...
6.01.2024 Fenerbahçe
Şenol Güneş ilk kez açıkladı! Azerbaycan Milli Takımı'nın başına geçiyor
Şenol Güneş ilk kez açıkladı! Azerbaycan Milli Takımı'nın başına geçiyor Süper Lig'de son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Şenol Güneş'in istifa ettikten sonra yeni adresinin neresi olacağı merak konusuydu. Tecrübeli teknik adamdan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.
7.12.2023 Beşiktaş
Taraftar çılgına dönecek! Fred'in yanına Milan'ın yıldızı geliyor, Mario Branco transferi bitiriyor
Taraftar çılgına dönecek! Fred'in yanına Milan'ın yıldızı geliyor, Mario Branco transferi bitiriyor Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Yeni transfer taraftarı çılgına döndürecek. Milan'ın yıldızı Fenerbahçe'ye geliyor. Sarı lacivertli yönetim hareket geçti. Yeni yıldız Fred'in yanında orta sahada olacak.
7.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Beşiktaş'ın yıldızını alıyor! Mario Branco'nun yakın arkadaşı çıktı
Fenerbahçe, Beşiktaş'ın yıldızını alıyor! Mario Branco'nun yakın arkadaşı çıktı Fenerbahçe transfer atağına başladı. Hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe, ocak ayında orta sahasında takviye yapmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertlilerin, Beşiktaş forması giyen o ismi gündemine aldığı öne sürüldü. İşte son dakika haberin detayları...
30.10.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye bir Szymanski daha geliyor! Mario Branco transferi bitiriyor
Fenerbahçe'ye bir Szymanski daha geliyor! Mario Branco transferi bitiriyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'de ilk 8 haftada topladığı 24 puan ile liderliğini sürdüren Fenerbahçe'de gözler devre arasında yapılacak takviyelere çevrildi. Ön libero hattına transfer yapmayı planlayan sarı-lacivertli ekip rotasını Yunanistan'a çevirdi. Kanarya, bir Szymanski daha alacak. İşte detaylar...
18.10.2023 Fenerbahçe
Kimse adını bile duymadı! Mario Branco 6 numara transferini bitiriyor
Kimse adını bile duymadı! Mario Branco 6 numara transferini bitiriyor Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Peş peşe yıldız isimleri kadrosuna katan sarı lacivertli ekip 6 numara transferinde mutlu sona yaklaştı. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
31.08.2023 Fenerbahçe
Cengiz Ünder ve Fred sonrası 3 yıldız transfer daha! Ali Koç aradı, Mario Branco işi bitiriyor
Cengiz Ünder ve Fred sonrası 3 yıldız transfer daha! Ali Koç aradı, Mario Branco işi bitiriyor Fenerbahçe'de son dakika transferleri yaşanıyor. Manchester United forması giyen Fred ve Marsilya'dan Cengiz Ünder'i transfer eden Fenerbahçe'de transferler devam edecek. Sarı-laciverliler 3 yıldızın transferinde daha sona yaklaştı. İşte detaylar...
14.08.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Cengiz Ünder'i resmen açıkladı! İşte maliyeti
Fenerbahçe, Cengiz Ünder'i resmen açıkladı! İşte maliyeti Fenerbahçe, Marsilya'da forma giyen milli oyuncu Cengiz Ünder ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertliler, 15 milyon Euro bonservis bedeliyle milli oyuncu Cengiz Ünder'i kadrosuna kattı.
13.08.2023 Fenerbahçe
Mario Branco 2 bomba transferi bitirdi! Galatasaray alacaktı, Manchester United yıldızı Fenerbahçe'de
Mario Branco 2 bomba transferi bitirdi! Galatasaray alacaktı, Manchester United yıldızı Fenerbahçe'de Fenerbahçe'den son dakika transfer haberi geldi. Fenerbahçe transferdeki kısa süreli sessizliğini bozuyor. Sarı-lacivertliler, ezeli rakipleri Galatasaray'ın bir dönem gündeminde yer alan Manchester United'ın yıldızıyla görüştü. Görüşme sonra Mario Branco tarafından bomba patladı. İşte haberin detayları...
11.08.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe seremoniye 5 yıldızlı formayla çıkmıştı! PFDK'dan flaş karar
Fenerbahçe seremoniye 5 yıldızlı formayla çıkmıştı! PFDK'dan flaş karar Fenerbahçe Başakşehir'i mağlup ettiği Türkiye Kupası Finali sonrası seremoniye 5 yıldızlı formayla çıkmıştı. Bu nedenle Sarı-Lacivertli takım, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. PFDK konuyla ilgili kararını resmen açıkladı.
10.08.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Mert Müldür transferini açıkladı
Fenerbahçe, Mert Müldür transferini açıkladı Fenerbahçe, İtalyan ekibi Sassuolo'da forma giyen Mert Müldür'ü kadrosuna kattı. Sarı-lacivertli ekip, 24 yaşındaki sağ bek ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
2.08.2023 Fenerbahçe
Mario Branco kefil oldu İsmail Kartal scout ekibine sordu: Zaha gelmiyorsa 30 yaşındaki gol kralını alalım
Mario Branco kefil oldu İsmail Kartal scout ekibine sordu: Zaha gelmiyorsa 30 yaşındaki gol kralını alalım Fenerbahçe Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen Ahmet Konanç, Ali Koç'un transfer gündemi hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. 'Mevzu Fenerbahçe' programında dikkat çeken bilgiler paylaşan Konanç'ın 'Zaha, Zajc, Salih Özcan ve Emre Can' istihbaratları heyecan yaratırken, ünlü yorumcunun Mario Branco'nun prensip anlaşmasına vardığı oyuncuyu duyurması bir hayli ilgi uyandırdı.
20.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası İstanbul'da! Bu transfer Mesut Özil'e benzemeyecek
Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası İstanbul'da! Bu transfer Mesut Özil'e benzemeyecek Daha önce Mesut Özil transferinde büyük sükse yapmasına rağmen dünyaca ünlü 10 numaradan beklenen verimi alamayan Fenerbahçe bu sefer Sırp yıldızı İstanbul'a getirdi. Kulübüyle sözleşmesini fesheden 35 yaşındaki futbolcu Sarı Lacivertli kulüple anlaşmaya varırken, oyuncuyu Selahattin Baki ve Mario Branco'nun karşılaması büyük dikkat çekti.
16.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'yi resmen açıkladı
Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'yi resmen açıkladı Fenerbahçe, bonservisi Dinamo Moskova'da olan Sebastian Szymanski’yi kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı-lacivertli ekip, 24 yaşındaki futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
12.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe bir transferi daha açıkladı
Fenerbahçe bir transferi daha açıkladı Fenerbahçe'de Umut Nayir transferi resmiyet kazandı. Sarı-Lacivertliler, milli forvet Umut Nayir'i transfer ettiğini duyurdu.
11.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Alexander Djiku transferini açıkladı
Fenerbahçe, Alexander Djiku transferini açıkladı Fenerbahçe, Ganalı savunma oyuncusu Alexander Djiku ile 3+1 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı.
10.07.2023 Fenerbahçe
Salih Uçan ve Zajc'la beraber oynamıştı! Fenerbahçe'ye İtalya'dan kaleci geliyor
Salih Uçan ve Zajc'la beraber oynamıştı! Fenerbahçe'ye İtalya'dan kaleci geliyor Livakovic ve De Gea gibi yıldız kalecilerle görüşmelerine devam eden Fenerbahçe'nin gündemine bu seferde Polonyalı eldiven Bartlomiej Dragowski girdi.
5.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe Mario Branco'yu resmen açıkladı
Fenerbahçe Mario Branco'yu resmen açıkladı Fenerbahçe Kulübü Mario Branco'nun Sportif Direktörlük görevine getirildiğini açıkladı.
4.07.2023 Fenerbahçe
'Dzeko, Bosna Hersek’te tüm zamanların en iyi futbolcularından biri'
'Dzeko, Bosna Hersek’te tüm zamanların en iyi futbolcularından biri' Fenerbahçe'ye resmi imzayı atarak büyük ses getiren Edin Dzeko hakkında Bosna Hersek basınından Hajrudin Prolic "Ülkemiz için gerçek bir efsane. Birçok genç futbolcu için idol bir isim" ifadelerini kullandı.
23.06.2023 Fenerbahçe
Süper Lig'de Fenerbahçe ile Ankaragücü'nü son nefeste mağlup etti
Süper Lig'de Fenerbahçe ile Ankaragücü'nü son nefeste mağlup etti Süper Lig'in 29. haftasında zirve mücadelesi veren Fenerbahçe evinde Ankaragücü'nü 1-0 geriye düştüğü mücadelede 2-1 mağlup etti.
15.04.2023 Fenerbahçe
Ve sosyal medya hesabından resmen açıkladı! Mario Branco Fenerbahçe'de!
Ve sosyal medya hesabından resmen açıkladı! Mario Branco Fenerbahçe'de! 46 yaşındaki Portekizli futbol adamı Mario Branco sosyal medya hesabından Fenerbahçe ile anlaştığını duyurdu.
14.06.2022 Fenerbahçe
Kadroya değil teknik heyete transfer! Mario Branco'dan sonra o da Samandıra'da
Kadroya değil teknik heyete transfer! Mario Branco'dan sonra o da Samandıra'da Jorge Jesus'la anlaştıktan sonra teknik heyet ayağını daha fazla güçlendirmek isteyen Ali Koç, Marco Aurelio'yu Samandıra'ya getirdi. Ayrıca Koç, Futbol Direktörlüğü görevini ise Mario Branco'ya teslim etti.
12.06.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Mario Branco ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mario branco haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.