Marawi

Marawi

Son dakika Marawi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Marawi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Marawi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marawi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marawi gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 marawi haberi bulunmuştur. Tüm marawi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Filipinler'de bombalı saldırı!
Filipinler'de bombalı saldırı!  Filipinler’deki Mindanao Devlet Üniversitesi’nin spor salonunda düzenlenen bir ayin sırasında gerçekleştirilen bombalı saldırıda, 4 kişi hayatını kaybetti.
3.12.2023 Dünya
Filipinler'de El Kaide finansörü olduğu iddia edilen kişi yakalandı
Filipinler'de El Kaide finansörü olduğu iddia edilen kişi yakalandı Terör örgütünün eski finansörlerinden olduğu öne sürülen Ürdünlü Mahmud Afif Abdülcelil'in geçen ay tutuklandığı açıklandı.
1.08.2019 Dünya
Suriyeli genç kadın çocuğuyla 3 gündür kayıp
Suriyeli genç kadın çocuğuyla 3 gündür kayıp İstanbul Sultangazi'de pazara gitmek için 1 yaşındaki çocuğunu da yanına alarak evden çıkan 24 yaşındaki Fatma Alzahra Ajaj ortadan kayboldu. Genç kadından 3 gündür haber alınamıyor.
10.10.2018 Yaşam
ABD ve Filipinler'den ortak bildiri!
ABD ve Filipinler'den ortak bildiri! İki ülke, bölgesel barış, istikrar ve sosyo ekonomik kalkınma için ASEAN çatısında çalışmayı sürdürmeyi taahhüt etti
13.11.2017 Dünya
Terör örgütünün öldürülen ele başının eşi yakalandı
Terör örgütünün öldürülen ele başının eşi yakalandı Endonezya, DEAŞ'a bağlı Maute terör örgütünün elebaşlarından Ömer Hayyam Maute'nin Endonezyalı eşinin yakalandığını doğruladı.
6.11.2017 Dünya
Terör örgütünün mali kaynağı Filipinler'de yakalandı
Terör örgütünün mali kaynağı Filipinler'de yakalandı Ebu Seyyaf'a mali kaynak sağlayan kişi Filipinler'de yakalandı. Malezya'nın Sipan Adası'nda 2003'te 21 kişinin kaçırıldığı eylemin şüphelileri arasında yer alan Ebu Seyyaf üyesinin, 1997'den bu yana örgüte yurt dışından finansman sağladığı iddia ediliyor.
1.11.2017 Dünya
DAEŞ’ten giderayak katliam
DAEŞ’ten giderayak katliam DAEŞ’in, Humus ve çevresinden çekilmeden önce sivilleri katlettiği ortaya çıktı. Katledilen sivillerin sayısının 130 kişiye yaklaştığı belirtiliyor.
24.10.2017 Dünya
DEAŞ'ın Marawi'deki son kalesi ele geçirildi
DEAŞ'ın Marawi'deki son kalesi ele geçirildi Filipinler'de Maute örgütünün Marawi'deki son kalesi ele geçirildi. Terör örgütü DEAŞ bağlantılı Maute örgütünün son kalesi olan binadan 40 ceset çıkarıldı. Savunma Bakanı Lorenzana, örgütün sonunun getirildiğini duyurdu.
23.10.2017 Dünya
Teröristlerin cesetleriyle fotoğraf çektirdiler
Teröristlerin cesetleriyle fotoğraf çektirdiler Filipinli askerler IŞİD liderlerinin cesetleriyle çektikleri fotoğrafları dünya ile paylaştı. Filipinler Devlet Başkanı Duterte 5 ay sonra Marawi kentinin örgütten kurtarıldığını büyük bir kalabalığın önünde dünyaya ilan etti.
17.10.2017 Dünya
Duterte'den isyancılara uyarı!
Duterte'den isyancılara uyarı! Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, komünist isyancıların sokaklarda şiddete başvurmaları halinde ülke genelinde sıkıyönetim ilan edeceğini duyurdu.
10.09.2017 Dünya
Filipinler’deki çatışmada 600’den fazla terörist öldürüldü!
Filipinler’deki çatışmada 600’den fazla terörist öldürüldü! Filipinler’de askerler ile DEAŞ yanlısı gruplar arasında süren çatışmalarda 600’den fazla terörist öldürülürken, 130 asker de hayatını kaybetti.
27.08.2017 Dünya
Son dakika haberi: Korkunç! 'Daha çok intikam alacağız!'
Son dakika haberi: Korkunç! 'Daha çok intikam alacağız!' İtalya'da Venedik ve Floransa kentlerinin belediye başkanlarının 'Allahu ekber' gafı konuşulurken terör örgütü IŞİD tarafından yayınlanan yeni videoda Roma ve Papa Francis'e yönelik çağrıda bulunuldu. İşte son dakika haberlerinin ayrıntıları...
25.08.2017 Dünya
Duterte'den skandal cevap: "İnsan hakları mı, canı cehenneme!"
Duterte'den skandal cevap: "İnsan hakları mı, canı cehenneme!" Filipinler Devlet Başkan Duterte, ASEAN Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda düzenlediği basın toplantısında, insan hakları üzerine gelen bir soruya "İnsan hakları mı, canı cehenneme!" yanıtını verdi
7.08.2017 Dünya
Tillerson, IŞİD'i Doğu Asya'dan da temizleyeceklerini açıkladı
Tillerson, IŞİD'i Doğu Asya'dan da temizleyeceklerini açıkladı ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Filipinlerdeki konuşmasında IŞİD'in Doğu Asya'dan temizlenmesine verdikleri önemi vurguladı.
7.08.2017 Dünya
Yeni üs Filipinler
Yeni üs Filipinler Anti-terör uzmanları, son aylarda Irak ve Suriye’de büyük darbeler alan terör örgütü DEAŞ’ın kendisine yeni üs olarak, Güneydoğu Asya ülkelerinden Filipinler’i seçtiği yorumunu yapıyor.
26.07.2017 Dünya
Savaş uçağı kendi askerlerini vurdu: 2 ölü, 11 yaralı
Savaş uçağı kendi askerlerini vurdu: 2 ölü, 11 yaralı Filipinler'in Marawi kentinde hedef şaşıran savaş uçağının saldırısında 2 askerin öldüğü, 11 askerin yaralandığı bildirildi.
12.07.2017 Dünya
Teröristlerden pazarlık talebi!
Teröristlerden pazarlık talebi! Filipinler'de Mindanao eyaletine bağlı Marawi kentini bir aydan uzun süredir kuşatma altında tutan terör örgütü DEAŞ bağlantılı Maute örgütünün liderlerinden Abdullah Maute, gözaltındaki anne ve babasının serbest bırakılması karşılığında, rehin tuttukları Rahip Teresito Suganob'un salıverileceğini açıkladı.
28.06.2017 Dünya
Son dakika haberi: Ortaya çıktı! Meğer...
Son dakika haberi: Ortaya çıktı! Meğer... Filipinler'den son dakika haberleri geliyor... Terör örgütü IŞİD destekçileriyle çatışmaların sürdüğü büyük krizde devlet başkanının ortadan kayboluşu endişeleri arttırdı. Filipinler hükümeti bu ay olağandışı olarak uzun süre gözden kaybolmasından dolayı devlet başkanı Rodrigo Duterte ile ilgili bilgi verdi.
28.06.2017 Dünya
Son dakika... Haberler kötü: Ölü sayısı artıyor! Okul basıp...
Son dakika... Haberler kötü: Ölü sayısı artıyor! Okul basıp... Filipinler'deki çatışmalardan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Filipinler'de IŞİD yanlısı militanlar okul basıp birçok sivili rehin aldı. Militanların yerel halkı canlı kalkan olarak kullandıkları bildiriliyor. İşte çatışmaların hız kesmediği ülkeden son gelen haberler...
21.06.2017 Dünya
Filipinler'de isyancılardan "hükümet güçlerine saldırmayın"  çağrısı
Filipinler'de isyancılardan "hükümet güçlerine saldırmayın" çağrısı Filipinler Ulusal Demokratik Cephesi (NDFP), silahlı kanadına Mindanao eyaletine bağlı Marawi kentinde terör örgütü DEAŞ ile bağlantılı Maute örgütü militanlarıyla mücadele eden güvenlik güçlerine saldırmamaları çağrısında bulundu.
17.06.2017 Dünya
Son dakika... Sokaklar ceset kaynıyor!
Son dakika... Sokaklar ceset kaynıyor! Filipinler'den çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Bir Filipinli siyasetçinin bildirdiğine göre, şehrin sokakları yüzlerce ceset dolu. İşte çatışma bölgesinden son dakika bilgileri...
15.06.2017 Dünya
Filipinler'de bayraklar yarıya indirildi
Filipinler'de bayraklar yarıya indirildi Filipinler'in Marawi kentinde devlet güçleri ile terör örgütü DEAŞ bağlantılı Maute İsnilon Hapilon grupları arasında çıkan şiddetli çatışmalarda hayatını kaybeden askerler nedeniyle bayraklar yarıya indirildi
12.06.2017 Dünya
Yardım istediler! ABD askeri Filipinler'e giriyor
Yardım istediler! ABD askeri Filipinler'e giriyor Filipinler'in Marawi kentinde DAEŞ'i kuşatan ordu birlikleri, bir günde 13 kayıp verdi. Bunun üzerine ülke yönetimi, ABD'den yardım istedi. Amerikan özel kuvvetleri, kenti teröristlerden kurtaracak operasyona katılacak.
10.06.2017 Dünya
Son dakika: 'Durumları çok kötü! Kısa süre kaldı!'
Son dakika: 'Durumları çok kötü! Kısa süre kaldı!' Filipinler'de sıkıyönetim ilan edilen Mindanao eyaletine bağlı Marawi kentinde terör örgütü IŞİD ile bağlantılı Maute örgütü militanlarıyla çatışmalar devam ediyor. Son dakika habere göre, kuşatma kısa süre sonra kırılmış olabilir. Reuters haber ajansı haberi acil koduyla duyurdu.
8.06.2017 Dünya
Ateşkes askıya alındı!
Ateşkes askıya alındı! Bir haftayı aşkın süredir militanların işgali altındaki Marawi'de sivillerin şehirden çıkması için varılan ateşkes, bir silahın ateşlenmesiyle sona erdi. Halen şehirde iki bin kadar sivil mahsur durumda.
5.06.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Marawi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marawi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.