SSK, SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı... Yeni düzenleme, tamamen değişti, maaş...
SSK, SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı... Yeni düzenleme, tamamen değişti, maaş... Yeni düzenleme yapıldı. Kapsam genişletildi. SSK ve Bağ-Kur, Emekli Sandığı çalışanları için geçerli. Değişiklik kararı hayata geçirildi. Maaş bağlanıyor. Emekli Sandığı çalışanlarından vazife malullüğü aylığı bağlananlar öldüğünde anne ve babalarına şart aranmadan aylık bağlanıyor. Yeni düzenlemeyle, SSK ve Bağ-Kur kapsamındakilerin anne ve babalarına da aylık bağlanacak.
20.08.2021 Ekonomi
Malulen emekli olarak işten ayrılan işçi kıdem tazminatına hak kazanır mı? Şartlar neler?
Malulen emekli olarak işten ayrılan işçi kıdem tazminatına hak kazanır mı? Şartlar neler? Malulen emekli olmak için gereken şartlar, ilgili kişiler tarafından sıklıkla araştırılan bir konu. Malul aylığı, çalışırken çalışma gücünü kaybeden ve maddi gelir elde edemeyenlerin geçimlerini sağlamaları için bağlanan bir destek. Peki malulen emekli olarak işten ayrılan işçi kıdem tazminatına hak kazanır mı? Şartlar neler? İşte detaylar…
2.03.2020 Emekli
Kanser hastaları malulen emekli olabilir mi?
Kanser hastaları malulen emekli olabilir mi? Kanser tedavisi uzun ve meşakkatli bir yol olduğundan, çalışanların iş hayatı sekteye uğrayabiliyor ya da bitebiliyor. Tedavi masraflarının ödenebilmesi için ise düzenli bir gelire ihtiyaç duyuluyor. Peki, kanser hastaları malulen emekli olabilir mi?
16.10.2019 Emekli