Malcolm Turnbull

Malcolm Turnbull

Son dakika Malcolm Turnbull haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Malcolm Turnbull ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Malcolm Turnbull haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Malcolm Turnbull

haberleri sayfasında son dakika yaşanan malcolm turnbull gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 malcolm turnbull haberi bulunmuştur. Tüm malcolm turnbull haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Çok kısa bir sürede harika bir iş yaptığınızı biliyorum'
'Çok kısa bir sürede harika bir iş yaptığınızı biliyorum' Başbakan Scott Morrison G20 Zirvesi’nde ABD Başkanı Donald Trump ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.
1.12.2018 Dünya
Avustralya'da Kudüs gerginliği
Avustralya'da Kudüs gerginliği Başbakan Scott Morrison'un kutsal kenti İsrail'in başkenti olarak tanıma ve büyükelçiliği taşıma sinyali vermesi, muhalefeti ayağa kaldırdı.
16.10.2018 Dünya
Avustralya'da dışişleri bakanı istifa etti
Avustralya'da dışişleri bakanı istifa etti Avustralya Dışişleri Bakanı Julie Bishop, görevinden istifa ettiğini, milletvekili olarak parlamentodaki görevine devam edeceğini açıkladı.
26.08.2018 Dünya
Avustralya’nın yeni Başbakanı Scott Morrison
Avustralya’nın yeni Başbakanı Scott Morrison Avustralya’da iktidarda bulunan Liberal Parti içindeki liderlik yarışını Hazine Bakanı Scott Morrison, kazanarak ülkenin 30. Başbakanı oldu.
24.08.2018 Dünya
Avustralya'da kiliseden cinsel istismar "tazminat planı"na destek
Avustralya'da kiliseden cinsel istismar "tazminat planı"na destek Avustralya'da Katolik Kilisesi, cinsel istismara maruz kalan çocuklar için hazırlanan tazminat planına destek olacağını açıkladı.
30.05.2018 Dünya
Avustralya Başbakanı ramazan mesajı yayımladı
Avustralya Başbakanı ramazan mesajı yayımladı Ramazan mesajı yayımlayan Avustralya Başbakanı Malcolm Turnbull, ülkede yaşayan 600 binden fazla Müslümanın kutsal ayını tebrik etti.
16.05.2018 Dünya
Avustralya Başbakanı'nın eşine 'leziz' dedi
Avustralya Başbakanı'nın eşine 'leziz' dedi Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Avustralya ziyaretinde Başbakan Malcolm Turnbull'un eşi Lucy Turnbull için 'leziz' ifadesini kullandı. Macron'un sözleri sosyal medyada gündem oldu.
2.05.2018 Dünya
Trump'tan sert tepki! Esed, Rusya ve İran...
Trump'tan sert tepki! Esed, Rusya ve İran... ABD Başkanı Donald Trump, "(Doğu Guta'da) Suriye (Esed rejimi), Rusya ve İran'ın son dönemde yaptıkları şeyler insani bir rezalettir ancak ABD'nin orada olmasının tek amacı DEAŞ'ı ortadan kaldırmak ve eve dönmektir, başka bir amaçla orada değiliz." dedi.
23.02.2018 Dünya
Avustralya'da bakanlara cinsel ilişki yasağı
Avustralya'da bakanlara cinsel ilişki yasağı Avustralya Başbakanı Malcolm Turnbull kabinesindeki bakanlara cinsel ilişki yasağı koydu. Buna göre bakanların herhangi bir personelle cinsel ilişkiye girmesi yasak.
15.02.2018 Dünya
Avustralyalı senatör Çin ile ilişkisi yüzünden istifa etti
Avustralyalı senatör Çin ile ilişkisi yüzünden istifa etti Avustralya’da ana muhalefetteki İşçi Partisi Senatörü Sam Dastyari, Çin kaynaklı siyasi bağışlar ve bu ülke ile ilişkileri yüzünden oluşan baskılara dayanamayarak istifa ettiğini açıkladı.
12.12.2017 Dünya
Avustralya'da eş cinsel evlilik yasal hale geldi
Avustralya'da eş cinsel evlilik yasal hale geldi Avustralya parlamentosu ülkede uzun süren tartışmalara neden olan eş cinsellerin resmi olarak evlenebilmesine ilişkin yasayı onayladı.
7.12.2017 Dünya
Eşcinsel vekilden mecliste canlı yayında evlenme teklifi
Eşcinsel vekilden mecliste canlı yayında evlenme teklifi Avustralya'da meclis üyesi eşcinsel evlilik yasası üzerine yaptığı konuşma sırasında o anda meclis salonunda olan partnerine evlenme teklifi etti.
4.12.2017 Dünya
Halkın %61'i eşcinsel evlilikler için 'Evet' dedi
Halkın %61'i eşcinsel evlilikler için 'Evet' dedi Eşcinsel evliliğin yasal hale getirilmesini halk oylamasına götüren Avustralya'da, yüzde 61,6'lık kesim 'Evet' oyu kullandı. Oylama sonucunun açıklanmasıyla ülkede sokaklar kutlama alanına döndü. Kimisi açıklanan sonucu gözyaşları içinde kutladı.
15.11.2017 Dünya
Biralı fotoğraf ülkeyi karıştırdı
Biralı fotoğraf ülkeyi karıştırdı Avustralya Başbakanı Malcolm Turnbull, sosyal medyada paylaştığı ve elinde bira tutarken torununu alnından öptüğü fotoğraf nedeniyle tepki çekti.
11.09.2017 Dünya
Trump'tan Kuzey Kore'ye askeri müdahale konusunda açıklama!
Trump'tan Kuzey Kore'ye askeri müdahale konusunda açıklama! Kuzey Kore'ye karşı askeri seçenekle ilgili konuşan ABD Başkanı Trump, "Kesinlikle bu ilk seçeneğimiz değil ancak neler olacağını göreceğiz" dedi.
6.09.2017 Dünya
Avustralya Kuzey Kore’nin füze denemesini kınadı
Avustralya Kuzey Kore’nin füze denemesini kınadı Başbakan Turnbull, Kuzey Kore’nin son balistik füze denemesini şiddetle kınadıklarını açıkladı
29.08.2017 Dünya
Sydney'de uçağa saldırı hazırlığındaki teröristlere operasyon!
Sydney'de uçağa saldırı hazırlığındaki teröristlere operasyon! Avustralya'nın Sydney kentinde yapılan terör operasyonlarında 4 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
29.07.2017 Dünya
8 dakikalık dehşet
8 dakikalık dehşet Son üç ay içerisinde üçüncü terör şokunu yaşayan Londra’da 7 sivil hayatını kaybetti. Londra emniyeti ilk ihbardan sadece 8 dakika sonra minibüsle ezen ve ardından sokaklarda insanların boğazını kesmeye başlayan zanlıların 3’ünü de ölü ele geçirdi
4.06.2017 Dünya
Avustralya'dan takviye asker gönderiyor!
Avustralya'dan takviye asker gönderiyor! Avustralya Savunma Bakanı Marise Payne, NATO’dan gelen talep üzerine Afganistan’a 30 asker daha gönderme kararı aldıklarını açıkladı.
29.05.2017 Dünya
'Şahane bir ilişkimiz var'
'Şahane bir ilişkimiz var' ABD Başkanı Trump, yüzüne telefon kapattığı Avustralya Başbakanı Turnbull’la ‘şahane bir ilişkileri’ olduğunu söyledi.
5.05.2017 Dünya
Kuzey Kore'den Avustralya'ya nükleer saldırı tehdidi
Kuzey Kore'den Avustralya'ya nükleer saldırı tehdidi Avustralya'yı ABD'nin peşinden 'körü körüne' gitmekle suçlayan Kuzey Kore, nükleer saldırı tehdidinde bulundu.
23.04.2017 Dünya
ABD Başkan Yardımcısı: Acil ve en tehlikeli...
ABD Başkan Yardımcısı: Acil ve en tehlikeli... Avustralya Başbakanı Turnbull ile görüşen ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Kuzey Kore'yi Asya Pasifik'te barış ve güvenliğe "acil ve en tehlikeli tehdit" olarak nitelendirdi
22.04.2017 Dünya
Avustralya'da da vatandaşlık şartları sertleşiyor
Avustralya'da da vatandaşlık şartları sertleşiyor Avusturalya Başbakanı Malcolm Turnbull, ülkesine vatandaşlık başvurusu yapmak için getirilen şartların ve prosedürlerin zorlaştırılacağını açıkladı.
20.04.2017 Dünya
Siyasilerin telefon numaraları yayınlandı
Siyasilerin telefon numaraları yayınlandı Avustralya'da siyasilerin özel telefon numaralarının yanlışlıkla internette yayınlandığı ortaya çıktı.
20.03.2017 Dünya
Donald Trump: Biraz sert olmanın zamanı geldi
Donald Trump: Biraz sert olmanın zamanı geldi ABD Başkanı Donald Trump, Avustralya Başbakanı ile sert telefon görüşmesini savunarak "Biraz sert olmanın zamanı geldi" açıklamasında bulundu.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Malcolm Turnbull ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki malcolm turnbull haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.