Malatyada Deprem

Malatyada Deprem

Son dakika Malatyada deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Malatyada deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Malatyada deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Malatyada Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan malatyada deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 malatyada deprem haberi bulunmuştur. Tüm malatyada deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Malatya'da 5.6'lık deprem anı kamerada!
Malatya'da 5.6'lık deprem anı kamerada! Malatya'da ilk bilgilere göre 22 ağır hasarlı binanın yıkımına neden olan 5.6'lık deprem anları, güvenlik kameralarına yansıdı.
27.02.2023 Vatan TV
Malatya'da 5.6 şiddetinde deprem! Binalar yıkıldı, toprak kayması yaşandı
Malatya'da 5.6 şiddetinde deprem! Binalar yıkıldı, toprak kayması yaşandı Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Kahramanmaraş, Adıyaman, Elazığ ve çevre illerde hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamada, "Deprem sonrasında, saha tarama çalışmaları sonucunda yıkılan binalar olduğu tespit edilmiş olup, arama kurtarma ekiplerimiz bölgeye hızlıca sevk edilmiş ve çalışmaya başlamışlardır." ifadelerine yer verildi.
27.02.2023 Vatan TV
Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem! Boş bina yıkıldı
Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem! Boş bina yıkıldı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde saat 12.04'te 5,6 büyüklüğünde deprem kaydedildi.
27.02.2023 Vatan TV
Malatya deprem haritası ve riski! 27 Şubat Malatya'da deprem mi oldu, Malatya'da büyük deprem bekleniyor mu? Malatya fayı nereden geçiyor?
Malatya deprem haritası ve riski! 27 Şubat Malatya'da deprem mi oldu, Malatya'da büyük deprem bekleniyor mu? Malatya fayı nereden geçiyor? Merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan saat 12.04'te 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, Malatya'da büyük deprem bekleniyor mu? Malatya fayı nereden geçiyor? İşte Malatya deprem haritası ve riski ile Malatya fay hattı haritası...
27.02.2023 Gündem
Malatya'da deprem! Naci Görür'den ürküten açıklama
Malatya'da deprem! Naci Görür'den ürküten açıklama Malatya’da meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür’den çok çarpıcı bir uyarı geldi. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımında bir harita ile uyarıda bulunan Görür ‘Bu depremler bu hattı stres transferiyle yüklemektedirler. Buradaki yerleşimler dikkatli olmalı’ dedi.
27.11.2020 Gündem
Malatya'da deprem! En son deprem nerede oldu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi...
Malatya'da deprem! En son deprem nerede oldu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi... AFAD ve Kandilli'den gelen bilgilere göre Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Pek çok kişi, Malatya'da meydana gelen deprem nedeniyle 'Deprem mi oldu?' sorusunu araştırıyor ve Kandilli Rasathanesi ile AFAD tarafından kaydedilen son depremleri araştırıyor. Peki, En son deprem nerede oldu? İşte Kandilli ve AFAD tarafından kaydedilen son depremler listesi...
4.08.2020 Gündem
Bakan Selçuk: Depremzedeler için okullarımızı açtık
Bakan Selçuk: Depremzedeler için okullarımızı açtık Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Elazığ ve Malatya'da geceyi dışarıda geçirmek durumunda kalan depremzedeler için okulların açıldığını duyurdu.
24.01.2020 Gündem
Son dakika: Malatya'da korkutan deprem...
Son dakika: Malatya'da korkutan deprem... Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem Doğu Anadolu'nun birçok ilden hissedildi. Gelen son bilgilere göre Malatya'da 6 kişi hayatını kaybetti. Deprem, Diyarbakır, Tunceli, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Ağrı, Ankara, Hatay, Irak ve Suriye'de de hissedildi.
24.01.2020 Gündem
Malatya'da peş peşe korkutan depremler!
Malatya'da peş peşe korkutan depremler! Sabah saatlerinde Malatya Hekimhan ilçesinde 3,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu depremin ardından ise Arguvan'da saat 08,51'de daha şiddetli 4,1 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Art arda depremler bölgede panik yarattı...
21.03.2019 Gündem
Malatya'da 3.2 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 3.2 büyüklüğünde deprem Malatya'nın Hekimhan İlçesi'nde, Richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
29.09.2021 Gündem
Malatya'da korkutan deprem!
Malatya'da korkutan deprem! Malatya'nın’ın Hekimhan ilçesinde richter ölçeğine göre 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi
29.09.2021 Gündem
Malatya'da korkutan deprem!
Malatya'da korkutan deprem! Saat 02:28'de merkez üssü Malatya'nın Hekimhan olan 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi...
29.09.2021 Gündem
Malatya ve Ege Denizi'nde iki deprem!
Malatya ve Ege Denizi'nde iki deprem! Gece yarısı Malatya ve Ege Denizi'nde iki deprem meydana geldi.
3.10.2015 Yaşam
Depremzedeler için önemli açıklama! 3 ay faizsiz...
Depremzedeler için önemli açıklama! 3 ay faizsiz... Türk Ekonomi Bankası (TEB), Elazığ'da meydana gelen ve başta Malatya olmak üzere pek çok çevre ilde hissedilen deprem sonrası olaydan etkilenen vatandaşların bireysel kredi taksitinin veya kredi kartı ekstresinin son ödeme tarihini 3 ay faizsiz erteleme kararı aldı.
28.01.2020 Ekonomi
Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var... Elazığ'da 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi daha sonra depremin büyüklüğünü 6.5 olarak güncelledi. Son dakika haberine göre AFAD ise depremin büyüklüğünü 6.8 olarak açıkladı. Deprem sonrası provokatif yorum ve haberler için inceleme başlatılırken, depremin ardından geçen 20. saatte enkaz altında kalan bir kişi daha ekipler tarafından kurtarıldı. Enkaz altından kurtarılanların sayısı 44'e yükseldi. İçişleri Bakanı Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum ve Sağlık Bakanı Koca, Elazığ'a geldi. Bakanlar bölgede incelemelerde bulundu. AFAD, Elazığ'da meydana gelen depremde 29 kişinin hayatını kaybettiğini, 1542 kişinin yaralandığını açıkladı.
25.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Malatyada Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki malatyada deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.